Aşk İlişkileri Aşk için gururunuzu kenara bırakır mısınız? selambenkelebek_ Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aşk mı gurur mu? Hangisi sizin için daha önemli? Bırakırım. Bırakmam. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşk için gururunuzu kenara bırakır mısınız? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onuramaüzgün Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kurunun yanında yaş yanar mı bilmem ama gururun yanında her şey yanıyor bende. 1 4 Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Neden öyle düşünüyorsun Yorumla onuramaüzgün +1 yıl Öyle düşündürmek zorunda bırakıldım. Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Yakıyorum sanaa Yorumla onuramaüzgün +1 yıl Teşekkür ederim. 🙃 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Asla, gururum her şeyden önemli aşkından ölsem yine de gururumu hiçe saymam beni kaybetmeyi göze alan biri için gururumdan neden vazgeçeyim 0 3 Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Gurur önemli ama aşk çok farklı ya tabii her durumda hiçe sayamazsın ama yeri olur illa bence Yorumla 35ksk96 +1 yıl Ben çok inatçı nalet biriyim inadımdan yine olmaz Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl İnat kadar boktan bişi yok. Kendimden biliyorum :( Yorumla
EnzamiKumi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zikmişim aşkını ben işin sonucuna bakarım 0 1 Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Ncpskdpsld Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşk önemli. 0 4 Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Karşılıklı olmasa da bırakırdım belirli bir yere kadar Yorumla TrustGigle +1 yıl Gurur için aşk bırakılmamalı ama şartlar da önemli. Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Aynen öyle Yorumla TrustGigle +1 yıl 👍🙏 Yorumla
Prensesciko Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Gurursuz aşk :)) insan sevince kör olurmuş 🙈😬 0 4 Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Aynen öylee valla Yorumla Prensesciko +1 yıl Kör ebe oynayak :) mı 😣🙃 Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Mfpskcpsmd Yorumla Prensesciko +1 yıl Fahshajakka:) Yorumla
__Aquila__ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İmkansız 0 5 Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Neden? Yorumla __Aquila__ +1 yıl Gurursuz insan kalitesiz insandır aşk yaşadığını zanneder aşk yaşadığımı zannetmek yerine gururlu olmak daha iyi Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Gurursuz ol demiyoruz ki. Ama yerine göre de gurur yapılmaz bence Yorumla __Aquila__ +1 yıl Bence gurur yapan kişi daha çok sevendir emin ol. Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Buna katılıyorum :) Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Bırakmam asla!!! 0 12 Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Neden? Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Aşksız yaşarım da gurursuz yaşayamam Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Gururunu yerle bir et demiyorum ama yerine göre de adım atılmalı bence Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Yok atmam bu yüzden çok liman yakmışlığım var Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Üzüldüm :( Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Ben de üzüldüm Yorumla Zeydmrr +1 yıl sırf siz o gururu bırakmıyorsunuz diye kaç kız yaşayan ölü bir bilseniz Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl @Zeydmrr yapmayın o zaman dikkatli olun Yorumla Zeydmrr +1 yıl neyi yapmayalım suçlu yine biz olduk Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl @Zeydmrr gurur kırıcı davranışlar Yorumla Zeydmrr +1 yıl diyorum ya gurur yapmayın diye Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl @Zeydmrr niye kırıyonuz ki sizde Yorumla
tuıhgfjdlkw Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Belki değişir 0 3 Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Her durumda tabii ki bırakılmaz Yorumla tuıhgfjdlkw +1 yıl Bilmiyorum kanki söz veremem xd Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Nfpskdpdk Yorumla
doktorrcivanimm Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bir şey soracağım? 0 1 Yorumla selambenkelebek_ +1 yıl Sor bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kurunun yanında yaş yanar mı bilmem ama gururun yanında her şey yanıyor bende.
Neden öyle düşünüyorsun
Öyle düşündürmek zorunda bırakıldım.
Yakıyorum sanaa
Teşekkür ederim. 🙃
Asla, gururum her şeyden önemli aşkından ölsem yine de gururumu hiçe saymam beni kaybetmeyi göze alan biri için gururumdan neden vazgeçeyim
Gurur önemli ama aşk çok farklı ya tabii her durumda hiçe sayamazsın ama yeri olur illa bence
Ben çok inatçı nalet biriyim inadımdan yine olmaz
İnat kadar boktan bişi yok. Kendimden biliyorum :(
Zikmişim aşkını ben işin sonucuna bakarım
Ncpskdpsld
Aşk önemli.
Karşılıklı olmasa da bırakırdım belirli bir yere kadar
Gurur için aşk bırakılmamalı ama şartlar da önemli.
Aynen öyle
👍🙏
Gurursuz aşk :)) insan sevince kör olurmuş 🙈😬
Aynen öylee valla
Kör ebe oynayak :) mı 😣🙃
Mfpskcpsmd
Fahshajakka:)
İmkansız
Neden?
Gurursuz insan kalitesiz insandır aşk yaşadığını zanneder aşk yaşadığımı zannetmek yerine gururlu olmak daha iyi
Gurursuz ol demiyoruz ki. Ama yerine göre de gurur yapılmaz bence
Bence gurur yapan kişi daha çok sevendir emin ol.
Buna katılıyorum :)
Bırakmam asla!!!
Neden?
Aşksız yaşarım da gurursuz yaşayamam
Gururunu yerle bir et demiyorum ama yerine göre de adım atılmalı bence
Yok atmam bu yüzden çok liman yakmışlığım var
Üzüldüm :(
Ben de üzüldüm
sırf siz o gururu bırakmıyorsunuz diye kaç kız yaşayan ölü bir bilseniz
@Zeydmrr yapmayın o zaman dikkatli olun
neyi yapmayalım suçlu yine biz olduk
@Zeydmrr gurur kırıcı davranışlar