Güncellemeler
1 yıl
Sanal yorumcu bile uyuyor galiba sjsjsj
Dün iş yerime annemin eski iş arkadaşı geldi biraz konuştuk vs sonra iş arkadaşımın kasasına gitti önündeydiler şu arkamdaki manken kıza dikkat et arkadaşımın kızı hı demiş oda kıpkırmızı kesildi gülüyordu anlamadım o an olayı 5 dk sonra abla böyle böyle diyor senin için diyip yine kıpkırmızı kesildi niye?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kıskanmış seni galiba
Ne kiskanmış kim?
Neyi anlamadın arkadan konuşmuş bak
Ona dikkat et çok canlar yakar demiş.
tamam da o niye kıpkırmızı oldu vede gelip bana anlattı bunu o abla böyle dedi diye duymadım ki ben onları önceden
Dedikodu yapmış ya da komik bir arkadaşına şekilde övmüş seni
Anlamadın sen
Ama kız utanmış yani
Yahu kadın o manken kıza dikkat et arkadaşımın kızı o dedi çocuğa çocuk utandı kızardı vede gülümsedi, sonra çocuk geldi bunu bana anlattı annenin arkadaşi böyle dedi diye
Ya arkadaşın erkek pardon 😂
Kızdan uzak dur demiştir
Eveeetttt hele şükür.
Ya sende iş arkadaşı diyince kız sandım 😂
Artık bakicak mısın soruma :)
Evet seni dinliyorum
Yüz kere anlattım.
Dün iş yerime annemin eski iş arkadaşı geldi biraz konuştuk vs sonra iş arkadaşımın kasasına gitti önündeydiler şu arkamdaki manken kıza dikkat et arkadaşımın kızı hı demiş oda kıpkırmızı kesildi gülüyordu anlamadım o an olayı 5 dk sonra abla böyle böyle diyor senin için diyip yine kıpkırmızı kesildi niye gelip bana söyledi niye kızardı çocuk?
Kırmızı kesilmesinin nedeni sana aranızda bir aşk ilişkisi olduğunu söylemeye çekinmesi zaten
Bunu anlamak zor olmasa gerek :))
Annenin iş arkadaşı o kızdan uzak dur ya da benzer şeyler dediğinde çocuk aranızda bir ilişki olma ihtimalini duymandan utanmış yani sana açılamayacak şekilde utanç biri bu kadar basit
Belki utangaç yapılı biridir ondan kızarmıştır? Ama umrunda olmasa gelip bana söylemez böyle dedi annemin arkadaşi diye aman der geçerdi değil mi
Üstü kapı bir biçimde söylemiş ama
. niye söyledi ama
Sen meraktasın sonuçta soracağını biliyordur
Hayır dediğim gibi duymadım bile ne konuşuldu
Sence bu çıkma teklifi gibi bir şey mi
Belkide senin bildiğin baska şeyler olabilir mesela bu kadın annenden senle ilgili başka neler biliyo olabilir?
Bu kızı kaçırma düzgün falan demiş olabilir mi?
Sonuçta kadın manken kıza dikkat et vs diyor o gelip bana söylüyor bunu bak böyle söylüyor diye
Kimseye kaptırma anlamı taşır belki bende tam anlamadımki
Sen mankesin demi buraya kadar tamam?
Ah ah ah
Ya ben senin olayın şahidi değilimki ama ya
Nerden bilebilirim :(
Kadın diyor ki o kıza dikkat et güzel kızımıza yan gözle bakma veya ona kötü gözle yaklaşma onu üzme yoksa seni üzerim
O zaman oda bunu sana istemeye istemeye söylemiş belliki cnki
Annenin arkadaşı söylemiş bunu biliyor bir şekilde sana söyleyeceğini
Hayır söylerken gülüyordu bende doğru dikkat et dedim kıpkırmızı oldu çok iyi bir abla dedi sonra
Korku duymuştur o zamanda gülebilir
Ay deliricem ya
İmdat
Neden ama nedenn
Senin daha iyi anlaman gerekmez mi?
Çocuk ablanın dediğini bana yürüme veya hoşlantısını belli etmek için kullandı ve bana söyledi
Bu kadar basit delirttiniz beni erkek yorumu olarak siz yapın istiyorum emin olmak için
Ya gecenin şu saatinde delirmemek elde mi sencede 😂 Kendin şimdi diyorsun o zaman niye sordun anlamadımki
Ya iyi misin sen erkek gözüyle yorum alıp emin olmak için yazdım ya senin mesajın üstüne
Ben iyiyim de olayları baştan ince ayrıntısına kadar anlatman lazım yoksa işler sarpa sarıyor. Neyse ya evet dediğin gibi çocuk bunu sana anlatmak istemiş yarı utanç şekilde.
Çünkü benden hoşlanıyor
Evett
E bravo nasıl güzel buldun 🤣
🙄🙄
Neeee
Buldum da dalga geçer gibi yaptın 😃
🤣
Neyse iyi geceler diliyorum inşallah en kısa zamanda evlenirsiniz sjskdkd
Tövbe de
Evlenemeyiz biz
Nedenn 🤪🤪
Bir sürü neden var ortada asla olmaz
Anladim hayırlısı olsun o zaman
Aslında bende hoşlandım ondan benimde kanım ona akıyor ama olmaz işte
Aileler arası fark veya hasımlık mı var yani?
Dün hep bana asılan bir çocuk geldi kasama karşımda delirdi çocuk kıskançlıktan boğucaktı onu
Eee ne güzel işte neden olmuyomuş?
Olmaz işte olmaz o doğulu ben batılı aileler anlasamaz biz anlasamayiz
Tamam sen nerelisin veya o nereli?
boş ver anlattım üstte sana
Neyse sabah oldu zaten. Ben yatıyorum.
Ok cici uykular
Sanada cici uykular :)
utandimi
Evet
sen ne yaptin