Allah aşkına okuyun. Akil verin bana. Allahiniz severseniz?

Arkadaşlar ben eski sevgilimi fake hesapla isletiyordum. Ondan hoslandiginin farkındaydim ama az önce acayip bisi oldu. Ben kendi hesabımdan bunun bi arkadasina istek attim. Eski sevgilimde bana "Arkadaslarimi niye ekliyon, rahatsız olmus"dedi. Bende tanımadığımi, önüme çıktığını, istek attığımı söyledim. Sonra bana "Ablam gibi o, ben uyarayim"dedi. Bende kızdım. Sonra bana "İş nasıl gidiyor"filan dedi. Sonra fake hesabimdaki kızı övdü. Cok mükemmel biri filan dedi. Asil olay burdan koptu. Fake hesabima yazdı. Sevgilinle mutlu musun, düğün ne zaman filan dedi. Ben fake hesaptan ona hep abi diyordum. Sonra "Keşke 5 6 yaş küçük olsaydın, sana karşı duygularim var"dedi. Bende "Sen utanmıyon mu eski sevgilinin arkadaşına yürümeye, karakterin bozuk"dedim. Engel atti. Sonra bana wp den yazdı."Arkadaşından çok hoşlandım. Sana soylemeseydim rahat edemezdim. Tam cocuklarimin annesi olacak kadin. Onda aileyi gördüm"filan dedi. Bende kavga ettim. Sonra hayatından tamamen çıkıyorum, Allah kalbine göre versin"deyip, engel atti. Yaa fake bile olsa arkadasima nasıl yürürsün ve bunu bana nasıl söylersin. Bide bu sırada alkol alıyormuş. Midem bulanıyor. Bisi deyin nolur?
Allah aşkına okuyun. Akil verin bana. Allahiniz severseniz?