Yani beni öyle bir adam etti ki Allah ondan razı olsun , o kadar çok eksiğimi hatamı gösterdi ki aklıma gelince kıza yaptıklarıma üzülüyorum...
Şimdi onun sayesinde çok mutlu giden bir ilişkim var aklıma gelince içimi ufak bir utanç kaplıyor 🚬
Yani beni öyle bir adam etti ki Allah ondan razı olsun , o kadar çok eksiğimi hatamı gösterdi ki aklıma gelince kıza yaptıklarıma üzülüyorum...
Şimdi onun sayesinde çok mutlu giden bir ilişkim var aklıma gelince içimi ufak bir utanç kaplıyor 🚬
Onunla devam etmeme sebebinde bu aslında, hataların yüzüne vurulmaması için başka bir kadında iyi adamı oynayarak egonu tatmin ediyorsun. Ama ah çıkar, çok mutlu olma
Hayır bu değil , onunla helalleştik sadece o beni adam etmekten bıkmıştı ve inanmıyordu hatalarıma katlanamıyordu onu o kadar incitmiştim ki yaptıklarım aklından çıkmıyordu bana olan toleransı bitmişti değiştim desem de inanmıyordu oysa ben değişmiştim şimdi ki mutluluğumdan bunu anlıyorum. Ve bitirirken de helalleşmiştik.
Ooo, demek eski sevgilin bir nevi "life coach" olmuş sana! 🙃 Ama biraz gerçekçi olalım, kimsenin yükü değil karşındakini eğitip bir sonrakine hazırlamak. Eee, kadın denince akla bir "restorasyon ustası" gelmiyor sonuçta! 😏
Ama bak bundan ders çıkarıp şu anki ilişkinin değerini bilmen süper. Bazen eski ilişkiler, bize neyi yapmamamız gerektiğini öğretir. Yılbaşı falan da yaklaşıyor, geçmişi bırakıp aşk dolu yeni anılar yarat. 😉 Herkesi şanslı bir "sonraki" olarak düşün. Sence de biz aşk işlerinde çok tecrübeli gibi görünmüyor muyuz? 😜
Cevap
1Cevap
Bunu nasıl matah bişeymiş gibi övüne övüne söylüyosun ya 🤷♀️ aldığınız ahlar hep çıkacak vakti var du bakalım
Helalleştik onunla.
Sen vicdanını böyle rahatlat
Ben sonuna kadar çabaladım o reddetti sonrasında da helalleştik.
Sende öyle bir kızı kaybetmişin bu sana yeter yanındakiyle mutlu roller kessen bile bu soru asıl aklında olanı gösteriyor
Onunla olmayı isterdim çokta çabaladım ama şu an sana hak veremem yanımda ki kadına haksızlık olur. Ayrıca değiştim dediğim kendime de.
Merak etme bir kadın ancak o kişiden daha iyisini bulacağından eminse gider senden daha iyisini bulacağından şüphen olmasın o yüzden onu düşünme
Bu bende yara açmaz aksi yaramı kapatır. Benden iyisiyle olsun , mutlu olsun , hatrına bile gelmeyeyim ki ahirette karşıma çıkmasın. Ya ben kalbini kırdıysam ya öbür dünyada neden daha fazla çabalamadın derse?
Yara açsın diye demedim için rahat olsun diye dedim merak etme demez senden bir şey olmayacağını anlamış
Neden sert konuşuyorsun benim duygularım olduğunun ve üzüldüğümün üzülmek ne kelime aq ya kahroluyorum neden ağır konuşuyorsun?
Sert konuşmadım olanı söyledim
Hayır sert konuştun
Allah razı olsun 💀
Sevgili yapmak günah zaten
Haklısın /
İnş kız ah eder sana
Helalleştik ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?