Erkekler ayrılınca neden bu kadar çirkinleşir?

1.5 yıllık sevgilim beni terketti hemde saçma sapan bir nedenden dolayı. kapanmamı istedi kapanmadım die. açıklama bile yapmadı öylece terketti bana yasakladığı herşeyi kendisi yaptı bende faceden msn.den sildim. ama dayanamadm mesaj attım. kabullenememle ilgili bi mesaj attı çirkin şeyler yazdı. bende onun face.imde engellediği kişileri açtım sinir oldum. benden hoşlanan biri vardı arkadaş olarak konşyrduk onu engelemişti ben engellemyi kaldırınca oda eklemiş beni kabul ettim. bir başka hoşlanan kişiyide ekli görmüş bana çok çirkin şeyler yazdı. ki kendiside biliyr biri bana teklif etsede ben arkadaş olarak konşyrm. o gözle bakmyrm onlara. ama onun için onunlayken kimseyle konuşmadım benden normal arkadşlarla bile. ama onun kızları eklediğini görünce eski hayatına geri döndüğünü görünce sinir oldum o beni terkedip eski hayatına geri dönüyorsa neden ben eski hayatıma dönmeyeyim hemde beni bi anda terketmişken. bana senin ne mal olduğunu anladım aklında neler varmış senden iğreniyorum gibi iğrenç şeyler yazdı.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar mesaj atmam konusu yanlış anlaşılmş sanırım ben ona açıklama bile yapmadan facede ileti kısmına yazarak bitrdi bende ondan sonraki gün mesaj attm bana o zaman kabullen gibilernden mesaj attı. sonra aramadm sormadım bende sonradan ekli olan insanları görünce faceden mesaj attı bende de ekli değil arkadaşların faceden girip beni takip edyrmş
Erkekler ayrılınca neden bu kadar çirkinleşir?