Güncellemeler
1 yıl
Kız kendisine veya annesine alacağı elbisenin linkini atıyor bana
Aldıklarımı saymayacağım ama çok şey aldım işte ya hepsini kabul etti sonra sevgili olalım dedim baskı hissediyorum dedi tartıştık sonra telefonu yüzüme kapattı sonrasında ben aradım barıştık şimdilik iyi gibiyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Flört bi de sende de ne çok para varmış karı kıza yedirecek. Flörte para harcamak ile hata yapmışsın
Ammk malmsiinnn sevgili bile olmadigin kıza 2 ayda 33.500 harcanır mı ya enayimisin valla seni çok kullnrlarki kız annladiigim kadarıyla kullaniyor çünkü sevgili olmak isstemiyor ama sana aldirtiyor saçmalık beence
altta ki bi abi adam değilsin harcadığın miktar söylenir mi dedi sizde bi karar verin be
Olm ama sole düşün az para da değil ki bı ilişki bile yok ortada ya hani olsa gene harcanmaz bence ama flortmussunuzki sen olmak istediğinde kız reddetmiş yani kötü biseyy demmek istemiyorum ama kız senni resmen kullaniyo bence
İnanmıyorum ben 4 ay sevgili kaldım bana tek bişi alınmadı niye böyle garibanım yaa. kiöseden bişeyde istemem asla
Bana kendisine veya annesine alacağı kıyafetlerin linkini atıyor
Kullanmış seni kimse dengine denk gelmiyor ki. Ben sadece bi papatyaya razı olucak insanım bana denk gelene bak. b. k yesinler
Yoluna bak abim sen
Allah gönlüne göre versin
Altta 45 yaşında ki bi abi bana adam değilsin dedi bana öğretecek kimsem yok cidden bilmediğimden soruyorum hangi davranış normal?
Evet 33 bini söylememek daha doğru ama sen de bunu gidip millete anlatmıyosun sonuçta içine dert olsa o kdr harcama yapmazdın. Ve gizli sormuşsun yanlış bişiy göremedim
kıza 33 bin demedim hatta az önce hesapladım yemekleri dahil etmemişim 55 bin küsürleri geçiyor ben kıza sadece hediyelerimi kabul ediyorken baskı hissetmiyordun dedim
İyi demişsin. unut o kızı sen saf iyisin o kullanmış seni
Yok şu an barıştık ama sonu nereye varacak bilmiyorum
İyi bi yere varmaz kullanmasın seni parayı kes görürsün nasıl bıraktığını
Ama hala link atıp duruyo :(
Neyse almicam bu ay bir şey almiyim bakalım nolucak ya of ya sadece sevilmek istiyorum :/ hep böyle kadınlara denk geliyorum ://
Manyak bu kız ben sana diyim. neyse hayırlısı olsun iyi günler sana da
Size de iyi günler :/
adam olan harcagini sölemez miktari hic tutmaz bile sen once bir adam ol
Yani sence normal mi?
Üsteki çocuk saana m4l diyo abi yaşına hürmeten cidden düşüncelerini merak ediyorum hangi davranış normal bana söyler misin?
Seni ayak üstü s*km*ş hahahah
Altta ki abi sen adam değilsin harcadığını neden söyledin diyo abi hangi davranış normal?
O abi mal abicim seni ayak üstü s*km*ß kız
45 yaşında adam trolde yapmıyordur ki knk
Cevabı biliyorsun.
Hatalı mıydım :( ?
Ya bilmiyorum bilsem sormam yaşınız büyük yardımcı olur musunuz bana