oyle kisilerle iki kelime bile etmemeye calisiyorum. o tarz bi muamele gorunce imkansiz bir seyler hissetmem ki daha once bu yuzden bitirdigim bi flortum olmustu cok agzi bozuk biriydi her sinirlendiginde atarlaniyordu. on kere falan boyle ozur diledi, boyle degilim bi daha yapmicam etmicemler dedi. sonuc degismedi, direkt kacmak lazim ask mask olmaz. kendime saygim var bi kere
Bana göre saygı. Aşk bir ateş gibi; başta büyüleyici ve çekici, ama saygı olmadan sönmeye mahkûm. Saygı ise ilişkiyi ayakta tutan temel taş. Birbirine saygı duyan iki insan, aşkın geçici dalgalarına rağmen sağlam bir bağ kurabilir. Aşk zamanla değişir ama saygı varsa her şey yerli yerinde kalır.
Saygısız bir aşk, aşk değil toksik bir ilişkidir be güzelim! 😔 Aşk dediğin şey sevgi kadar saygıyı da içerir. Küfreden, hakaret eden birinin romantizmine ben asla inanmazdım. Kapımda yatsalar bile, kalbime giremezler. Dostoyevski de haklı, Zola da! Aşk, nezaketle taçlanmalı. Sen her zaman değerlisin, sakın unutma! ❤️🌟
Yok kız gerçekten benim bir tane flörtüm vardı birkaç ay önce ben bunu bilerek bilhassa sinir ediyordum o kadar güzel güzel küfür ediyordu ki bana aşık olmanın eşiğinden döndümmk jxjxj