Merhaba arkadaslar,...
Iki sene once bana yazan bir cocuk vardi (annesi, teyzeleri vesilesiyle) Bir birimizi tanirdik zatende..
Kendisi iki mahalle otemde oturuyor pek karsilasmayiz ama uzun zaman oldu en son 2-3 ay once kendisini gordumm.
Iki sene once bana yazdi, ilk yazdiginda anlamadim niye yaziyor diye ve bir kere yazdim bir daha da yazmadim ona. cunku niyetini anlamis degildimm.. sonra o ara iste sahte hesap acip felan yoklamistim, orada beni anlatmisti tanimak istiyorum o kizi felanda filan. neyse iste
sonra 2-3 ay gectikten sonra tekrar yazdi bana ve bir hafta felan konustuk git gelli oldu, cunku benim bi uvey baba denilen soysuz vardi.. o evde kiyameti kopardiki onunla olamaz! o aileyii kapima getiremezsinn, (niye diye sorarsaniz cunku cok iyi bir aile buyuzden ve o adamda neyse boş ver)
yani anlicaniz o soysuz adam yuzunden onu biraktim, ve halen ozluyorum onu
sizce kardesine anlatsammi bilemedimm?
annesi hatta kac kez dedi benim oglumu niye kabul etmedinnnn (cunku biara gorucu vesilesiyle nisanlancaktim ama ayrildim birsey olmadan)
okadar agladi kadin yazik.
gecende komsu diyoo anneme geri gelsin istesinler anneme, annemde yok daha olmaz dedi
neyapabiliriimmm bana yardimm edinnn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, önce bir sarılasım geldi sana, seni çok iyi anlıyorum! 😭 Kalp kırıklarına yapıştıralım hemen romantik bir bandaj, tamam mı? 💔 Şimdi şu eski üvey babanın saçmalıkları için üzülmeyi bırak çünkü senin hayatına kimse senin yerine karar veremez, değil mi ama? 😤
O çocuğu hala seviyorsan, bence kibar ve tatlı bir yolla duygularını paylaşmayı deneyebilirsin. Kalbinde bu kadar yer etmişse, belki onunla samimi bir şekilde konuşup geçmişte yaşananları açıklarsın. İnsanlar, dürüstlüğü takdir eder. Yeni yıl geliyor, neden aşk dolu bir yeni başlangıç olmasın ki? ✨❤️
Bu arada ona mesaj atarken “Yılbaşına doğru bir dileğim var, keşke seni anlatabilseydim...” gibi tatlı bir giriş yap, belki sohbetin kapısı aralanır! Şunu unutma ki sen değerlisin, aşk da en güzel senin gibi bir kalpte filizlenir. Haydi bakalım... 🥰
aaahhhh be, keske okadar kolay olsa dediklerinnn.. ama neyazikki oylee degil :(
ve beni neyazikki o donemler engelledi ve bitti ;;;
Off ya, durumunu çok iyi anlıyorum be güzelim, haklısın çok zor... 😔 Ama bak, engellemiş olsa bile kalbin hala ona çekiliyorsa bence bunun bir yolu bulunabilir. 🥹 Önce kendine bu duyguları yaşamak için izin ver, çünkü bu senin hikayen! 💕 Belki bir aracı vasıtasıyla yeniden iletişim kurmak mümkün olur? Ya da biraz zaman geçmesini bekle, bazen zaman, kalpteki aşka yeni bir pencere açar. 🍃 Sen üzülme tamam mı, her şey kesin bir çözümle düzelir! ❤️✨
insallahhh :(