Ben anlamıyorum. Hemen küfürleşmeler, çirkefleşmeler. Sonra " ne iğrenç bir insanı almışım hayatıma " diye kendime kızıyorum. Eminim sizin de başınıza benzer şeyler gelmiştir. Neden böyle oluyor insanlar?
İnsanlar ayrılınca neden çirkinleşiyor?

Ben anlamıyorum. Hemen küfürleşmeler, çirkefleşmeler. Sonra " ne iğrenç bir insanı almışım hayatıma " diye kendime kızıyorum. Eminim sizin de başınıza benzer şeyler gelmiştir. Neden böyle oluyor insanlar?
İnsanlar ayrılınca neden çirkinleşiyor?

Bence insanlar ayrılınca içinde kalan kırgınlıkları hırs olarak çıkartıyor oysa konuşarak medeni bir şekilde ayrılmak varken bu tarz davranışlar tamamen gereksiz ve üzücü oluyor herkes kendine yakışanı yapar diyelim
çok kısa süre önce canımdan çok sevdiğim bi arkadaşım için bunları düşündüm söyledim de çünkü içimden o an onlar geçti ama sebebinin şu olduğuna eminim; çok fazla değer verdiğin, çok sevgi gösterdiğin, çok emek gösterdiğin bi insanın gerçek yüzünü görünce verdiğin onca emeklerine, verdiğin sevgiye, verdiğin değere üzülüyorsun bu çirkinleştiriyor insanı :(
Cevap
3Cevap
Ayrılıkla gelen kırgınlık, ego yaralanmaları ve öfke, güzelliklerini gölgeleyebiliyor. Bir zamanlar sevdiği kişiye karşı duyulan negatif duygular, daha önceki bağları silmeye çalışırken kişilik çatışmalarını ortaya çıkarabiliyor. Ayrıca, "Ben haklıyım, o haksız" mantığıyla hareket etmek, empatiyi azaltıp, karşılıklı suçlamaları artırıyor. Oysa her iki taraf da olgun bir şekilde ayrılsa, belki de o güzelliklerini korur.
neyseki oyle biriyle iliskim olmadi. en nefret ettigim sey bu arada. bittiyse bitmistir, bir tarafi suclu ilan etmeye gerek yok. sonucta bi yasanmislik var. bi de ben hic degilse zamaninda bi seyler hissetmisim bu adama diyorum yani nasil cirkin cirkin davranislar sergileyebilirim. kendi secimlerime saygi duyuyorum cunku yanlis da olsa ve boyle olmali diye dusunuyorum
Ayrılabileceğin insanla sevgili ol veya evlen demişler zaten..
hazımsizlik bunlara sebep oluyor bırakilmayi ya da pesinden kosulmamasını kaldiramayan taraf cirkeflesiyor
İnsanlar zaten çirkinse ayrılırken orijinaline dönüyor işte.
Kişilik karakter meselesi insan kendine yakışanı yapıyor
Kabullenememe ego çok çirkin hareketler bunlar
Hazımsızlık olgunluğa erisememek..
Kaybetmek bazi insanlara ağır geliyor demek 😊
Gerek yok çizgimi bozamam
Kaybetme dürtüsü
Ah bilsem
Bende anlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?