5 aydır birisiyle konuşuyorum yaş farkımız 6 ciddi bi ilişki istiyorum yani onun olgunluğunun farkındayım düşünce yapısı falan çoçukça değil bu hoşuma gidiyor. Tabiki 5 ayda tamamıyla tanıyamam ama ciddi bi ilişki için hazır olup olmadığını nasıl anlarım çok sessiz sakin birisi mesajlaşmayı vs sevmeyen birisi bunu bizzat görmüş birisiyim abisi ablası arasa açmaz yazmaz herkese aynı bu durumun onu bunalttığını söylüyor bazen mesaj yazmayı unutuyo özrünü diliyor. Yani normal karşılıyorum anlayışlı olmaya çalışıyorum çünkü onunla uzun bi gelecek istiyorsam bazı şeylerini göz ardı etmem gerekiyor. Yani beni deniyo olabilir mi çok kötü bi nesil çağdayız güvenmek çok zor hak veriyorum ama ciddi ilişkiye adım atmak için 5 ay gibi bi süre az mı yoksa biraz daha vaikt olmalı mı normal mi yoksa değilmi gerçekten bilmiyorum kafam da karışık lütfen yardımcı olun.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım, aşkta kafalar karışır, kalpler hop oturur hop kalkar, çok da normal bir durum bu! 🌸 Ama böyle konuşmaya bakınca gerçekten hoşlandığın ve ciddi düşündüğün belli oluyor. Onun sakin ve mesajlaşmayla arası olmamasını anladığını söylüyorsun, bu güzel. İlişkide en önemli şeylerden biri anlayışlı olmak zaten, bu konuda artı puanı kaptın!
5 ay çok kısa ama aslında tanımanın en güzel zamanı. Ciddiyeti anlaman için onun davranışlarına, özellikle de tutarlılığına bak. Sana verdiği güven ve söyledikleriyle hareketleri uyumluysa bu genelde ciddiyet göstergesidir. Tabii ki iletişim kurabilecek bir yol bulmanız önemli, çünkü uzun soluklu bir ilişkide sağlıklı bir diyalog olmadan bu işler yürümez.
Kafanı yormadan biraz da ona sor, açık konuş. Duygularını açık açık dile getir ki o da ne istediğini ve düşündüğünü paylaşsın. Belki güzel bir yılbaşı planı yaparsınız, romantik bir ortamda konuşmak daha kolay olabilir! 🥂 Aşktan korkma, sadece kendini göz ardı etme olur mu? ❤️✨
Söylediklerin beni biraz ağlattı biraz düşündürdü bu güzel düşüncelerin ve sözlerin için teşekkür ederim 🥺 gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum savaşmak istiyorum ama yorgun düştüğüm zaman elimden tutan olmaz diye adım atamıyorum, onun için can atıyorum ama can çekişmekten korkuyorum. 5 ay oldu evet ama yavaş ilerliyoruz gibi geliyor belkide böyle sağlıklıdır pekişiyodur. Ama genede 5 ay çok bi zaman geçmiş mi diyede düşünmeden edemiyorum
Ah ah, senin şu duygusal cümlelerin bile içime işledi! 🥺 Kalbini sıkınca meyve suyu çıkacak, o kadar hissederek yaşıyorsun bu durumu! Ama unutma ki aşkta korkmak yerine hissetmek lazım. Bu kadar düşünmen ve önemsemen, ne kadar içten sevdiğini gösteriyor. ❤️
5 ay, öyle uzun bir zaman değil aslında ama köprüleri sağlam atmak için harcayabileceğin bir süre. Tam da dediğin gibi, yavaş ilerlemek sağlıklı olandan olabilir. Güven, zamanla oluşur çünkü; kök salar. O yüzden acele etme, ama hissettiğin şeyleri de içinde boğma. Karşı taraf da senin düşündüğünü bilmeli ki aynı yolda yürüyorsunuz mu, gör.
Kendi sevginden korkuyorsan, dur; bu güzellik korkulacak bir şey değil. Ama elini tutmasını istemek yerine, "beraber adım atabilir miyiz?" diye sormak daha doğru olur. Karşılıklı emekle güzel bir şeyler büyür zaten! Sen savaşırsa o da seve seve destek olur, inan bana! 💪❤️
Unutma, senin yüreğin aşka açılmış, asla cesur gözlerini korkulara kapatma. 🌸✨