Şöyle bir bakıyorum da, bunca omurgasız ve ezik insanın arasında, gururunu koruyabilenler olarak korunmaya alınmamız lazım aslında ahsh 🤣

kuzu kuzu oynayın aferin ahshs

Şöyle bir bakıyorum da, bunca omurgasız ve ezik insanın arasında, gururunu koruyabilenler olarak korunmaya alınmamız lazım aslında ahsh 🤣

kuzu kuzu oynayın aferin ahshs
Ayy yok ben gurur için birçok şeyi ateşe verdim herşeyin bi sınırı var zamanı var insan biraz özdeğerlerini korumalı koruyamıyorsa buu en azından diyebilmeli doğruya doğru yanlışa yanlış ama kiminin bazen öyle gereksiz kibirleri amaçları olabiliyor ki gururunu ezdiğini bile mursamıyor belkide hiç olmamıştır onlar biliyor orasını😀
Dizilerde görüyoruz verenler var reyting için heralde bir gün sayıp sövüp ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi adına aşk diyorlar biz anlamayız.😃
Cevap
16Cevap
Aşk için gururumdan vazgeçmem. Yaşanılan ya da söylenen hiç bir kelimeyi yok sayamam. O kadar kalitesiz değilim 😂
ay neler neler gördü bu gözler neler duydu bu kulaklar 🤣🤣 g. vatlıkta nirvana olmuş millet
yazık lan ağlanacak hallerine gülüyoruz düşünsene 🤣🤣
Aşk'a inanmıyorum fakat gururumu incitecek her türlü ilişkiden uzak dururum. Kimsenin oyuncağı değiliz.
Vermem hiç gerek yok insanın önce kendine saygısı olacak
Hayır, gururum benim yaşamımı dengeleyen şeydir.
Yok ya vermedim. Verdiğim kadar alamazsam harekete geçemiyorum.
bu çok şey veririlirde gurur olmazz ilkokul bebesi gibi asdfads
Konuya bağlı ama gurur olursa aşk olmaz ikisinden birini tercih etmeliyim
Hayır tabikide
Tabiki hayır asla
Değecek biriyse herşeyi yaparım
Hiç gerek yok
Hayır, gururum her şeyden önce gelir
Çok seviyorsam veririm
Hayır, gururum herhangi birinden çok daha değerli.
Aşk için kendimi ateşe verdim
karşı cins para için ne varsa hepsini veriyor... hemcinslerim de gurur karakter veriyor
Çok seviyorsam verebilirim
Hayır gurursuz aşk insanı rezil eder
Hayır asla ateşe vermem
Gurur önemli.
Vermem
Artık değil
Gururu da ateşe veririm komple yansınlar 😂
Gururum daha önemli.
Yooo vermem
Buna değecek biriyse evet
hayır 😒
Hayır gururum önemli