Ben o kadar gururlu insandım aşkım için gururumu ezdim geçtim. Siz aşkınız için gururunuzdan vazgeçer misiniz?
Aşkım için gururumdan vazgeçerim
Aşkım için gururumdan vazgeçmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşkta gurur olmalı mı? Yoksa Seven kalplerde gururun yeri olmaz mı? Her şarkı her şiir her roman farklı bakıyor bu konuya... Kırıldık ya da kırdık. Hepimiz mutlaka ama mutlaka gurursuzluk da yaptık gurur da yaptık... Kimi zaman o kadar incindiğimiz halde gururu unutup affettik. Bazen de bize git dediği halde bizi terk ettiği halde yüreğimizdeki acıya yenik düşüp geri dön diye ağladık gurursuzluk yaptık (buna gurursuzluk deniyorsa)... Bana kalırsa gururun bir çizgisi var. Bir noktadan sonra gururlu olmak gerekir çevredekiler için değil kendinize saygınız için gerekli. O çizgide şurada başlar: siz elinizden geleni yaptığınız halde hatta gururu bir kenara bırakıp dön bile dediğiniz halde yoksa o kişi artık bir kez daha asla ama asla gururunuzu incitmeyin. Bu sizi sonradan çok daha üzecektir inanın. O an acınız dinsin diye yaptığınız gurursuzluk sonra kendinize binlerce kez kızmanıza neden olacaktır... Ama belkide çoğumuz işin içine sevgi aşk girince geride keşkeler bırakmamak için gururu çoğunlukla bir kenara bırakıyoruz değil mi :) ?
Yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm resmen. Şu an aynı durumdayım bı erkeği çok sevdim çok değer verdim çoğu zaman gitti defalarca sebepsiz ve boş nedenler yüzünden ayrıldı benden. Hep ben yazdım ben aradım çok peşinden gittim ağladım yeri geldi yalvardım ciddi manada söylüyorum beni bırakma diye defalarca yalvarmisligim var ona. Gelirdi ama bana karşı tavırlarının değiştiğini farkederdim neden değişmesin bı insana kendini vazgeçilmez hissettirdikten sonra böyle davranmasını gayet normal buluyorum. Şimdi yine boş bir neden yüzünden ayrıldı gitti. Seni seviyorum ama sana layık değilim, biz birbirimizi anlamıyoruz gibi bahaneler yine öne sürerek hemde. Çok özlüyorum ve yazmak istiyorum tekrardan, bı yandanda o istese ozlese yazar diyorum. Ne yapmalıyım sizce beklemeli miyim bana dönmesini yoksa yazmalı mıyım ya da vaz mi geçmeliyim. Ona öylesine bağlanmışım ki dusunmedigim tek saniye yok lütfen bana yardımcı olun bu konuda 🥺
Vazgectim o kisi hic bir sekilde bunu hak etmiyormus
Aşkta gurur olmaz.
Gurur varsa ortada , onun adı aşk' olmaz zaten..
Ama şu varki , gururunu defalarca hiçe saymana değmiyorsa bir insan , temelli silip atmak en mantıklısı
#YaHepYaHiç
Duman 'dan beni yak herşeyi yak şarkısı bu görüşümü okuyan herkese hediyemdir 🎧🎶
Askta gurur olmaz ama bir yere kadar - benim gibi durmadan affetmekte olmaz 😅
Cevap
4Cevap
bir keresinde gururumu umursamadan yaptım bişey pişman değilim ama bir daha olsa aynısını yapmam 1 defa yaptım ve hakkını kaybetti
Gururumu ayaklarımın altına alıp çiğnerim, onun için.
Vazgecmem. Beni aldatirsa direk neden yaptın demem cekip giderim sesiz sedasız ruhu bile duymaz.
Gurur olmaz aşkta !
ASLA.
Vazgeçmem :)
Vazgeçmem
vazgeçerim.
Once gurur
2 defa gectim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar