Sevgili mi aile mi?

Neredeyse 10 yıllık bi geçmişimiz var sevgilimle. Beni gerçekten çok seviyor ben de onu çok seviyorum bu yüzden zaten ayrılamadık ama evlenemiyoruz da çünkü ailem istemiyor. Sevgilim daha önce bi fabrikada işçiydi ve evlenirsek ailesiyle birlikte yaşayacaktık bi de kültür farkı falan var sevgilim batılı ben doğumluyum. 2 yıl önce izin vermediler. Şu an sevgilimle kardeşi mobilya atölyesi işletiyorlar. Babası aldı atölyeyi. Dubleks evi var babasının onu da bize verecek kendi kiraya çıkacak. Bir iki gün önce babası babamı aradı işte seviyorlar birbirlerini durum böyle böyle diye ama annem hala razı değil. Annem de beni akrabalarından birine vermek istiyor ama ben istemiyorum. Çok bunaldım sevgilim de bunaldı hatta psikolojisi bozuldu artık 😔 bütün hayalleri benim üzerime kurulu ve ben onun hayallerini yıkıyorum 😞 şimdi git o zaman dedim artık daha fazla sana zarar vermek istemiyorum dedim. Engelledik birbirimizi bundan sonra ne olacak bilmiyorum sevgilimin yaşı 37 ben 29. O kadar emek verdik birbirimize ama annem hep engelliyor 😞
Sevgili mi aile mi?