Aşk mı Aile mi ( Esk... orta aşık oldum )?

(Not: Bir erkeğin iç dünyasına yolculuk edeceksiniz. )

Ben bu hayatta hiç bir şeyi yanlış yapmadım , hiç bir sözümü bozmadım ve her şeyi ailem , çevrem için yaşadım yapabileceğim şeyleri minimal olarak kendi seçimlerime göre yaptım ancak büyük veya orta seviyeli hiç bir seçimi kendi isteğime göre yapmadım.

Bunun iki sebebi var konuyla ilgili olanı ; - Hayatı ciddiye almadım , zaten 50 sene ömür kısacık ne önemi var ki etrafımda ki insanları besleyerek ölsem de çok umurumda olmaz düşüncesi idi.

Aşka gelince ise inanmadım bir insanın karakteri iyiyse davranışları iyiyse yani benim gibiyse ben onu zaten severim dedim. Bu düşünce itibarıyla 17 yaşımda bir kadınla tanıştım , kötü durumdaydı bazı şeyler yaşamıştı ve onu kimse sevmiyordu. Ben tamam o zaman bu kadın olsun dedim. Çünkü iyi birisiydi onu sevdim ve ona dünya da ki tek kadın gibi hissettirdim. İyiydik mutluyduk çünkü ben gençtim ,17 yaş yani , büyük idealler büyük konuşmalar ( 50 yıl ömür ne ki gibi. ) 3-4 yıl sonra ben üniversite de ufak ufak iş hayatına da atılmışken o kadının bana yetmediğini fark ettim ondan sıkılıyordum çünkü bana hiç bir şey ama hiç bir şey katmıyordu benimse içimde bir doyumsuz canavar vardı sürekli eğitim, iş , kendini geliştirme... ben hırstan kavruluyorum ancak gönül ilişkilerine ehemmiyet vermedim elbette çünkü ben kadınımı seçmiştim evet o sıkıcı birisiydi ama ne önemi vardı ki ömür gelir geçer.

Sonra ben üniversite de son sınıftayken şantaja uğramış bir kadınla tanıştım işim gereği benden yardım istedi hesap çalmak , tehditleri sonlandırmak vb. şeyler için. Tıpkı 17 yaşım gibi bir kadın vardı ve aşırı yardıma muhtaçtı ancak şunu belirtmekte fayda var bu benim gördüğüm ikinci kadın değil bu şekilde iletişime geçtiğim 5-6 kadın oldu yardım ettim sonrasında konuşmak buluşmak isteseler de reddetmiştim sadece bu kadın farklıydı,

Hikayem uzun buraya kadar okuyanlar zaten sıkılmıştır velhasılı ben o kadına aşık oldum , işte o zaman anladım ki iyi olursa severimden farklıydı bu aşk dediğimiz şey onunla aramızda başka bir şey oldu tüm o inşaa ettiğim iyi dünyamdan farklı bir kadındı. Oğlum kadın ESK... ORTLUK YAPMIŞ LAN. Sonrasında bıraktı çünkü dediğim gibi aramızda farklı bir şey vardı çok defa da bana geldi. İnanın etik metik umurumda değil yani bu ilişki sadece ikimiz arasında olsaydı kabul ederdim.

Ya diğer kadın? İşte orada durdum cahilken verdiğim sözlerin kurbanı oldum. Onu seviyorum ama o aşk değilmiş.

Şimdi 3 seçenek arasında kaldım,

1- İyi olma zorunluluğu ( iyi olmaya devam et )

2- Sosyal statünü ve tüm iyi ilişkilerini sonlandır ve bir defa da olsa kendi arzunu takip et

3-Ne o , ne o , sözümü bozamam ama aşık olduğum kadına gidecek kadar yüreğim yoksa yaşamak manasız sözün özü İntihar.

Buraya kadar okuyanlara Teşekkür ederim, Son 3 seçenekten hangisini seçmeliyim sizce?

Aşk mı Aile mi ( Esk... orta aşık oldum )?