SSevgilimle aram bozuk napmam lazım?

1 yıllık ilişkim var babası geçen ekim ayında biz üniversitedeyken yakaladı istemiyorum falan dedi. Bir hafta önce tekrar yakaladı kız arkadaşımın telefonuna el koydu, dışarı çıkmasına falan bile izin vermemiş. Annesi ve ablası arkadaşca görüştüğümüzü biliyorlardı babası onlara da kızmış niye göz yumuyorsunuz diye falan. Sevgilim arkadaşlarına ben ona yazmayacam sizde yazmayın falan demiş. Şu an memleketlerdeyiz, okulumuz bu yaz bitecekti. Sevgilimle henüz konuşamadım hiç, arkadaşlarıyla konuştum vazgeçin her şey kötüye gidiyor tarzından konuştular. Önünüze bakın, ilişkiniz onaylanmıyor dediler. Sevgilim 3 4 gün önce telefonu eline almıştı yazmadı hiç zaten ulaşımı kesmek için her yerden engelledi. Ben yavaştan alışıyorum ama çokta üzülüyorum napmam lazım, Napmamiz lazim. Şu an ulaşırsam sevgilim tersler biliyorum tanıyorum, arkadaşlarından ulaşırsam o da ayrı dert.

Babası kürt olduğum için istemiyor. Annesi gil onayliyordu ama babası ilk öğrendiğinde onlar da bitirin demişler. Sevgilim arkadaş kaldığımızı söyleyince sıkıntı etmemişlerdi. Hatta annesiyle telefonda geçen hafta konuştuk bile

SSevgilimle aram bozuk napmam lazım?