Ben gerçekten böyle insanların mecliste olmasından iğreniyorum bile ama ha gelirlerse ve o dediklerini uygulamak isterlerse bir erkek olarak her türlü kadınlara destek olurum. Burası cumhuriyetle yönetilen bir ülke ve kadınlara verilen hakları almaya çalışan ve onları değersizleştiren zihniyete sonuna kadar karşı çıkar savaşırım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senden bir halt olmaz kardeşim. Sen git pkk ile eylemlere katıl
İnşallah bu saçma algıları bırakıp yerli ve milli olursunuz
Kime eşya gözüyle kim bakıyor
Aboo abi bunu soruyorsan. Hüdapar kadınlara eşya gözüyle bakıyor
Neye göre kime göre
Neye veya kime göresi mi var bunun? Adamlar açık ve net öyle diyor. Kadınları sahiplendirmek falan nasıl iğrenç bir zihniyettir
Sen müslüman mısın
Ahaa hee niyeymiş?
Hee diye cevap vermen ilginç. Peki laiklik mi şeriat mı?
Niyeyse bir insan böyle bir sorunca tuhaf karşılıyorum benim dediğimin üzerine yani. O yüzden de böyle dedim. Sonuna kadar laiklik. Şimdi bana diyceksin sen nasıl müslümansın falan filan çünkü biliyorum bu dediğinden dolayı öyle girdim ama kusura bakmayın şu devirde olmaz
Şeriat eski devrin hükmü mü
Ohoo abicim işte tamam benim de günahım bunu reddetmek olsun. Şu anda dünyada tam olarak şeriatla yönetilen ülke de yok. Şeriatını kendine göre yorumlayanlar var. Ben de bu iğrenç zihniyeti açık ve net istemiyorum ki Türkiye'de bu olamaz yani artık
Günahla kalırsa iyidir
Gördük 20 yıldır dini siyasete karıştırınca nasıl oluyor bu ülkede ki daha da beteri olursa düşünmek bile istemiyorum korkunç olur. Bu ülkede hak-hukuk-adalet denen şey yok ve bu zihniyet yüzünden asla da olamaz
Nasıl hak hukuk adalet yok bir örnek verir. misin
Abicim cidden bunu sorabiliyor musunuz pess. Bu ülkedesin ve bunun farkında değil misiniz? Şu an bu ülkede Erdoğan yönetim sistemi var ve o ne derse o oluyor her konuda
Evet mesela terör örgütlerinin hapse atılmasını istedi mesela selo gibi bunlar yanlış bir şey mi adaletsizlik mi bu?
Cidden mi? Ben şu an işin o tarafına o kadar girmeyecektim ama Erdoğan tamamen çıkarlarını düşünen bir adam. Yarın gider padişah bile eder kendini bile. Neyse işte terör örgütleriyle en haşır neşir olan daima kendisi oldu şu anda da aynı şekilde hizbullah ile el ele. Neyse ben onların adaletini bir kereden bir şey olmaz dedikten sonra gayet iyi gördüm.
Adamın çözüm sürecindeki planlarını anlasan böyle konuşmazdn
Ben o adamın planlarını gayet iyi biliyorum ama bu ülkenin sonunu maalesef o getirecek de kimse farkında değil
20 yıldır getirmedi bundan sonra mı getirecek
2014'ten sonra zaten bir gerileme dönemine girildi ha 2017'de ise anayasa değişikliğinden sonra ise maalesef batışa girdik sonrası zaten malum zaten 2020 yılından sonrasını demeyin ülke gün yüzü görmedi. Maalesef getirecek bu böyle. Erdoğan bu ülkenin başına gelmiş en büyük sorundur ve ülkeyi maalesef o batıracaktır. 20 milyona yakın mülteci var sadece ve seçimden sonra vatandaşlık da verse hepsine ohh miss
Ulen nasıl 20 milyon sığınmacı var biraz az salla 😂😂
Az mı salla? Denilen kaçaklarla 13 milyon sözde daha ne diiyeyim? Git evden dışarı azcık görürsün
13 milyon diye sallamak tam da size yakışır. Sahtekarlar
Senin gibilerin inadına yine reis kazanacak otur ağla
4 milyon bilemedin 6 milyon olsun yokta olsun hadi mk ülkenin nüfusu 85 milyon nasıl 20 milyon oluyo mülteci 😂
Sallıyorlar işte 😬
Helal olsun 🫶👏👏👏
Ne demek ablacım sonuna kadar arkanızdayız. Ben kadın olsam yani şunları duysam gerçekten kafayı yemiştim açık ve net. Amaçları sizi değersizleştirmek sadece
Cahiliye devri gibi zihniyetleri
Aynen öyle elin adamları uzaya çıkar bizimkilerin dediği iğrenç laflara bak. Gerçekten iğrendim. Amaçları nedense savaş çıkartmak gibime geliyor her türlü ama hayırlısı...