Çirkinleşmeden ayrılanlar var mıdır?
Cidden korkunç bir durum 🥺
Çirkinleşmeden ayrılanlar var mıdır?
Cidden korkunç bir durum 🥺
Var. Bir örneği de benimdir. Bugüne dek kah benden kaynaklı kah karşı taraf talepli 487 ayrılık yaşamışımdır ama hiçbirisinde kırıcı incitici tek kelam etmemişimdir. Ve yine bence bu tip durumlarda çirkinleşen insanın egosu zeka ortalamasından yüksektir.
487 ayrılık yaşamakta başlı başına bir facia zaten 😏
Evet sicilim bozuk
Bir insanın ne olduğunu anlamak istiyorsan onunla kavga edeceksin kavga ettiğinde çirkeflik ve çirkinlik yapıyorsa ucuz ruhludur ama hiçbir şey demeden sessizce çekip gidiyorsa o insan asildir ve değerlidir ölçü bu
Kesiy katılıyorum 👍
Kesinlikle 🙄
Bizde ayrıldık ama kişiliğimiz den, edebimizden, terbiyemizden ödün vermedik.. Her gün yeni birini bulup, ayrılınca cirkinleşmek KS deki aşıklara özel bir durum..
Kız duymasınlar seni buradaki aşıklar 😊
🥰🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Rica ederim
Haksız olan çirkefleşir, haklı olan karşıdan izler
Doğru dedin valla all bütün eig senin
Ahahaha çok teşekkürler hızlı oldu :)
Tam üstüne geldin😄 rica ederim 🌺
Cevap
68Cevap
Egoist oldukları için
Cirkinlestim , engellendim. Sonra düşündüm ben bu kızı seviyorum. Söyleme bir şey hiç soylemedim o yüzden ne ilişki var ne bir şey ortada gidiyoruz bence cirkinlesmek geriyor. Çünkü diğer türlü bitmiyor hep akılda virüs gibi. Bitsin istiyorsun iki tarafta cirkinlesmiyor
ayrılırken üzülürüz, üzülürsek gözlerimiz dolar, gözlerimiz dolarsa ağlarız, ağlarsak çirkin gözükürüz. işte sebebi bu.
😅
Çok rahatsız edici buluyorum. Birisiyle beraberken bir sürü güzel söz söyleniyor ardından ağıza alınmayacak şeyler pu kaka bu nedir yani ne tür bir seviye 🙄 bir insanla sevgili olmadan önce eski sevgilisi hakkında ne kadar konuşuyor ve nasıl konuşuyor buna bakmak kesinlikle şart!
Bir şeyi kabullenemiyorsan bencilsindir. İnsanların bir çoğu bencil. Mesala birtakım insanlarda şu algı var. Ben ne kadar çok ilgi gösterip seversem oda beni o kadar sever. Karşı tarafın duygusu, heyecanı bitebilir. Bunu sükunetle karşıladığın vakit çirkinleşmeler ortadan kalkacaktır..
O bende yok bitince bitiyor ve öyle kalıyor. Dönüp bir daha anmam, gerek yok. Herkes kendi seçimini yaşıyor. Kim nerede mutluysa orada kalsın. İnsanlara tavsiyem; bittikten sonra anmayın ve unutun ki gerçekten seven birisi varsa ona yer açılsın.
Gerçek yüzlerini o güne kadar gizledikleri için olabilir mi acaba. 🤔
Olabilir 🤔
Kimse bu açıdan bakmıyor galiba
insanın içinde kötülük yoksa çirkinleşmez, iyi ayrılır hakaret etmez kötü söz söylemez, en fazla tartışma olabilir onlar da normal bir ilişki bitmiş insanlar kırılmış. kişinin kendine olan saygısı İLE ilgili bir durum
Neden çirkinleşeyim ki? Ben de bunu anlamadım. Öyle mi yapıyorlar? Ayrılmışsa ayrılmıştır ne yapayım yani. Bende birlikte hayat kurabileceğim bir başkasına bakar, onu tanırım. 🤷♂️
Sinirlenince içinde ne var ne yok döküyor aslında sinirli olmak bu konuda iyi olabilir eğer ayrılma sırasında sakin kalırsa zaten bitmiştir
Ayrılma şekliyle, olgunlukla, ya da aşırı duygusal yapıyla ilgili bence bu durum. Bunlar var ise fevrilik oluyordur
Ben görmedim. En son ayrildigimda yüzümde o kadar tırnak izi vardı ki bir hafta insan içine çıkamadım
böyle insanlar genelde ilişki zamanındada kendini belli eder kendinş yetersiz hissedenler böyle davranır
onun için kalitesiz insanlarla olmamak gerek hem ıqyu hem morali düşürüyorlar
Yoo şu an daha önceden ayrılmış olduğum kişiler ile gayet iyi arkadaşlıklarım var, hiçbir çirkinleşme yok
tabi basta kabullenmesi zor oldugu icin insan insanliktan cikabiliyor. bende yaptim oyle kotu hatalar ergenlik doneminde.
Var, burada ✋
Karakter meselesi yani, herkes bir değildir.
Ayrılmanın şekline ve sebebine bağlı bu..
K*hpelik yapana da methiyeler düzüp, hiçbir şey olmamış gibi davranamam..
Herkes ettiğini duyacak, görecek..!
Benden ayrılanın kafası çok rahat olur sjjs
Gidişim çok kalitelidir 😃
Tabikide çirkinlesmeden ayrılanlar var da özellikle var karakter meselesi
Böyle bir şey yok
Belki depresyona girmiş o ayri bir şey.. depresyonun görünüşe etkisi var tabiki
Karşı taraf hazmedemeyince erkek ya da kadın farketmeksizin çirkinleşiyorlar..😔
Çünkü ayrılınca insanın gerçek yüzü ortaya çıkar. Herkes için geçerli değil bu durum
Çünkü biz genelde ipin ucunu değil ipimizi kaptırıyoruz insanlara.
Kötü bir durum ya bir de olanlardan seni sorumlu tutuyor ya o daha kötü
İnsanların gerçek yüzü o zaman ortaya çıkıyor ciddenn
İki medeni insan gibi ayrılmak gerekir beraberken söylenmeyen kin nefret sözlerinin ayrılınca söylenmemesi gerekir
Hiç anlamadığım olay. Arkasından kötü konuşma olayını da anlamıyorum.
Benim ayrıldığım kadın ben hiç bir şey yapmadığım halde çirkinliğin zirvesine çıktı Allah yüzünü karartsin amin
Bosandigi cocugunun annesinin telefon numarasini uygunsuz sitelere yollayan ve bu sekilde intikam almaya calisan karakter fukaralari bile var. Çiğlik baska bir sey degil.
Teşekkür edip arkamı dönüp gitmeyi tercih ederim ki öyle de yaptım her zaman. Yaşanılan zamanlara saygı duymak gerekir her daim. Karşınızda ki ne kadar çirkinleşsede herkes karakterine yakışanı yapar.
Ben varım öylemi hemde hala seni seviyorum diyerek hemde hemde öyle ki içime bütün dünyanın tüm acılarını basarak
Hala toparlanmış değilim
kişiden kişiye değişir
ve beraber olduğunuz kişiye göre de değişir. kötü ayrıldığım kişiler de oldu iyi olarak ayrıldığım da
Hiç bir ilişkimde böyle bir şey yaşatmadım. Anama söven falan bile oldu. Cevap vermeden devam ettim. Herkes kendine yakıştığı gibi davranır.
Görüş ayrılıkları Birdaha görüşmeyecrgini bildiği için elinden geleni yapar ağzına geleni söyler içinde birikmiş ne varsa kusar gider
Çirkinleşmeden kasıt tavır ve üsluplardaki çirkinlik ise bu genelde kibirden ya da kabullenecek olgunluğa sahip olamamaktan kaynaklanır.
Tabii ki de çirkinleşmeden ayrılanlar da var ama genelde insanlar içinde biriktiriyorlar daha sonra patlıyorlar özellikle Türkler
ilişki içinde karşı taraf çok çirkinleştiyse bittikten sonrada diğer taraf çirkinleşiyordur. En azından bem öyleyim.
bir insanı en iyi ayrılırken tanıyorsun geçek yüzünü gösteriyor o an
Ben ayrılmak istiyorum dedi. Neden dedim. Alışamadım dedi. Emin msn dedim. Evet dedi. Peki dedim
Çirkefleşmekm yine iyi ya sadece arkadaşlıktan çıkıp bir şey yazmasa?
Zaten çirkindirler ayrılık zamanı da gerçek yüzleri ortaya çıkar
Takıntılı, hazmedemeyen, çıkarlarını düşünen insan tavrı
Asıl gerçek yüzü o zaman çıkıyor insanların ortaya.
Ben bir daha barismayalim diye cirkinlesmistim pismanım ama tek care buydu
Hiç yapmadım öyle cirkinlikler, kırgında olsam sesiz sedasız giderim
çünkü çıkarları bitti almak istediklerini aldı ondandır.
Ben varım ama türümün tek örneğiyim koruma altına almanız lazım zhhaha
ne yazık ki bunun istisnası çok nadir de olsa hep bu böyle olur, sekmez
Ben ve boşandığım eşim, kızımız için hala arkadaş gibi görüşürüz.
Asla çirkinlesmedim karakterime uygun bir hareker değil.
Çünkü öyle durumlarda gerçek yüzü ortaya çıkar 🤷♂️
Allah dusmanimin nasina vermesin oyle bir durumu
Çünkü aşk sandıkları şey cinsellik ihtiyacı bu ihtiyaç karşılandıktan sonra geriye bir şey kalmaz insan sevmediğine karşı güzel sözler söyleyemez sevdiginide incitmez incitiyorsa zaten sevmemiş demektir
Karakterini o zaman görebilirsin mesela karakter meselesidir
Bizim cokk saygilii bı şekilde biriii halaa numaralarımız varr arada hal hatır sorarsiz ilski saygii ve arkadaşlık üzerine kurulursa eminn oll citkeflik aslaa olmazzz
Herhangi bir ürün gibi sepete eklenmeyi kabullenemiyorlar
Çünkü terkedilmeyi kabullenemiyorlar
Bence bu konu da bazıları çok çirkeflik yapıyor gercek kişiliğini görmüş oluyoruz bu şekilde zararın neresinden dönersen kârdır
Ortada çıkar kalmayınca aslında o kişiyle 250 gram için birarada olduklarını belli ediyorlar.
Birisi diğerini bırakınca karşı taraf intikam gibi saçma düşüncelere kapılıyorlar o yüzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?