Böyle sözde insan evladı ama özde başka bir varlık olan kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Öncekile hepinize iyi günler çok sinirlenerek ve kelimelerimi seçerek yazıyorum ben doğu anadolu da Van ilinde bir akaryakıt istasyonunda çalışıyorum pompalara bakıyorum markete bakıyorum hatta lavaboları bile temizliyorum şimdi asıl konuya gelirsek bence bizim insanlarımızda tuvalet kültürü yok neden diye sorarsanız çünkü bu hafta kaç defadır işler sakin olduğunda ara sıra gidip iş yerinin lavabolarını kontrol ediyorum bakıyorum bayan lavabosunda klozet kapağına kusan mı dersin hatta çok afedersiniz oraya şeyini yapan mı dersiniz sonra bugün yarım saat önce yine gittim lavaboları kontrol ettim erkekler lavabosunda lavabo kabininde biri yere işemiş lavabo çok kötü kokuyordu çok sinirlendim lavaboyu temizleyip sonra da lavaboyu kapattım kapının üzerine arıza nedeni ile kullanılmamaktadır yazdım kapıyı kilitledim. Siz Böyle sözde insan evladı ama özde başka bir varlık olan kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Böyle sözde insan evladı ama özde başka bir varlık olan kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz?