Neredeyse 10 yıllık bi geçmişimiz var sevgilimle. Beni gerçekten çok seviyor ben de onu çok seviyorum bu yüzden zaten ayrılamadık ama evlenemiyoruz da çünkü ailem istemiyor. Sevgilim daha önce bi fabrikada işçiydi ve evlenirsek ailesiyle birlikte yaşayacaktık bi de kültür farkı falan var sevgilim batılı ben doğumluyum. 2 yıl önce izin vermediler. Şu an sevgilimle kardeşi mobilya atölyesi işletiyorlar. Babası aldı atölyeyi. Dubleks evi var babasının onu da bize verecek kendi kiraya çıkacak. Bir iki gün önce babası babamı aradı işte seviyorlar birbirlerini durum böyle böyle diye ama annem hala razı değil. Annem de beni akrabalarından birine vermek istiyor ama ben istemiyorum. Çok bunaldım sevgilim de bunaldı hatta psikolojisi bozuldu artık 😔 bütün hayalleri benim üzerime kurulu ve ben onun hayallerini yıkıyorum 😞 şimdi git o zaman dedim artık daha fazla sana zarar vermek istemiyorum dedim. Engelledik birbirimizi bundan sonra ne olacak bilmiyorum sevgilimin yaşı 37 ben 29. O kadar emek verdik birbirimize ama annem hep engelliyor 😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ayni durumdayım ailem ve sevdiğim çocuk arasında tercihte bırakıldım sanki bir seçenek gibi ailenide üzmek istemiyorsun sevdiginide 2side olsun istiyorsun ama olmuyo malesef aileni asla karşına al demem o senin ailen ama sevmediğin bir insanlada ömür geçmez yasin 29 yani hayatına kendin karar ver sonucta bu hayatı annen yaşamıcak canım istiyosun arkamda bir kapım açık olsun ailem destek olsun biliyorum çok zor sevdigjnde peşini birakmiyosa senin' anneni karşına alabilirsin ya da ikna etmeye çalışabilirsinki eminim bunu 83838 kere yapmissindir ama yasin geciyo ve sevdigini kaybetme 10 yıl çok uzun bir süre emek kaybetme derim
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet yazdıklarınız birebir yaşadıklarım 😞 ama anneme kalsa ben akrabasıyla evlenirim onu da hiç istemiyorum. Sevdiğim insan var ve o da beni çok seviyor yoksa bunca yıl bekler miydi beni
- +1 yıl
Kendi hayatın bu hayatı annen yasamicak evet emekleri çok ama kızınıda mutsuz etmemeli sevdiğine vermeliydi seni zor durumda bırakıyor kaçarsanda suçlu değilsin emin ol sen yetişkinsin kendi kararlarını kendin verebilecek yaştasın en doğrusu neyse onu yap inşallah mutlu olursun :/ :)
Soran+1 yılKaçsam da beni suçlarlar. Ben de istiyorum ki izin versinler mutlu bi şekilde evleneyim. Hem de sevgilime çok üzülüyorum bütün hayallerini benim üzerime kurmuş çok seviyor beni ben de onu seviyorum koparmıyoruz anlamıyor annem. Yine babam ılımlı zorla güzellik olmaz dedi
Soran+1 yılİnşallah hakkımızda hayırlısı olur 🙏🏻
En İyi Cevaplar
+1 yılHayat senin. Annen ve baban sonsuza kadar yaşamayacak. Bir yerden sonra hayatını kurman gerek. Sevgi ve güven varsa risk almaya değer. İlerde çok pişman olursun!
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum. Bu benim hayatım keşke biraz da kararlarıma saygı duyulsa. Küçük bir çocuk değilim ki bunu anlamıyorlar
- +1 yıl
Ehhh boşan o zaman bitsin ne olacak
Soran+1 yılNasıl yani boşan derken
- +1 yıl
Ay pardon :D Başka yere yorum yazacaktım...
Sen evlen istersen. Ama karar senin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
8Cevap
+1 yılbırakmayın direnin.
dinen zorla başkası ile evlendirmek olmaz. hukuken de böyle
peygamberimiz kızları istemediklerine vermeyin gönlünü sorun diye emretmiştir.
kurulacak yuva çünkü sana ait. anan evlenmeyecek. direnin karşı çıkın. gerekirse hukuki yola başvurun. ayrıca sizler ergen değilsiniz. reşit insanlarsınız izin bile almak zorunda değilsiniz.11 Yorumla- +1 yıl
Tabiiki sevgilini seçeceksin. Senin kafan iyi mi pardon? Annen sırf kendi akrabaları daha zengin diye seni parayla satmak istiyor. Evlilik para pulla yönetilmez. Çocuk senin gibi korkak birine on yılını vermiş. Otuz yaşına gelmişsin hala anne kuzususun. Kırkında evlenirsin artık. Umarım o çocuk daha iyi birini bulur ve senden kurtulur. Yazık...
128 Yorumla
Soran+1 yılBen annemle çok tartıştım beni anlamıyor ki bana psikolojik şiddet uyguluyor. Ve evlenirsen evine gelmem diyor şimdi benim suçum ne burada
Soran+1 yılHayır tanışmak istemedi direkt kabul etmedi. Durum tam tersi biz doğuluyuz sevgilim batılı. Biz yapamayız diyor anlaşamayız. Hep akrabalarını öne sürüyor. Ben tek çocuğum.
Soran+1 yılBabam yine daha ılıman zorla güzellik olmaz dedi
Soran+1 yılErkek arkadaşım batılı ben doğuluyum.
Soran+1 yılAnnem Kürt ve alevi sevgilim Türk ve sünni bunu da sorun ediyor
Soran+1 yılBen zaten akrabalarını istemiyorum bunu hep dile getiriyorum. Dediği şey benim akrabalarıma ne olmuş sanki senin bulduğun çok mu iyi
Soran+1 yılBen de sevgilim de zaten hiç sorun etmedik ki sorun eden annem
Soran+1 yılSevgilimle de bu sorunlar yüzünden tartışıp engelledik o da bunaldı
Soran+1 yılBen kaç kere söyledim tanış diye ama kabul etmedi
Soran+1 yılHep aklında akrabaları olduğu için kabul etmedi ve teyzem de annemi dolduruşa getiriyor
Soran+1 yılBiz ayrı şehirlerdeyiz
Soran+1 yılGeleceğini sanmıyorum o da çok kızıyor annem olumsuz olunca. İstenmiyor diye
Soran+1 yılAileme rezil oldum diyor
Soran+1 yılO kadar kızdı ki küfürlere başladı ben de engelledim
Soran+1 yılEvet haklı biliyorum çok çekti benim yüzümden ve yine olumsuzluk olunca dayanamadı
Soran+1 yılAnnem bir yandan bana psikolojik şiddet uyguluyor bir yandan sevgilim sıkıştırıyor ne olacak diye ben de bunaldım engelledim yoksa sürekli böyle yapan birileri değiliz
+1 yılAilen çocuğun karakterini beğenmediği için izin vermiyorsa eğer haklıdır ama sırf kültür den dolayıysa kaçıp evlen.
04 Yorumla
Soran+1 yılAilem tanımıyor ki direkt olumsuz yanıt verdiler. Kültür farkı işte maddiyat falan bi de annemin kendi akrabasıyla evlendirmek istemesi yüzünden kabul etmediler
Soran+1 yılMutsuzluğumu görmüyor annem ya da görmemezlikten geliyor. Şu anda da bana psikolojik şiddet uyguluyor. Offlayıp duruyor
- +1 yıl
Sevmediğin biriyle ömür geçmez kaçrarak evlen Ozman tabi ciddi sonuçları olmayacaksa
Soran+1 yılEvet geçmez tabi. Şimdi de annem sen bilirsin diyor ama tabi gönülsüz
+1 yılKader gayret edeni sever. Yaşınız da gelmiş ailenin bu kadar ısrar etmesini hala anlayamadım sen gene de vazgeçme. Evet aile daha önemli ama bazende aileyi dinlememek gerek çünkü aile her zaman doğruları soylemez
10 Yorumla
+1 yılSen güveniyorsan ve bu kadar geçmiş varsa yazık ediyorsun bence kendinede onada.
028 Yorumla
Soran+1 yılÇok güveniyorum bana sevgisini anlatamam. Diyorum ya bütün hayallerini benim üzerime kurmuş. Doğru dürüst görüşemiyoruz bile. Bir kere ayrıldık. Diyor telefonun ucunda olman bile benim için çok değerli
- +1 yıl
Bu kadar güven varken evlenmek mantıklı bence :) sonra güvensizlik ortaya çıkıyor ve kimseye guvenemiyorsun ve bence en önemli şey güven.
Soran+1 yılEvet çok haklısınız güven sevgi saygı önemli. Biz de bunca yıl emek verdik güvendik ama aileme anlatamıyorum
- +1 yıl
Anlamiyorlarsa yaparak anlaticaksin benim şahsi görüşüm şu aile tabiki önemli fakat bazı konularda öne geçmemeliler. Hayat senin hayatın sonuçta.
Soran+1 yılEvet gerçekten bu benim hayatım be küçük değilim. Bir yolumu çizemiyorum ne bileyim mutlu olamıyorum. Bunu anlamıyor annem hep akrabalarından biriyle evlenmemi istiyor ama bir ömür sevmediğim biriyle olamam ki
Soran+1 yılAnnem en son şey dedi işte evlenirsen evine gelmem biz ayak uyduramayız
- +1 yıl
O yüzden gerçekten bak altını çiziyorum gerçekten güvenilir ve sana ilerde problem yaşatmayacağına inanıyorsan aileni birazda olsa Kirman lazım. Bizde aile gerçekten önemli tabiki kotulugumuzu istemezler fakat bazen önümüze geçmek yerine arkamızda destek olmaları lazım ki yanlış bile olsa yaptığımız gerçekten biz istiyorsak yanlış olduğunu anladığımız da dönmemiz kolay olsun. Ama bu düşünce galiba az kişide var :)
- +1 yıl
Yanlış işte sen ailenle birlikte mutlu olmak istersin eminim ve onları hep yaninda istersin ama o tehditle seni yolundan çevirmeye çalışıyor. Ayak uyduramayacagi konu nedir sorması ayıp?
Soran+1 yılEvet çok haklısınız. Gerçekten güvenilir biri sadece maddiyat konusunda zorlanabileceğimizi düşünüyorum çünkü benim ailemin durumu iyiydi ama tabi şu an biz de zorlanıyoruz
Soran+1 yılAnnem Alevi onlar sünni bi de kültür farkı Doğu batı
- +1 yıl
Maddiyat insan isterse alışabilecegi bir konu bence :) bunları diyorum ama ne kadar problem olduğunu bende biliyorum. Zamanında çok sıkıntısını çektim halada çekiyorum alıştım ömrümce devam edicek sanırım ama sevmek güvenmek felan paranın her zaman Cook önünde bence. Ve paranın önündeki şeyler ile parada bir şekilde bulunur?
- +1 yıl
Ufak şeyler büyük sorunlar haline geliyor. insanlar insan tanımaktan korkuyor bence ne olmuş sanki ben bir aleviyi tanışam ve ibadetini öğrensem veya bir sunniyi ayırımcılık bence sonuna kadar uğraşıp ikna edebilirsin diye düşünüyorum.
Soran+1 yılEvet şu an baba evinde de parasızlık çekmeye başladım. Hayatın ne olacağı belli değil ki. Önceden para hesabı yapmıyordum. Sevgilim de işçiydi ama şu an mobilya atölyesi oldu kardeşiyle çalışıyorlar
- +1 yıl
Aleviler kendi aralarında kız alıp verirler derlerdi kız almak zor derlerdi doğruymuş demekki ama bunu başaran çok öz amcamda bir Alevi ile evli isteyince oluyor bir şekilde. :)
Soran+1 yılEvet zaten ben söyledim gelsinler tanışalım diye kabul etmedi annem. Akrabasıyla evlenmemi istiyor ya o yüzden de istemedi
Soran+1 yılEvet kesinlikle haklısınız hep akrabalarıyla evleniyorlar bana göre saçma ama kuzeniyle bile evlenen var
Soran+1 yılBenim babam Sünni annem Alevi kendi çekmiş benim çekmemi istemiyormuş
Soran+1 yılHatta babam Türk annem Kürt
- +1 yıl
Babanı ikna et bence sen anneni ikna edemiyorsan :)
- +1 yıl
Çok saçma gerçekten kendileride evlenirken bu sorunları yaşamışlardır muhtemelen ama bir şekilde hayat geçmiş ve daha ılımlı olmaları lazım senin konuna.
Soran+1 yılBabamla da hiç konuşamıyoruz ki böyle konuları. Ama babamın zorla güzellik olmaz dediğini duydum anneme söyledi
Soran+1 yılEvet ama daha katı davranıyor. Şöyle söyliyim annem çok çekti babası vermiş kendisinden 25 yaş büyük adama 6 tane üvey çocuk sonra da ben doğmuşum
- +1 yıl
Çözüm için fedakarlık yapmak lazım bence babanın karakterine göre bir konuşma hazırla önce aklında sonra git konuş
Soran+1 yılAnnem en son sen bilirsin ben evine gelmem dedi. Ben dedim ev ve iş problemi çözüldü daha sorun ne
- +1 yıl
Ama işte durumlariniz aynı değil ki sen senin gibi olanla evleniceksin ortamalama bir yaş farkıyla senin konun uzun valla :) uyumam lazım kusuruma bakma takip atabilirsin istersen konuşmak istediğinde yardımcı olacağım birşey olursa tartışırız. İyi geceler :)
Soran+1 yılBi de annem altın ister kesin o zaman da sorun olacak eminim. Çünkü onlar biz yapamayız altın dedi
Soran+1 yılTakip isteği gönderdim çok teşekkür ederim yorumlarınız için 🙏🏻 konuşmak için sonra size yazarım o zaman iyi geceler
- +1 yıl
Rica ederim ne demek birşey yapmadık ki :) iyi geceler.
İçinden ne geliyosa onu yap ben ailemi dinliyorum ama nereye kadar 10 yıllık ilişki emek dile kolay evlenin siz torunu olunca annenlerde kabullenir senin mutlu olduğunu görünce
018 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama sürekli bi olumsuzluk annemde. Babam yine ılımlı zorla güzellik olmaz diyor ama annem akrabalarıyla evlenmemi istiyor ben de istemiyorum.
Soran+1 yılAma o kadar psikolojim bozuldu ki anlatamam. Sevgilimin de öyle o da bıktı. Şu an bu olumsuz süreçten ikimiz de etkilendik hatta kavga ettik engelledik birbirimizi 😞
Soran+1 yılBen dedim zaten ya onunla evlenirim ya da hiç evlenmem diye. Annem de ben evine gelmem dedi
Soran+1 yılBi de altın isteyecek annem bundan eminim. Onlar da 2 çift bilezik yapacaklarını söylüyor diğer geline ne yapılmışsa bana da aynısını yaparlarmış
Soran+1 yılAma annemin çok daha fazla isteyeceğini biliyorum bu durum da olumsuz
Soran+1 yılDüşünmedim değil ama kendime de yakıştıramıyorum anneme de üzülüyorum. 29 yaşındayım
Soran+1 yılEvet aşırı üzüyor bunalıyorum gerçekten dünya başıma yıkılmış gibi mutsuzluktan mahvoldum ama bunu anlamıyor
Soran+1 yılSeni çok iyi anlıyorum ben de hep evdeyim. Sanki bi fanusa kapatılmış insanları izliyorum gibi. Herkes hayatını yolunu çizerken ben seyrediyorum. Ben de arkadaşlarımdan uzak durdum kimseyle konuşmak istemedim yapayalnız kaldım gerçekten zor bir durum
Gizli Üye(30-35)+1 yıl29-37 yaşlar ama aile hala sizi engelliyor mu anneni karşına alıp konuşamıyormusun?
00 Yorumlainanamadığım bazı benzerlikler var sizinle iletişime geçmek isterim
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl benzerlik anlatabilirsiniz
Soran+1 yılBeni takip ederseniz mesaj atabilirim yoksa olmuyor
+1 yılgerçekten ikisi arasında mı kaldın inanamıyorum
aileyi hiçbir şey ile kıyaslayamam , aşk geçici00 Yorumla
+1 yılTabii ki aile ama sen de 29 yaşındaymışsın yani
062 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama şöyle de bir şey var annem kendi akrabalarından biriyle evlenmemi istiyor. Ben istemiyorum sevgilimi seviyorum o da beni seviyor
- +1 yıl
Eğer annenin daha mantıklı bir sebebi yoksa burada kendi kararını vermek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
Soran+1 yılBen annemin tek çocuğuyum akrabalarından biriyle olursa rahat gider gelir diye düşünüyor hem de okumuş maaşı iyi biriyle olmuş olurum diye düşünüyor.
- +1 yıl
Peki o akrabası nasıl biri
Soran+1 yılHiç sevmiyorum yıllardır da peşimde
Soran+1 yılTakmış resmen bana
Soran+1 yılSevmediğim biriyle bir ömür geçer mi
- +1 yıl
Asla geçmez asla
- +1 yıl
Sen kararlı davran bence ailen de bi süre sonra evlensin de kimle evlenirse evlensin der belki
Soran+1 yılZaten dedim ya onla evlenirim ya da kimseyle evlenmem. Babam ılımlı aslında annem yine akrabalarını öne sürünce o da zorla güzellik olmaz dedi
- +1 yıl
İyi bari baban senin tarafındaysa bu iş çözülür bence
Soran+1 yılİnşallah çözülür ama sevgilimi engelledim bir an önce olmazsa ayrılıcaz 😞
Soran+1 yılO kadar üzülüyor ki saçları beyazları benim yüzümden
- +1 yıl
Neden vazgeçiyorsun birlikte olursak atlatabiliriz bunları de
Soran+1 yılO diyor ki yine annen onaylamıyor yine evlenemicez 😞
Soran+1 yılAynı şeyleri duymaktan bıktım diyor haliyle
- +1 yıl
Off çok zor iş ya dertlendim gece gece
- +1 yıl
Sigara kullanıyor olsam senin için yakardım bi tane..
Soran+1 yılBiz bir türlü kavuşamadık düşünün yılda bir kere bile görüşemiyoruz ona rağmen beni seviyor
- +1 yıl
Ağlicam ya
Soran+1 yılBöyle bir insanı nasıl kaybedebilirim
Soran+1 yılBen sessiz bir insanım benden ayrılırsa düşündüğü şey seni üzerler diye korkuyorum diyor
- +1 yıl
Bizim mahallede bi abi var internet kafe işletiyordu bi psikolog kıza aşık oldu. Kız Hollanda'ya taşındı. Bizim abi kızla evlenmek istiyor ama babası vermiyor. Okumamış adama kızımı vermem diyor. 12 sene ikisi de bekledi başka kimseyle evlenmediler. 12 sene sonra kızın babası pes etti ve onlara izin verdi. Düğün fotoğrafını, sabrettik ve başardık diye paylaşmıştı bizim mahalledeki abi. Belki sana bir umut olur 🥺🥺🥺
Soran+1 yılYani daha bir sürü şey var beni sevdiğine dair ama bunu aileme anlatamıyorum 😔
Soran+1 yılYaaa benimkine ne kadar çok benziyor ben okudum ama sevgilim okumamış.
Soran+1 yılSanki bu zamanda okuyanla okumayan ne fark ediyor halbuki gayet düzgün bir insan
Soran+1 yılDoktor olup eşini öldüren insanlar var bu hayatta
- +1 yıl
Ailende herkes çok mu okumuş ki? Annen ne okumuş mesela? Belki de okumamıştır. Ama ben iyi bir insan değilim diyebilir mi? Bunu söyle annene
Soran+1 yılAnnem de okumamış söyledim zaten o diyor ben çektim kızım çekmesin. Ben okudum da ne oldu. Sevmediğim bir bölümde okudum ailem ona da karıştı izin vemediler okulu bırakmama. Yoksa bırakıp başka bir bölüm okuyacaktım. Boşu boşuna okudum çok ağladım şu an hep onları suçluyorum. Evlilik konusunda bari kendi kararımı kendim vereyim 😔
- +1 yıl
Kızım senin ailen niye böyle kendi hayatını kendin yönet çocuk değilsin 18 yaşına kadar karışırlar ama daha sonra sen kendi sorumluluğunu alırsın. Ekonomik özgürlüğünü kazandıysan tamamdır. Ailelere çok saygım var ama bu müdahale biraz fazl
Soran+1 yılBu okul mevzusunda da sevgilim hep destek oldu ben fazla dertli bir insanım hep ona anlattım ondan destek buldum o da beni her şeyi olarak seviyor
Soran+1 yılZaten ekonomik özgürlüğüm olsaydı bu kadar karışmazlardı belki. Ama o da yok boşu boşuna okudum çünkü sevmeyerek sadece okulu bitirmek için okudum bu yüzden de işsiz kaldım bu da bana dert oldu
- +1 yıl
Ne okudun 🤦🏽♀️
Soran+1 yılBenim annemi babası benim babama vermiş küçük yaşta. Annem babamdan neredeyse 25 yaş küçük ve babamın 6 tane çocuğu var ben tekim yani annemden
Soran+1 yılBilgisayar mühendisliği okudum çok zorlandım yapamıyorum sevmiyorum dedim ama kimse dinlemedi
- +1 yıl
Şokum şu an 25 yaş ne demek
Soran+1 yılVe düşünün 6 tane de üvey abla abi
Soran+1 yılGerçek bi aile ortamı olmadı benim için çünkü üveyler bizi kabullenmedi
- +1 yıl
Ya çok üzüldüm
- +1 yıl
Biraz daha anlatırsan ağlarım
- +1 yıl
Seni sevmeyen veya senin sevmediğin zengin biriyle evlensen mutlu olamazsın ki nolur sevmediğinle evlenme
Soran+1 yılZaten bu yüzden sevgilimi çok sevdim beni gerçekten seviyor ve benim her şeyim oldu abi baba abla arkadaş
- +1 yıl
Hikayeyi dinlerken 10 sene yaşlandım ya 😭😭😭
Soran+1 yılAnnem çok çekti anlıyorum ama bu benim hayatım sevmediğim biriyle evlenirsem bu sefer daha mutsuz olucam
Soran+1 yılDahası var benim hiç kardeşim yok çünkü aldırmışlar mal mülk için 😞
Soran+1 yılVe biz varlık içinde yokluk çektik
Soran+1 yılBabam ablamı özel üniversiteye gönderdi bana yüzde 50 burslu geliyordu beni göndermedi ondan sonra zaten bölümümü hiç sevmedim hep haksızlık yapıldı diyerek üzüldüm aptal gibi
- +1 yıl
Kız bu ne Samanyolu dizisi mi
- +1 yıl
Bu arada bölümün çok güzel ve değerlenebilir bence
Soran+1 yılZaten annem diyor benim hayatımı yazsalar roman olur diye
Soran+1 yılAma ben bölümümü sevmiyordum hiçbir şey öğrenmeden mezun oldum ağladım hep sadece bitirmek için okudum. Yine de kpss ye girdim dedim belki kazanırsam öğrenmek için çabalarım o da olmadı. 28. Olmuştum kendi bölümümde 27 kişi almışlardı bir kişiyle kazanamamıştım
- +1 yıl
Aman Allahım bayılıcam, kuzum hayatında güzel giden bir şeyler olduğunu söyle lütfen
Soran+1 yılMaalesef yok o yüzden içten gülüşümü kaybettim. Ve bu evde kendimi kocaman bir fanusun içine kapatılmış sadece insanları izlemekle geçiyormuş gibi hissediyorum
Soran+1 yılKaç kere de psikolojik destek aldım özgüvenim yok benim. Ama bir işe yaramadı psikolaglar
Soran+1 yılÖzgüvenim olmamasına rağmen sevgilim beni seviyor belki de tek şansım o
Soran+1 yılBana hiç kıyamıyor
Soran+1 yılBu kadar yaşantımın üzerine özgüvenimin olmaması normal değil mi
Soran+1 yılAbi ablalarımın hepsi birbirinden fena
Soran+1 yılBaşınızı şişirdim gece gece kusuruma bakmayın 😐
- +1 yıl
Estagfurullah ne demek. Tek şansını kaybetmemeni diliyorum. Allah sana huzur versin inşallah 🥺
Soran+1 yılİnşallah 🙏🏻 çok teşekkür ederim yorumlarınız için biraz anlatmak iyi geldi😊🙏🏻 iyi geceler kendinize iyi bakın
- +1 yıl
İyi geceler :)
Şuna ne durumdasınız 😔
114 Yorumla
Soran+1 yılEvlendik
Soran+1 yılBiz isteyince aileler de eninde sonunda razı oluyor
Soran+1 yılAynı evde yaşamak çok başka. Tanıdığım insan değil diyorum bazen. Ama evliliğin ilk yılı çok zor olur diyor herkes
Soran+1 yılEvet yeni bir ay oldu
Soran+1 yılGerçekten emin değilsen evlenme
Soran+1 yılİnsan biraz da kendini düşünmeli bunca acı çekmeye değer mi inan ki değmez
Soran+1 yılŞimdi aileme de hiçbir şey anlatmadığım için her şeyle kendim baş etmek zorundayım
Soran+1 yılBir şey olsa biz sana demiştik niye evlendin muhabbetleri olacak haliyle
Soran+1 yılSadece sevgi asla yetmiyor bir de bunu gerçek hayatı var ben onu anladım. Eşime içiyor içme diyorum onu bile dinlemiyor. Bilmiyorum seninki belki farklıdır ama asla emin olmadan evlenme
- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılAile çünkü bulunmaz sevgili bulunur
00 Yorumla
+1 yılSenaryolar hep aynı..: )))))
00 Yorumla
+1 yılAile.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılAile.
00 Yorumla Aile
00 YorumlaAile
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?