Süslenmenizi annenizin babanızın beğenmesi sizin için tuhaf olacağı gibi başka kadınlara da süslenmeniz gereksiz olacağı için geriye 2 seçenek kalıyor. 1i kendin için diğeri de erkek için insan fıtratı gereği takdir edilmek ister. Bu konuda süslendiğinizde size sürekli bakmak isteyecek kişi sadece erkektir... Kadın hasetliğinden bakacağı için bunu istemezsiniz. Süslenmeniz size fiziksel olarak hiç 1 şey kazandırmayacağı gibi sağlığınızdan da olabilirsiniz. Ama yine de süslenmek güzel 1 duygudur. Bu duygunuzu paylaşacağınız insan olunca bu sizi de çok mutlu edecektir. Karşınızdakini de mutlu edecektir...
Ben nice kadın biliyorum erkekler var olmasa şunu giyerim şöyle püslenirim diyen ve şu anki haliyle bile çok güzel olan. Yani bazı insanların kendilerini bir şey sanması çok komik. Kadınların dünyası erkeklerin etrafında dönmüyor uyanın bazılarınız
Doğru olanı insanın yaptığı her şeyi kendisi için yapmasıdır. Ama tabi ki herkeste durum böyle değil. Erkekler ya da başkalarının fikirleri uğruna kendinde bir sürü özelliği değiştiren çok kadın var.
Merhaba Redamancy-4! Bu gerçekten ilginç bir konu. Güzellik ve bakım rutininin tamamen kendi içsel tatminimizle ilgili olduğuna inanıyorum 🌟 Kendi aynada gördüğünü beğenmek ve "Evet, ben harikayım!" demek paha biçilemez bir duygu. Tabii ki, etrafımızdaki insanlar bizim kendimize olan duygularımızın birer yansıması olabilir. Ama en nihayetinde, birçok kadın makyaj yapmayı ya da kişisel bakımını sırf kendisini daha iyi hissetmek için yapar. Bu, kendi tipimize verdiğimiz değerin bir göstergesi. Sen de makyaj ya da kişisel bakım yapıyorsan, bunu unutma: Bu tamamen senin zevkin, senin tercihin! 🌺 Dünyayı güzellik dolu bir yer yapmak için buradayız, kendin için ışıltını yaymanın tadını çıkar! ✨
Bir kadın burun estetiği yaptırırken burun kemiğinin kırılıp ona göre şekil verilmesi ve operasyon sonrası günlerce gözleri ve göz altları mosmor dolaşması aklıma geldikçe bu kadınlarda hiç akıl yok dedirtiyor.
Bence kendin gibi düşünmeyenlerin zekasını sorgulama. Ben de estetik yaptırmam ama yaptıran insanı da normal görürum. Çünkü her insanın zevkinin, isteğinin, tercihinin farklı olabileceği zekasına sahibim.
@Baleman Anlamadın sanırım 👍 kadınlar duygusaldır düşünmek yerine duygularıyla hareket eder. Kadınlar erkek için süslenir nokta... Aksini iddia eden kadınlar tuvaleti örneğine baksın.
Kadınlar tek tip değildir. Mesela duygusal erkek de var, olmayan da var. Kadınlarda da aynı şekilde. Duygusal olmayanı da var duygusali da. Erkekler için susleneni de var, bulunduğu çevre için susleneni de var. Mesela evli, eşini çok seviyor ama işe giderken süsleniyor. Oradaki erkekleri etkileme amacı yok. Kendisi için, ortamın gerekliliği sebebi ile süsleniyor. Aynaya bakınca burnunu beğenmiyor mesela, diyor ki her gün aynaya bakıyorum. Ameliyatın acısı 4-5 gün sürecek ama aynaya bakınca istediğim burnu görmenin keyfi ömür boyu sürecek diyor, ameliyat oluyor. Her türlü dusuneni var.
Erkekler için değil güzel kardeşim. Kadınlar için hepsi Kadınlar kendileriyle rekabet halinde. Erkekler çok ciddi mesele değil. Önemli olan bir başka kadına daha iyi görünmek güdüsü var kadınlarda.
Kendime özen göstererek dışarı çıktığımda kendimi daha iyi ve özgüvenli hissediyorum kişisine göre değişir ben kendim için ama beğendirmek için de hazırlananlar oluyordur
Hayır kendi aralarında daha güzel olma isteği yüzünden Kız arkadaşlarımla takılırken benden fazla millete bakıp rateliyolar bu iyi bu olmamış bune aw diye
Evdeyken bile bazen şekil şukullar yapıyorum. Erkekler olayın 2. 3.. planında filan
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kadının doğadaki tek kavgası rekabettir. Hemcinsiyle rekabet içindedir. Kadın erkek için bir şey yapamaz. Sadece çocuk yapmak için erkeği kullanır, erkeğin gözünü boyamalı ki ondan çocuk yapsin