Erkekler özellikle sorum size?

Dün itibariyle kesin olarak ilişkimiz bitti ve 2023ten beri beraberdik. Aldatma vs falan yok. Ilgisizdi bende isyan ettim o da tamam o zaman bundan sonra görüşmeyelim dedi bende sen yoluna ben yoluma bb dedim o da olması gereken o artık diye cevap verdi ama ben ona bitmesini istemiyorum dedim cevap vermedi görmedi bile sonra sosyal medyasına girip baktım öne çıkanları görünmüyor sayfayı yeniledim baktım yine yok sonra annemin hesabından girip baktım annemde görünüyor bende ss alıp ona gönderdim ve kalbim kırıldı cidden her yerden sildim engelledim bir daha da geri dönüşü yok ama o beni engellemedi numaramı da silmemiş hala her şeyi görünüyor niye erkekler silmez veya engellemez ilk sorum bu ikincisi içinse bugün beni biri ekledi bende bakmadan hiç kabul ettim sonra bana merhaba yazdı bende bu kimmiş diye bi bakıyım profiline dedim ve bi baktım ayrıldığım sevgilimin iş yerindeki arkadaşı onun merhaba yazan mesajını ss alıp eski sevgilime attım böyle ucuz numaralara gerek yok diye adama da kibarca iş yeri arkadaşı olduğunu sonradan fark ettigimi ilişkimizin olduğunu ve bittiğini o yüzden konuşmamam gerektiği açıklamasını yapıp her yerden çıkardım bir de böyle bir şey oldu yani neyse siz soruma cevap verin niye silmezsiniz veya engellemezsiniz ben çıkarmasam sosyal medyadan o takibe devam edecekti hala

Erkekler özellikle sorum size?