Eski Sevgilimin kalbini cok kirdim ve cok yiprandi onu geri istiyorum ne yapmaliyim veya ne yapmaliyim?

Olayi en bastan anlatmak gerekirse ben iliskide nasil olsa cok seviyo diye cok fazla kalbini kirdim ama cidden cok sevdim hic kimseyi de boyle sevmedim sevemedim bundan 2 hafta once onu baya kirdim ve ondan ayrildim cunku sinirlenmistim ve gorusune saygi duymadim kendimden nefret ediyorum sonar kiza hemen yazdim aksamina dedim ozur diledim o da bana son bir sans verdi buraya kadar her sey guzel ama bundan sonra kiz bana gurur yapmaya basladi surekli tavir almaya basladi surekli soguk yapti 1 hafta boyunca benim de iyice psikolojim bozuldu biliyorum hataliydim ama cok gurur yapti aldim karsima konustum bende dedim gurur yapmana dayanamiyorum artik ben seni cok seviyorum boyle yapinca kalbim cok kiriliyor dedim kiz da en son banapatladi ve ayrildi cunku onu sevmedigimi soyledim ondan dolayi ayrildi. Gercekten igrenc bi insanim 2 haftadir hayatim sikildi. En son dedim bi arkadasim var geldi bana noldu dedi dedim iste ayrildik felan filan o da dedi noldu aynisini anlattim. Hata bende ben de hatanin kendimde oldugunu biliyorum kac haftadir sucluluk duygusuyla yasamaktan cok sikildim dayanamadim en son 2 gun once yazdim arkadasim da ole soledi dayanamadim cunku cidden cok asigim gittim dedim bole bole ben yapamiyorum bu hayati sensiz dedim o da beni affedemedigini soyledi cidden neden bole yaptigini anlayamadim soyledim yalvardim yakardim gene de olmaz dedi en son gene kavga ettik ve kotu bi sekilde ayrildik ama cidden bu kadar sacma bi sekilde bitmeseydi keske. Soylemeyecegim seyleri soyledim cok pismanim geri don yok olmaz dedi. Geri donmesini her seyden cok istiyorum o da beni seviyo ama çok kirildi o da hakli bende hakliyim. Ama degistim hem psikolojik olarak hem de ilaclarin etkisi sayesinde ( psikolojik destek aliyorum sinirleniyorum cok fazla ) ilacin etkisiyle son konusmada kavga etmis olabilirim. Keske bu metni okusa ne kadar pisman ne kadar degistigimi gorse keske geri gelse belki geri gelmez ama ben gene de vazgecmicem cunku cok seviyorum onu geri getirmek icin napmaliyim?

Eski Sevgilimin kalbini cok kirdim ve cok yiprandi onu geri istiyorum ne yapmaliyim veya ne yapmaliyim?