Teşekkürlerrrrrrr <3 :)
Zeki erkekler neden bu kadar çekici?
Teşekkürlerrrrrrr <3 :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beyinlerinin gücünü sözlerine ve eylemlerine vurmaları beni baştan çıkarıyor, çok etkileniyorum.
Şişirilmiş boş kas kütleleriyle etkilemeye çalışanlar yerine, beyinlerinin yüksek gücüyle deli divane edenler beni tav ediyor. Azıcık da tip varsa direkt nikah basılır bunlara.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Çünkü ruhlarının ve zekalarının güzelliği, manevi güzellik arayışındaki duygusal kalplerimizi ve zihinlerimizi harekete geçiriyor ve dünyanın algılanmasına ve bu adamın derinlik dokunuşu ve sarhoş edici anlayışıyla gizli ama bilinen incelikleri nasıl gün ışığına çıkardığına dair bir açılım sağlıyor.
Bu tür adamlar eksik olanı nasıl getireceklerini bilirler, temellerin ve sürekli can sıkıntısının ötesine geçerler. Doğal olarak alçakgönüllü kalırken sürekli bir dinamik verme yeteneğine ve doğal ve masum bir manyetizmaya sahiptirler.
Gözlerindeki bakış ve bilge bir yatıştırıcılığı ruhani bir melodiyle birleştiren dinleme isteğiyle onları saatlerce dinleyebilirsiniz.
Hayatı yönlendiren şey hakkında nasıl konuşacaklarını bilirler ve temel içgüdülere ya da egoya girmezler, kendileri olurlar.
Sonuçta, bu tüm kadınlar için uygun olmayabilir - herkesin kendi kriterleri vardır ve buna saygı duyarız - ancak zekası zengin ve ince olan, ruhlarımızı ve ruhlarımızı besleyen parlak ve alçakgönüllü ruhların sevgilileri, muazzam miktarda ruhsal esenlik getiren ve çok daha uyumlu, uyumlu ve çok derin bir bağlantı kuran insanlardır.
ne de güzel yazmışsınız, hayranlıkla okudum <3
❤️Teşekkürler
rica ederim :)
🙏
Öncelikle bir kadının etkilenmesi için kadının ruhunu, düşünce yapısını, maddi ve manevi ihtiyaçlarını bilelerek onları karşılamak gerekir. Erkekler olarak bizler daha çok teknik konulara yatkınız oysa siz kadınlar duygusalsınız. Kadına duygusal yönden yaklaşmayı başaran erkek tipsiz bile olsa o kadını elde etmeyi başarır ve daha sonra o kadın aşk karın doyurmuyor demeye başlar. Bunun sebebi ise akıllı bir erkek çalışmayı sevmez ehli keyif olur, kadına karşı nefsi doyunca bu defa başka bir kadına yönelir. Beyin gücünü konuşmasına ve daha tehlikelisi eylemlerine dikebilen bir erkek her milletten her ırktan (bir tane bile olsa dua et) üçer beşer hatun alıp harem kurmak ister. Kadınlar dua ederken elhamdülillahi rabbil alemin errahmanirrahim maliki yevmiddin.. Şeklinde yapar oysa erkeklerin duası elham dürüsü ile kızlar sürüsü ile gündüz birisi ile gece öbürüsü ile şeklinde oluyor. Yani kısaca zeki erkek değil akıllı ve adam gibi adam aramanı tavsiye ederim.
Zeki insan ben zekiyim bu kadar yeter bilgim demez. Daha ne öğrenebilirim der. Çok okur. Çok okuduğu içinde diksiyonu düzgün olur. Her iki cinsin baktığı kriterlerden biriside diksiyon dur. Bu bir artı. Zeki insan önce kendisini sever. Kendisini seven insan da kendisine bakar, güzel giyinir. Buda ikinci artı. Zeki insan bir konu da ya da iki ve üç de olabilir, tam bilgili diğer konularda az bilgi sahibi olduğu için özgüvenlidir. Hele tam bilgili olduğu konulardan birisi de ortak nokta ise daha da çekici kılar. Buda üçüncü artı. Zeki insanların yüzde ellisi diyelim egolu olmaz. Karşısındaki insana farketmeksizin, kibar, eğlenceli, pozitif enerjili bir insan olması çekici gelir. Buda artı dört yaptı. E daha ne olsun.
İstisnalar kaideyi bozmuyor tipe ve fiziğe önem veren hatunlar için erkeklerin fiziğe sahip olmaları kolay ama sapyoseksüel hatunlar için isteseler de zeka seviyelerini yükseltemezler senin kriter aralığı bayağı dar çok zorlanırsın 😂
Cevap
70Cevap
Hepsi bir arada olsun.
benim için dolu dolu bir zeka ve bir tutam tip yeterli :)
bir ne güzel de benden size gelsin o halde
rica ederim :)
sevdiğiniz içindir
nedenim için sevdiğimdendir
Zeki erkekler aslında IQ atomu gibidir bazen sıcak bir içecek olur içini ıstır, bazen serinlik verir sık sık derinlik...
Onlar için paranın, arabanın ya da görkemli kasların önemi yoktur en etkili silahı kelimelerle ettiği danstır ve seni de o piste sürükler...
Sonuç olarak, zeki bir erkekle birlikte olmak, sadece aşk değil, aynı zamanda zihinsel bir maraton gibidir...
Benzersiz bir bağ ve sınırsız kahkaha...
İşte zeki erkek çekiciliği budur, hem kalbe hem de beyne hitap edebiliyorsa sadece büyüsünde kalırsın
çok güzel :)
Zekaya deger veren kadin, kendiside zeki oldugu icin zekayi olcebilir. Vucuduyla degil zekasiyla cekici olur. Zekaya onem veren ve zeki olan kadinlarin hastasiyim iste, dunyanin en seksi kadininida getirsen asla onune gecemez. Ona anlatman gereken seyi derin bir ornekle anlatirsin, o almasi gerekeni alacaktir. Ya da cinsellikte birsey soylemeden erkeginin neyi sevdigini anlayabilecek, ve bunu gerektigi yerde gerektigi kadar kullanabilecek. Bunun icin sevdigi adami manipule edebilecek.
cok zor bulunan bir kadindir ayni zamanda.
doğru, harika detaylandırdınız
Bu soruyu gizli sormamis olmani o kadar isterdim ki
teşekkür ederim <3
Zekayı ölçmek her kadının harcı değil. Her ağzı iyi laf yapan adam zeki olmuyor. Bir çok kişi toplumda başarılı olmuş, statü sahibi, diğerleri gibi koyun sürüsüne katılmış başarılı tipleri zeki sanıyor ama bununla yakından uzaktan alakası yok.
Ayrıca erkek zeki olsa bile o zekasını insanlara faydalı bir biçimde kullanmıyorsa, diğer kuru kalabalık olan çogunluktan sıyrılmıyorsa bir bka yaramaz o zeka. Ayrıca düşüncelerinde level atlamış dahi insanlar toplum normlarına göre yaşamaz çoğu da asosyaldir ve içinde yaşadıkları toplum onları anlayamaz ve bu insanlar kendilerini toplumdan soyutlarlar.
Her ağzı laf yapan zeki olur diye hiçbir zaman düşünmedim ve demedim de zaten. Genellikle ağzı laf yapanlar boş konuşuyor ve insanlar o kişiyi ağzı laf yaptığı için zeki sanıyor.
Burcun başak veya boğa mı?
başak
Aklımdan başak geçti önce
neden?
Başaklarda bu olay yaygın bi durum.
Zeka uzaktan iyi hissettirir cezbedici gelir ama işin içine girdiğinde sonra tuhaf gelmeye başlar, bir insan zeki birini istiyorsa öncelikle basmakalıp fikirlerden vazgeçebilmeli buna hazırsan zeki biriyle mutlu olabilirsin aksi halde olamazsın çünkü yanlış anlarsın.
zeki birini anlamak ve onunla uyum sağlamak için mutlaka en az onun kadar zeki olmak gerekiyor
kadınların kişiliklerinin bireyselliği işte
Kadın-erkek ilişkileri konusunda çeşitli camialarda yıllarca zekânın önemsiz olduğu söylendi. Çünkü çekicilikte evrimsel bir yeri yok dendi. Ama güncel çalışmalar gösteriyor ki zekâ başarıya ve hayatta kalma yeteneğine etki ettiği için karşı cinse güven sinyalliyor, özellikle de kadınlara.
evet, tam olarak böyle diyebiliriz
Zeki insanın kadınlara daha çekici gelmesi normal bir durumdur. Tıpkı güçlü erkek gibi, zeki erkek mantıklı kararlar alabilir ve ailesini daha iyi koruyabilir. Bu koruma güdüsü, ister istemez kadını etkiler. Zekânın ''en hızlı'' göstergesi de mizah ve hazırcevaplılıktır. Bu yüzden kadınlar, mizah sahibi erkeklerden hemen etkilenebilirler.
katılıyorum
Selam! Zeki erkeklerin çekici olmasının nedeni, genellikle konuşmalarındaki derinlik, zekâlarını ve düşüncelerini ifade etme biçimleriyle karşındaki kişiye güven ve ilham vermeleridir. Zeka, bazen fiziksel çekiciliğin ötesinde bir cazibe oluşturabilir. Beynin gücünü hissedip bir bağlantı kurmak, çok etkileyici bir şey olabilir.
tam olarak böyle, doğru
Bir erkek sana pilot oldugunu soyleseydi ve onun ayni zamanda entellektuel oldugunu farketseydin, ona olan bakis acin notr durumundan % kac pozitife donerdi? Ya da negatife? Bu da bir ihtimal 🫣
statüsüne bakmıyorum, pilot olmak günümüzde parayla da oluyor. Kültürel birikimi önemli
zeki olmayan birisi pilot olabilir dedim mi? Parayla da olunabilen bir meslek, ben meslekten çok kültürel birikime önem veriyorum dedim. Zekiliğini kültürel birikimiyle göstersin kafi
olabilir
Ya ben ben zekalıyım hem hem yakışıklıyım hem yetenekliyim hepsini toplamış birleştirmiş beni yaratmış
hadi bakalım jhjhj
Ama kimse bakmiyo len
demek ki sözlerin gerçekleri kaldıramıyor :D
Bence zeki oldugumu anlayacak kapasiteleri yok
Bir erkek ve ya kadın, zeki olduğunu herkese göstermez. Bir olay, fikir etrafında ortaya çıkar.
o olayın ne olduğu da öznel düşüncelerde gizlidir
Kimseyi İQ testine tâbi tutamayız.. Her ağzı laf yapan da zeki değildir.. Kısacası kanmayın 😃
ağzı laf yapan zekidir diye hiçbir zaman düşünmedim, ağzı laf yapanların çoğu zeki de değil zaten. Boş konuşuyor
Kadınların çoğu laflara kanıyor ama
onu boşluğu seven kadınlarda araştırmak lazım
Boşlukta olmayan kadının meşgalesi nedir sence?
boş laf kalabalığını, şımarıklığı, sosyal olmak sanıp; öteki kısımda kalanlara incel etiketi yapıştırmayan her kadını demek isterim.
Sende benim gibisin
Zeki kişilerden hoşlanıyorsun tipe bakmıyorsun
az da olsa tipi olsun, tip hiç önemsiz diyemem
tercihinize saygı duyarım :)
Sadece erkekler için değil, kadınlar için de aynı durum. Zeki insan çekicidir
her iki cins için de elbette
Ne yani çirkin de olsa zeki olması onu çekici mi yapar
detayı okumadığın o kadar belli ki, okumadan yorum yaptığın için evet diyorum
Zeka ilgi çekici zaten başlı başına. Kıymetini bilmek gerek.
sar sarmala, sakla :)
Zeka her zaman ilgi çekicidir cinsiyet farketmeksizin
kadınlarda da hoşunuza gidiyor ama bazı erkekler sadece cinsel amaçla yaklaştığı için bunu göremiyoruz
Cinsel amaçla yaklaşan biri zeki değildir zaten, zeki bir insan hiçbir zaman karşı cinse cinsel anlamda yaklaşma çabası göstermez cinsellik için karşı cinsin ne düşündüğünü öğrenmeye çalışır. Zeki insan yaklaşımı ile soruları ile ve cevapları i herhangi bir konuda bakış açısı ve pratik çözüm önerileri ile kendisini belli eder
ona göre şekil alır ve hedefe odaklanır, haklısın :)
güzel yorumladın
obje olarak görenler cinsel amaçla yaklaşanlar zaten, kafasına koyduğunu yapar ve çekiciliğiyle de istedikleri ona zamanla gelir demek istedim
evet, bunu biliyorum ve katılıyorum size
görüşünüz için de ben teşekkür ederim
<3
O zamn sayilsalci veya mühendis olanlar ilgini çeker yanlismiyim
hayır, zeka sadece sayısalcılara özgü bir kavram değil ki
sözel zekası çok güçlü insanların tadı da başka oluyor
hayır
hayır, teşekkürler
Genelde zeki erkekten korkan fazlasıyla kadınla karşılaştım. Bilgi birikimi, farkındalığı yüksek birisiyle denk geldikleri zaman amigdalalari hiç olmadığı kadar devreye girip içgüdüsel olarak kaçma eyleminde bulunuyor salt çoğunluğu. İstisnalar da kaideyi bozmuyor.
Zeki erkek yoktur çıkarcı erkrk vardır shlsdjlaksksl
zeki erkek şekle girip, gerektiği yerde gerekeni yapmasını bilir:)
kışkırtmayı bilmek gerekiyor işte :D
:))) jhkjkşş
ne bilim :))
Zeki kadınlarda çekici çünkü eğitimsiz dolu ülkede cahil dolu insanlarla yaşıyoruz zeki insanlar çok özel oluyorlar
evet
Hihi
Ne deniyor bu duruma :) sapyoseksüel. Kadınların çoğu zekadan etkilenir. Zeka sonradan kazanılabilecek bişey değil.
Hangi zeka türünden bahsediyorsun? Her erkek en az 1 alanda zeki zaten.
Kadında, erkekte olsa çekici gelir. Saygılı da olursun
Cümlenin sonunda öyle bir adamı sırtına yükleyip kaciracaksin sandım 😂
Sen kesinlikle sapyoseksuelsin
öyleyim evet, kaçırırız yani. Neden olmasın, her şeyi erkekten beklememek lazım değil mi? :)
İnsan yiyemeyecegi muzu soymsmsli ama
soyuyorsam, yemeye hazırımdır :)
Zeki Kayahan Coşkun yazdığı kitabın adıdır okumanintavsiye ederim başka anlam arama 😂
Dikkatimi KS de şu çekti. Herkes çok şey istiyor ama ne verebilir veya taşıyabilir mi bunu sormuyorlar. Ellerine 1milyon TL versene daha nasıl harcayacaklarindan haberi yok
:D :D
Sınavdan kaldın kolay gelsin sana
zeki erkeği idare edecek kadar zeki olmak gerek biliyorum muz örnekçisi :D
Beni şaşırttın 😂😂
;)
Nereden biliyorsin süper zeka olduklarını. Zeka Türkeri vardır. Dehalar pekte sosyal ilişkilerde iyi olmaz
İlk defa akıllı erkeği seven kıza şahit oluyor heykeli dikilecek kadınsın sen türünün hem cinsinin son örneğisin kesinlikle
Kesinlikle katılıyorum
<3
Erkeksiler çünkü
hem de çok, haklısın
Erkek adam dediğinin az da olsa bilgisi olacak her konuda erkek adam bir liderdir ama gel de bunu şimdiki erkolara anlat ancak bel altı konularak konuşurlar bide bununla övünürler bari konuya hakim olsalar daha regl nedir bilmiyorlar aw
Konuları*
boş boş konuşup, profillerine kaslı fotoğraflarını koyup penislerini tatmin etmek için birini ararlar ancak
Keşke öyle olsa sadece o zaman bizde rahat bırakırlardı ama değil işte genelde içleri kötü ve fesat olduğu için saçma sapan yorumlar yaparlar sen mesela ağlıyorsun zırlıyorsun ilişkini kurtarmaya çalışıyorsun ne oluyor 90% boş ver onu bana gel yazıyor diğer 10% ise hem seni hem çocuğu hem ilişkinizi kötülemek için yer arıyor hatta ayrılığa teşvik ediyorlar seni tamam bazen cidden ayrılmamız gerek ama bazen bakıyorum sorulara çözülecek durumlara bile ayrıl diyorlar neden onlara kalacağını sanıyorlar bu yüzden eğer ben soru sorarsam sadece kızlara özel soruyorum artık haha tüm kızlarada bunu tavsiye ediyorum belki bu şekilde bu a. bazalar buradan defolur gider bizde kurtuluruz artık
bu benim de başıma geliyor, çok fesatlar çok. Hemen kötülemek ve kendine yarar biçmek için saçma sapan yorumlar yapıyorlar. İki cümle edince özelde devam edelim demeleri de bonus
Aynen öyle evet bide özelden konuşmak isterler neymiş ban yerler yoksa asıl buradan niyetleri belli oluyor bu yüzden hiiiiiç taviz vermek gerek işte fesat köpekler
sanal seks için yüreyeceğinden, herkese açık yerde yazamıyorlar işte bansever fesatlar
Bansever hahahahaha vallah ben bir kez olsa yazmadım kabul bile etmiyorum her gün erkoları red etmekten bıktım ama onlar bana istek yollamaktan bıkmadı aw
çünkü penisleri doyumsuz ve yüzsüzler :D
Penis penise bari benzese soru sayfasında … arama derdine düşmezlerdi hahahahaha
Ya bamya ya da yamuklar :D :D :D
bu onları çekici kıldıkları için
@İlkkemal bir çok erkek değer verebilir zeki adam kadar laf cambazlığı iyi yapamazlar işte kızlar buna düşüyor bu onları çekici kılıyor zeki erkekler kadınları çok iyi çözdükleri için hamleleri tam 12 den vururken diğerleri manyakça şeyler yapar bu kızların ilgisini çeker sanıyorlar daha da soğutuyor bilmiyorlar zeki adamlar şöyle deyip kadın psikolojisini çok iyi biliyor onun için
@bi_sus görüşlerinizi de okudum, tam olarak böyle
@İlkkemal herkes düşüncesine göre haklıdır
Herkes kendinde olmayanı karşısında ister...
çünkü neyi ne zaman yapacağımızı daha iyi biliyor uyguluyoruz.
Peki onlara veriyor musun? Yooo. Ee ne anladım ben bundan 💁🤦
Kesinlikle konusmayi yerli yerinde konusan zekidir benim için özgüvende çok güzel bir şey ya
Zeka dediğimiz şeyin ölçüsü kadından kadına değişir.
senin duruma sapyoseksüelizm deniyor gayet mantikli bende zeki kadin severim
zeki mi , akıllı mı? Aslında paradox burada başlıyor...
160 boy koyunca dahi olsa bile çekici gelmez
Sana bana zeki bir erkek tarif et dersem bunu nasıl kelimelerle ifade edersin?
Piyasada nadir kaldığı içindir
ortalık kas yapıp, millete sarkmak için profillerine bunu koyan bomboşlarla dolu. Zorlarına gidiyor böyle deyince de, çünkü karı kız için kas yaptıklarını yüzlerine vurunca olay sağlığa geliyor :D
Sana katlıyorum , kız erkek farketmez , bu dönemin en büyük yatırım aracı beden maalesef. O yüzden erkekler için aşırı kaslı olması , kadınlar için incecik bedene sahip olması gibi bi algı beyinlere zorla sokuluyor. Ortalık da iki kelimeyi bir araya getiremeyen , kültürsüz , fikirsiz , konuşma dilini ergen dilinden sıyıramamış , kendine ait fikirler geliştirememiş senin tabirinle kas kütleleri ve sıfır bedenlerle dolu. 😀 bu konuşmamda beynine ve bedenine ortak yatırım yapanları tenzih ederim tabi ki , herkes öyle değil.
Bencede. cekiciler
kesinlikle
Çünkü akıl akıl gel bana takıl oluyor.
evet:))
Var mı bu sitede böyle olduğunu fark ettiğin biri
evet, var
olmaz:)
İncel olmayan her erkek çekici
incel olmaları, toplumdaki şımarıklığa ve boş laf kültürüne "çekici erkek" etiketi verilmesi nedeniyle gerçekleşiyor.
Basalım nikahı ne bekliyoz
:)
Olur bence
neden olmasın
Sana ulaşıyım yaşadığın yer nere
İzmir
Bucamı
alsancak
Neresinde buluşuruz
Toplum bizden haz etmiyor maalesef
farklılık bazen itici gösterir fakat hak eden birisi içim bulunmaz parçadır
kesinlikle
Eeee lafta katılıyorsunuz da ben neden yalnızım?
çevrendeki kadınlara sormak gerek :/
Çevresizim
demek ki yaratamıyorsun
Nikahı badana kadar severek okudum yazını..
benim için öyle, eğer tipi de fena değilse ve karakteri de düzgünse benim için en ideal erkek
Böyleleri sessiz kendi halinde olur kimse tarafından sevilmez, kızlar kötü erkeklere aşık olup iyi erkekler ile arkadaş olurlar
sessiz olmaları da yine toplum yüzünden, sessizliğe düşmelerinin hem sebebi toplum, sessiz kaldıkları için ötekileştirip incel etiketi yapıştıranlar da yine toplum
Olmaz olsun öyle toplum
ne yazık ki
boş ver.. neyse.. bizler balkonda sigara içeriz, kızlar da kötülerin yatağında ağlamaya devam etsin
herkes ederi kadar :)
Aynen öyle birader 🙂
Zekaya aşık olmanin bir ismi vardi
sapyoseksüel sanırım
:)
evet ben sapyoseksüelim
memnun oldum meyefendi :)
beyefendi pardon :D
tabii ki de efendim :))
yok artık LeBron James :D
tamam hadi senin için yanağından öptüm :))
<3
Bu zamanda ama zekaya beyine bakan kız yok pek
Her şeyi saymışsın zaten
hıhı
Iki tanık var biri dilimdir, biride dürüst kalemim!!!🐬
Tuhaf bir soru, senin de etkilendiğin profil budur. Sapyoseksüel deniliyor senin gibi olanlara.
zeki kadınlarda çekici. demekki zeka önemli.😀
Zeki insanlar her zaman bir adım öndedir
kesinlikle öyle
“Şişirilmiş boş kas kütlesi” Bu cümle, bir erkeğin seni etkilemek için ne kadar zeki olması gerektiğini gösteriyor.
Ferklı olmak iyidir
evet, farklılık her zaman çekicidir
Sende farklısın
zeki erkekleri sevdiğimi söylediğim için mi?
Yaş nedir
Düşüncelerin farklı
27 yaşındayım
Ne İş yapıyorsun
Kuşak farkı da önemlii
Kulaklarım çınladı 😄
Allahtan abdalız
He parayı buldun da bir de nikah basacan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?