Eğer bir seçim yapmak zorunda kalsaydınız hangisini seçerdiniz? Uzun yıllardır birbirinizi çok sevdiğiniz bir ilişkiniz var evlenmeye karar veriyorsunuz ve aileniz dahil birçok kişi sizi yakıştırmıyor sevgilinizi çirkin bulup yanınıza yakıştırmıyor bu durumda ne yapardınız? (Benim de böyle bir sorunum var sevgilimi yakıştırmıyolar istemiyorlar yardımcı olursanız sevinirim)...
Cevabın nedir?
Ben sevgili derdim niye? Çünkü kendi ailem yuvasını kurmuş Annemde babamda severek evlenmişler onlarin hayatı kendine benimde mutlu olmam gerekiyor yaş geldikten sonra anne baba her zaman yanında olmayacak yanında seninde bir dayanağın olması gerekli bu hayattan bişey kazanmalısın onlar kazanmış sıra bende karşıma alırım aileyi ne gerekiyorsa yaparım onlaraaçirkin veya güzel gelebilir onlarla değil ömrünü benimle geçiricek insanların düşünceleri kendine
Mecnunada demişler senin nasıl böyle sevdalın olabilir bu nasıl çirkinliktir deyince mecnun bide benim gözümden baksanız demiş11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru. söz güzel...
En İyi Cevaplar
+1 yılSevdiğim benim ailemdir. Cevabım AİLEM.
12 Yorumla
Soran+1 yılSüper cevap.
- +1 yıl
teşekkür ederim
seni anliyorum... bende şu an öyle bir durumdayim... aile desem : ailen seni bugüne kadar getirdi Sevgili desem : onu cok seviyorsun gercekten cok zor birsey ama ben mesela her gün anneme onun ne kadar iyi birisi oldugunu anlatiyorum hani ikna etmeye calisiyorum... sende bence ikna etmeye calis normal bir ses tonuyla
piskolok gibi konus inan ise yariyor :D03 Yorumla
Soran+1 yılBen konuşmaya başlarken annem sinirlenip susturuyo konuşamıyorum ki
Soran+1 yılAnnemle babamın arasındaki ysş farkıyla sevgilimle benimde aynı.babamıda istememiş ailesi kaçmışlar bunları söyleyince deliriyo valla
ailenle aran nasıl bağların nasıl bilmiyorum o yüzden bu sorunun cevabını en iyi sen bilirsin.. evleneceğim kişi ailemi karşıma alacak kadar bunu hakediyorsa herkesi karşıma alırdım, ki aldım da. hiçte pişman değilim. evim sensin geldi aklıma. senin evin kim? ailen mi sevgilin mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılAilemle çok iyi degil kötü değil tabiki. Benim evim aşkım
Soran+1 yılTşkler sanada mutluluklar:)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
26Cevap
+1 yılben ailemin tarafını seçerdim tabi duruma göre değişir ama ailemi seçmemek onları dışlayarak değil onları ikna etmeye çalışırdım çünkü iyi ya da kötü her ne olursa olsun aile ile kıyaslama yapmam. ailem ya da o değil herzaman ailem derim ama eğer onun doğru bir tercih olduğuna inanıyorsam ailemi ikna etmeye çabalarım ailen olmazsa sen yanlız kalırsan o seçtiğin adam sana aynı şekilde iyi davranırmı bilinmez sonuçta ailen olmadığında sen arkasında kimsesi olmayan birisin yalnızsın
03 Yorumla
Soran+1 yılOnları bırakmıyorum hayatımdan çıkarmıyorum tabiki ama onları üzerim çok bu kararımdan.
- +1 yıl
son karar elbette senin sonuçta bu hayatı sen yaşayacaksın yıllar geçtikçe çevrendeki insanlar hatta ailen bile değişecektir ama değişene kadar aileni kırma derim
Soran+1 yılPeki tşkler
Ablamı istemeğe geldiklerinde adamı gözüm tutmamıştı vermeğin dedim, turşusunu mu kuracağız dediler bana.Adamı bildiğin gözüm tutmuyor ama bildiklerine gittiler, bunların evliliği fazla sürme dedim 4-5 ay sürer dedim O KADAR SÜRDÜ.Herkesin lafına değil bu işlerde tecrübesi olan ya da hisleri kuvvetli olan birine danış. Tip olarak beğeniyorsan bir sorun olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenebilsek ayrılmicaz zaten çok uğrastık cünkü tip ve maddiat onların sorunu benim için sorun olmadığı değil.
Soran+1 yılMaalesef görünüş doğuştan bişey o secemezki Allah tan doğruyu görebiliyorum sağol.
Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Sevgilim. Hayatımı geçireceğim kişiye ben karar veririm. Keko olmayın bu kadar, pısırık olmayın. Ailem öyle bir yapıda değil. Olsalardı tepkimde kesin sesinizi tarzında olurdu. Kimse ama hiç kimse bana ne yapamayacağımı söyleyemez.
15 Yorumla
Soran+1 yılMalesef onlar böyle bir yapıda ençokta sevgilimi üzmeleri beni mahfediyo
Soran+1 yılSevgilimi bırakamam amacımız evlenmek zaten ileride mutluluğumla pişmanlık duyarlar belki
Soran+1 yılÇok haklısın hayat kısa pişmanlıkla yaşamak çok daha zor
önemli olan fiziksel görünüm değil ruhen birbirinizi anlıyor ve gerçekten seviyorsanız ileler buna zaman la alışacak ve katlanacaklardır.
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kesinlikle.
Soran+1 yılAllah mutlu etsin sizide bizide.
Soran+1 yılAmin sağol
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSadece fiziki sorun değildir bence. Sen bunu biraz araştır...
015 Yorumla
Soran+1 yılHem maddi hem fiziki
- +1 yıl
Ne olursa olsun aileni çiğneyip geçme.. Anne ve baba ahıyla mutlu olamazsın canım...
bilirim bırakmak zor gelir sana, gelecek de..
Soran+1 yılMalesef bırakamayız birbirimizi bu kadar kolay silip geçilecek bir aşk değil ailemde anlar inşallah birgün
- +1 yıl
Aileni çiğneme, ikna etmeye çalış o zaman..
Sakın kaçmak gibi bir delilik yapmaya kalkma.. Daha çok yaralarsın aileni de kendini de...
Soran+1 yılYok kaçmam tabiki sadece onları cok üzerim ve benimle mesafeli olurlar
- +1 yıl
Ne gereği var üzmen için..
Gittiğin yerde huzurlu olacaksın diye bir garanti mi var?
Soran+1 yılHayat bu bilemeyiz ama hayat benim hayatım sonuçlarıda beni ilgilendirir sevdiğim kişiyle evlenmem ne zaman suç oldu ki
- +1 yıl
Sevdiğin kişiyle evlenmek suç değil
Bunu yaparken aileni üzmek ve onları ardında kalbi kırık bırakmak suç...
Soran+1 yılOnları bırakmıyorum ki sadece mutlu olmak istiyorum
- +1 yıl
Onlar da senin mutlu olmanı isterler elbet. Ama onlara göre seni mutlu edemeyecek biriyle evlenmene de müsaade etmezler...
Demek ki sevdiğin adamın seni mutlu edemeyeceğini düşünüyorlar.. Karşı çıktıklarına göre...
Soran+1 yılOnu çok fazla tanımadan böyle düşünmeleri zaten sorun o yüzden ailem diyemiyorum ailemlede çok mutlu sayılmam aslında.
- +1 yıl
Ailenle mutlu sayılmasan da senin ailen onlar. Atsan atamazsın satsan satamazsın..
Velevki ailen biliyor ve istemiyorlar.. Sevgiline kendini tanıtma şansını verseler belki fikileri değişirdi...
Soran+1 yılEvt elimden geleni yapıcam bunun için sağol.
- +1 yıl
Rica ederim. Allah yardımcın olsun :)
Soran+1 yılBen rica ederim:)
İkna etmeye çalış.
Evlenecek olan sizsiniz, beğenmişsiniz.
Yakışmıyorsunuz diye karşı çıkmaları anlamsız.01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmicaz tabiki bir şekilde ikna edicez
öyle seçim mi olur arkadaş kaç yaşında eğer sevgilim dedğim insanın ilerde eşim olacağı ınsansa tercihi olmaz bunun eğer anlaşamıyorlarsa bir araya gelmesinler
03 Yorumla
Soran+1 yılBen 19 o 25 yaşında evet evlenebilsek getirmicem zaten gelmezler
Soran+1 yılİnşallah yaa tşkler
ben sevdiğim için ailemi karşıma aldm 4 yıl boyuncaa ama şmdi ailemn rızasıyla görüşüyorzz çok mutluyuz yüzk yok ama nişanlı sayılırzz
01 Yorumla
Soran+1 yılHım ne guzel
+1 yılÇirkin damat ayrımı ilk kez duydum.Bence onun altında başka şey vardır ya bu kadar basit bir düşünce olamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılHem durumuda çok iyi değil sanırım benimle olmak isteyen daha iyi durumda olanlar çok olduğu için onu seçmeme şaşırıyorlar
+1 yılkocamla da beni yakıştırmıyolardı habersiz kıydık nikahı annemlere söyledik ne desinler aile her zaman affedicidir :)
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah anlarlar bizide
- +1 yıl
bizim sorun güzellik çirkinlik dışında aramızda 27 yaş var çok büyük benden. ortaya çıkan sorunları tahmin edemezsin ama her şey düzelir merak etme :)
Soran+1 yılAh keşke :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTercihe gerek yok, cevabım belli...
Tabii ki ailem...00 Yorumla
+1 yılAİLE candır gerisi heyecandır ;) ama senin durumunda ise önemli olan senin ne istediğin gerisi yalan ailenin anlayışlı olması lazım senin mutlu olmanı istiyorlarsa ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılailem insanı kimse ailesi kadar sevemez.. ailen seni bırakmaz ama sevgilin bırakabilir..
01 Yorumla
Soran+1 yılAile sevgisi başka sevdiğine olan sevgin başka amaç evlenmek zaten gönül eğlendirmek değilki
+1 yıltabikii sevgilimm hiçbirşeyy benm mutlulugumdan önemlii degill...helekii böylee birr konudaa
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın keşke onlarda böyle düşünse
- +1 yıl
ailene kendinii affettirebilirsin bu seciminden dolayıı ama böyle bir sevgiliyii bulamayabilirsinn mutluluguu yakaladıysann bırakmayacaksınn ablasıı..
Soran+1 yılBırakamam zaten abisii
- +1 yıl
sevindim böyle düşünmenee başarılarrr..
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin diye istemiyorlarsa ailem diyemem.Ama başka sorunlar varsa her türlü ailem.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumuda iyi değil ama tabiki bunu bahane ediyorlar
+1 yılSorman hata
Sevgili her yerde bulursun kanka
Ana baba birdaha asla Bulamazsin02 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değilki evleneceğim adam:)
- +1 yıl
ne olursa olsun.
Ailem ama sevgilim de çabalayıp ailem olsun isterim
05 Yorumla
Soran+1 yılHangisi anlamadım ama sağol.
Soran+1 yılAilen istemiysa giremiyor malesef :)
Soran+1 yılKeşke oda alabilse
Ailen değil ki sen evleneceksin.Sonuçta elbise, çanta ya da takı almıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
Sevgili olmadığı için aile. olsa bile yine aile olurdu heralde. ya da dengeyi kurmak lazım
16 Yorumla
Soran+1 yılO denge bazı durumlarda kurulmuyo ama
Soran+1 yılOf çok zıtlar ama bir şekilde konuşup bulacaz arayı dediğin gibi.
Soran+1 yılİnşallah peki tşkler
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. sevgili bulursun eş bulursun çocuk yaparsın kardeş bulamassın anne baba bulamassın. tek olan teşleri tercih etmek yani aile
00 YorumlaAılen ıstemıyosa 30 yıl sonra bıle olsa haklı cıkarlar.
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç belli olmaz ki o
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılKorkutma:)
ailemde pek sevgililerimi ciddiye almadığından sal gitsin derım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz öyle değiliz ama :D
+1 yılbaşlığa göre cevaplıyorum. ailem olmadığı için alternatif olarak sevgilimi seçerim
00 YorumlaAilem öncelikle hep ailem oldu ama bir gun sevgilim olursa sevgilimi seçeceğim
02 Yorumlaölmesine en çok üzüleceğin kişi kim ailenden biri mi yoksa sevgilin mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılHerikiside evleneceğim kişi sonuçta beraber yaşlanıp son nefesimi veteceğim insan değil mi
Soran+1 yılÇok ayrı şeylerden bahsediyoruz sanırım
Aile tabiki ailenin yerini hiç kimse hiçbirşey tutmaz sevgili bulunur birsürüüü
02 Yorumla- +1 yıl
daha geçen hafta postaladım birini diyosun :))
- +1 yıl
oraya yorum yazacaktım soran arkadaşa ayıp olur diye yazmadım muhabbetin arasına girmeyim dedim :)
Ailem tabikide. anne baba zor bulunur bidaha.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama sevince öyle demesi zor oluyo inan
+1 yılkimse ayıramaz sevgilimi seçerim
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ayıramaz
aile aileyse aile derim
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılAilemi bir adamamı değişeceğim, asla!
01 Yorumla
Soran+1 yılBir adam değil ki evleneceğim adam ama ailem herşeyden önemli tabi
+1 yılbeni bugüne kadar getiren ailem
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki bundan sonraki mutluluğun
sorulcak soru değil ailem tabiki.
03 Yorumla
Soran+1 yılBiraz mantıklı düşün bence ailen (böyle bir konuda) istemiyor sence ailen mantıklımı düşünüyor
Soran+1 yılİşte bende onu diyorum fizigi mandiiatı ailesi bunlar onun elinde olan bişey değil mantıksız olan bu o yüzden ailem diyemiyorum senin gibi
+1 yılkızlar sevgili erkekler aile der
00 Yorumlaböyle konuda ailem bana karışamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke banada karışamasalar
CcC SEVGİLİ CcC :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Ailem.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini bırakabilecek misin çok kolay değil
Soran+1 yılAilemi bırakmam zaten ama onları en fazla üzerim bu secimimden dolayı o sevgilim değilki sadece evleneceğim adam
+1 yılAİLEM
00 YorumlaAilem tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAile tabi ama aşktanda geçilmiyo ki canım
+1 yılAilem tabikide
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAilem.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılabilecekmisin cok zoor
Ailem.
11 Yorumla- +1 yıl
bizim mamut çok severim
+1 yıltabiki sevgilim
02 Yorumla
Soran+1 yılEvt aşktan geçilmiyor
- +1 yıl
:))
+1 yılAilem
00 Yorumlasevgilimin ailesi
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir çelişki ailesi yok ki.
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım