Aileniz ile eşiniz arasında seçim yapsanız kimi seçerdiniz (eşimi)
3 ay
Olgunlaşmış insanlar eşlerini seçerler. Çocukluktan çıktıktan sonra anne babaya gerek kalmaz, ama insan 80 yaşında bile hayat arkadaşına ihtiyaç duyar. “Anne baba bulunmaz ama eş bulunur.” lafı anne babanın daha önemli olduğu anlamına gelmez. Demire sahip olmak altına sahip olmaktan daha kolay diye, altın daha değersiz olmuyor. Elinde 10 tane altın var, 1 tane demir var diye demir daha değerli olmuyor. Değeri ve önemi sayı değil nitelik belirler. Evlenince insanın ailesi eşidir, anne baba ikinci ailedir. Eşle evlenerek bir aile kurulur.
Eşimi seçerdim 💛 Çünkü evlilik benim için kurduğum yeni aile demek. Hayatı birlikte omuzladığım, iyi günde kötü günde yan yana durduğum kişi o 🌿 Ailem köküm ama eşim yol arkadaşım. Bu dengeyi kurmak bazen zor olabiliyor, özellikle kuşak çatışmalarında insan sıkışabiliyor. Ben kalbimi ve emeğimi paylaştığım ilişkiyi korumayı seçerim. Sağlıklı sınırlar koyunca iki tarafı da incitmeden yürümek mümkün 💞
Cevap
13Cevap
Evlenince ailen eşin çocukların olur. Öncelik eş olması lazım ama kıyas yapmak da doğru değil anne baba kardeşin yeri de her zaman ayrı
Kıyaslamak çok yanlış Allah hiç kimseyi bu duruma düşürmesin
Böyle seçimler yapacak noktaya gelmemek daha mantıklı anlında ama ailem derim yinede
Tam ortada olmak lazım, ne ailenizi ezdirin, ne eşinizi yüceltin. Dengeyi sağlayamazsanız başınız ağırır..
Ne ailemi ne eşimi senden olan çocuğumuzu seçerdimm 😂
Eşim benim ailemdir (nokta!) da bu ne için bir seçim ahahaha
Bilmem içimden geldi
Bu seçime maruz bırakan bir eş yanlış eştir.
Eşim derdim ama o beni seçmediğine göre ailem
Karımın iti yim herzaman
😂😂😂😂
Niye böyle bir seçim yapılıyor ben bunu anlamiyom
Bende kafama göre soruyorum
Evlendikten sonra birincil aile eşindir
Aile başa beladır 😀
Balıkları kurtarırım
Haklı olanı
Eşim ayrıca konuya bağlı
Kedilerim
Ailemi kesınlıkle