Hak etmediğimi biliyorum ama yine de fikriniz nedir rica ediyorum yargılamayın gerçekten bir insani ayrilirken taniyorsunuz?

Eski sevgilimle 1 yıla yakın bir ilişki yaşadık ve toksik bir iliskiydi. Aramızda ciddi bir eğitim farkı olmasına rağmen asla laf etmedim. Ona bu hayatta kimsenin duymadığı ve eminim ki duymayacagi saygıyı verdim. Ailesi kucukken cok ilgilenmemis ailesinden çok sevip destek oldum. Hediyeler aldım hatta fb forması bile aldım. Asla onu küçük görmedim. Nerede bulunduysam buna onu da dahil ettim. Başta her şey cok güzeldi çiçekler hediyeler şiirler uzun yazılar 5 dk görmek için de geldi avuç içlerimden de öptü. Ama bu ayril barış olayi bizi mahvetti ve gün geldi benim kafa attı ve benim için her şey bitti. Soğudum ve nefret ettim. Etek giyen biriydim giymedim. Her şeye herkese karşı savundum. Eski iliskilerimi dert etti ve ben eskiden c*nsel ilişki yaşamış biriydim. Ama 2/3 yıldır hiç bir şekilde olmadı ve ben namaza başlamış 2/3 yıldır düzenli şekilde namaz kılan oruç tutan biriyim. Sabah namazlarını bile kaçırmam. Bunu biliyor. Bunu dert wtti. Normaldir derim ama bunu dert edip defalarca gitmesine rağmen hep geri dönen de oydu. 2 kere evimi bastı tehdit etti. Ailemi arayıp hakkımda yalan yanlış şeyler söyledi. S*laklik bendeki affettim Bunu kabul ediyorum. Ama bunca iyuligime gecmisteki hatayı affetmedi. En sonunda yine kendi gelip geri kendi gitmek isteyince bende kafa atti ve gerçekten ondan soğudumu her şeyi sildiğimi bir daha dönmemesi gerektiğini söyledim. Bir yakını bile sen kendine odaklan onu boş ver dedi. En son konusmak için geldi benim son sözüm 1 gram hakkım varsa sana helal değil sen nankörlük ettin ben senden nefret ediyorum dedim. O da benim helal ben etmiyorum dedi ve gitti en azından ben öyle saniyordum aradan 20 dk geçti yeniden geldi bu. Ona aldığım bilekligi atmaya gelmiş bana. Bende sinir oldum. Show yapmaya mı geldin bende attım git çöpe at bu ne falan dedim baya kavga ettik. Bunlar okulda oluyor. Sen Çok kötüsün pisliksin senden kurtulucam git başımdan istemiyorum seni vb demeye başladı. Ve en sonunda sinirlenip boğazımı sıktı kolumu sıktı.
Hak etmediğimi biliyorum ama yine de fikriniz nedir rica ediyorum yargılamayın gerçekten bir insani ayrilirken taniyorsunuz?