1 yıllık ilişkim var babası geçen ekim ayında biz üniversitedeyken yakaladı istemiyorum falan dedi. Bir hafta önce tekrar yakaladı kız arkadaşımın telefonuna el koydu, dışarı çıkmasına falan bile izin vermemiş. Annesi ve ablası arkadaşca görüştüğümüzü biliyorlardı babası onlara da kızmış niye göz yumuyorsunuz diye falan. Sevgilim arkadaşlarına ben ona yazmayacam sizde yazmayın falan demiş. Şu an memleketlerdeyiz, okulumuz bu yaz bitecekti. Sevgilimle henüz konuşamadım hiç, arkadaşlarıyla konuştum vazgeçin her şey kötüye gidiyor tarzından konuştular. Önünüze bakın, ilişkiniz onaylanmıyor dediler. Sevgilim 3 4 gün önce telefonu eline almıştı yazmadı hiç zaten ulaşımı kesmek için her yerden engelledi. Ben yavaştan alışıyorum ama çokta üzülüyorum napmam lazım, Napmamiz lazim. Şu an ulaşırsam sevgilim tersler biliyorum tanıyorum, arkadaşlarından ulaşırsam o da ayrı dert.
Babası kürt olduğum için istemiyor. Annesi gil onayliyordu ama babası ilk öğrendiğinde onlar da bitirin demişler. Sevgilim arkadaş kaldığımızı söyleyince sıkıntı etmemişlerdi. Hatta annesiyle telefonda geçen hafta konuştuk bile
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sırf Kürt olduğun için istiyosa dinlemeyin o herifi kızla konuşmaya devam et
Evet, kız arkadaşım ailemi biliyor ve cok seviyor, ailem de aynı şekilde seviyor. Ama kız arkadaşıma su an ulaşmalı miyim bilmiyorum çünkü o ulaşmadı hala. Böyle durumlardaki ruh halini çok iyi biliyorum. Napacağı belli olmuyor
Babam diyor hala okuyorsunuz ne demesini bekliyorsun babasının. Benim de kız kardeşim var babam diyor bugün ben duysam aynısını yapardım. Önce meslek sahibi olmaya bakin ırk mevzusu hallolur o en kolayı önemli olan insan olmak. Kız arkadaşımın babası da zamanında kısmetinde kürt türk laz ne varsa o olur demis
Kızı seviyorsan gerçekten bırakma kardeşim babası baya dar kafa belli
Maalesef ırkımızı biz seçemiyoruz
Ailemi biz seçemiyoruz seçemediğimiz şeyleri hakkında yargılanmak çok saçma
Aynen öyle kardeşim de şu an ulaşmalı miyim bilmiyorum çok kararsizim kız arkadaşım ulaşmaz su an bundan da eminim
O riski alamaz çünkü aynı şeyleri yaşayamam demiş arkadaşlarına
Karakteri de bu şekil zaten
Ulaşmalısın mutlaka kızla konuş eğer babasının dediklerine gidiyorsa yol ver
Ama tabi korkudan da söyleyebilir
Zaten çok korktuğunu söylemiş. O yüzden de aynı şeyleri yaşayamam demiş. Şu an Napacagini hiç kestiremem. Okulumuz bitiyor diye ben memleketinde yaşamayı düşünüyordum o da biliyor bunu. Ya gizli olacak su an ya da tamamen bitecek. Arkadaşı bana boş ver falan diyordu ben de ona bunları onun ağzından duymam lazım diyordum O da cesareti mı var diyordu bende tamam falan dedim kapadım konuyu
Sevmek aşk karşılıklı olunca güzel de ailelerin araya girmesi kötü işte neyse kardeşim umarım her şey düzelir gönlünce olur
Amin kardeşim teşekkür ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!