1 yılaha akranım :) geç değil hocam zira bende öyle diyordum ama değil 13 yaşımdan 19 yaşıma kadar zamanımı yiyen şahıs hiç olmasaydı keşke diyorum şu an farklı ilgilendiğim şeyler var hedefler bitince 27-28 gibi düşünüyorum en fazla (DÜNYA YOK OLMAZSA) :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yani burdaki erkeklerin hoşuna gidiyor sen böyle söyleyince. Onların işlerine geliyor. Zaten kadınları ezmeye meyilliler.
Sabi sübyanken mi yaşicaktın? 18 yaşında mı yaşicaktın a. ptalın teki bi ergenken? 60 mısın sen ne bu genç yaşı yaşlandırma hali? Ne saçmalıyorsun harbi?
burada ki sapıkları dinleme onlara göre 18 yaş çıtır kadın yaşı gerisi teyze. Ama verseler giderler.
Sen gençsin. 45 e kadar da genç kalacaksın ondan sonra olgun bir kadın olacaksın ''yaşlı ve bitmiş'' değil! Olgun ve güzel!
42 Yorumla
1 yılSaçmalama 46 bile olsan hiçbir şey için geç değil. Bu soruyu sorduran geride mutlaka bazı yaşan (a) mamışlık vardır ama sen hiçbir şey kaybetmedin onlar çok şey kaybetti bakış açın bu olmalı bence. Hayat acısıyla tatlısıyla güzel yapman gereken Tarkan'ı dinlemek 😉
Bak ne diyor üstat
At ateşe bir bir at, at acıları bir bir yak, gel bir kerede biz kadere, takıverelim çelmeyi hadi kalk.
Önündeki günler kalbin gibi olsun güzellikler seni bulsun 🙋♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkesin bir zaman çizgisi vardır. Bazıları için hayat erken başlar bazıları için geç başlar. Aslında geç diye bir şey yoktur. Herkes olması gerektiği gibi kendi zamanını yaşar. Ayrıca sosyal medyaya bakma, herkes iyi anını paylaşıyor. Kötü anlarını paylaşan gördün mü?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
1 yılHayır geç değil ki herşeyin bir zamanı var gadası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılgeç değil erken bile
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl30dan selamlar o halde 😂 bence dertsiz baṣına dert açma. 26 yaṣındasın yani sana geç ve yaṣlı gelebilir ama hala gençsin boṣuna dert ediyorsun. Zaten senle olmak isteyen olur, olmak istemeyende olmaz bunun kumandası elinde değil maalesef. Yönetemediğin ṣeyler için dertlenmeyi bırakmanı öneririm.
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı.
1 yılKime göre neye göre geç topluma göreyse umrunda dahi olmasın... Çünkü geç değil bazı şeyler kader kısmet çabalarsın sonrasını telaş etmeden Allah'a bırakırsın. Her şey zamanını bekliyor ya sen daha hazır değilsin ya da karşına çıkacak o insan böyle düşün.
10 Yorumla
1 yılÇok geç. 13 yaşında bu iş bitmiş olmalıydı. Panik yapmakta haklısın.
212 Yorumla
Soran1 yılGece o kadar çok sevgili storysi izledim ki depresyondaydım şu an iyiyim sağ ol yorumun güldürdü nfjfjf
- 1 yıl
Geceler senin kafanı karıştırmış. Buyur gel aklını sakinleştireyim ;)
Soran1 yılBu garip bir teklif miydii
- 1 yıl
Arzu edene ;)
Soran1 yılYok sağ ol jdjdjdnjd
- 1 yıl
Teklif benim, tercih senin. Ne kaçırdığını dahi bilmek istemiyorsun yani?
Soran1 yılAdından yola çıkarsam cinsellik ve para kaçırdım varsayıma göre djjdjdjdjd ve pişman değilim. Ama sen hala yorumunla güldürdüğün için eig kazandın
- 1 yıl
Bir şarkı vardı... Bildiğin gibi değil... diyordu :) Teşekkür ederim :)
Soran1 yılTamam ne kaçırdım söyle bu ikisi değilse dnjdjdjd
- 1 yıl
Soru başlığını da göz önünde bulundurarak, geç olmasa bile sen onu çok geç kalacaksın gibi görünüyor. Sorun gelişinden belli ki tekmeyi vuracaksın. Bu durumda cevap vermeme değer mi?
Soran1 yılAma bu kullanıcı isminde birisi aşk vaad ediyor nerden bilebilirim ki :')
- 1 yıl
Protest olmayı seviyorum... Desem?
Bunun icin belli bi yas yok karsina duzgun bi insanin ne zaman cikacagi belli olmaz zaten gunumuzde karaktersiz insanlar da cok o yuzden 26 yasinda hala birini bulamamis olman senle ilgili bi durum degil. Bazisi ilkokulda asik oluyor o kisiyle evleniyor kimizi 60-70 yasinda dogru kisiyi buluyor yani ne zaman cikacagi belli olmaz. O yuzden 26 oldum artik is isten gecti deme. Benim babamin kuzeni 45 e kadar kimseyi bulamadi 45 yasinda duzgun biri cikti karsisina onunla evlendi. O yuzden hiç canını sıkma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılNefes alıp verdiğimiz sürece hiç bir şey için geç değil
12 Yorumla
Soran1 yılSöyle düşününce mantıklı. Sanırım sosyal baskı psikolojisine girdim
- 1 yıl
Her gün zaten uğruyoruz ama bunları kulak asmadan, bizi yıpratmasına izin vermeden başa çıkmamız gerekiyor
Gizli Üye(36-45)1 yılAaaa Bak geliyor terlik şappadan. Nasıl geç olabilir? Tam yaşayacağın zamanlar. yaşa aşkını yahu. Sonra bak pişman olursun benim gibi. Aşk her yaşta geliyor ya engellersin ya gormessin geç diye bir şey yok. Ben Kuran'da bir ayet okumuştum Kalpleri birbirine isindiran Allah'tır diye. ablan olarak 38 yaşındaki bu kadın 32 yaşındaki bir erkekle aşk yasiyorsa Allah'ın bir bildiği vardır. Demekki geç mıymiş değilmiş yaşıyoruz canım gatta 18 yaşındaki yasadigim aşklar hiç kaldı yanında
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılHerkesin zaman akışının farklı olduğunu kabul etmek lazım. Ben 28 de evlendim geç kaldığımı da düğünmüyorum bence 30 a kadar tam zamanı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılya yapma.25 yaşında ve geç öyle mi. yolun başında daha bir dur bi sakin bi acele etme
21 Yorumla
Soran1 yılSanırım sosyal baskı psikolojisi icindeydim gece xhxhdj
1 yılSuanlik geç olmaya bilir * 1-2 sene sonra geç olacaktır
00 Yorumla
1 yılBunun yasi hiç yok. Artik insanlar ancak hayatını 27 den sonra oturtuyor. Digru insan karşına ne zaman çıkmasına bağlı
10 Yorumla
1 yılGeç olduğunu düşünmeye ayırdığın vakit bir kayıp diye düşünüyorum. Doğru kararı vakti geldiğinde verebilecek hali oluşturan sensin. Karar senin ve sen bir bireysin. 30 da olur daha sonrası da sen hazır olduğunu düşünüyorsan doğru zaman o zamandır.
10 Yorumla
1 yılBen de geçen ay bi baktım 26 olmuşum. Hiçbir şeye tahammülüm kalmadı bu kadar bekletince insanın hevesi de kırılıyor tadı da kaçıyor
10 YorumlaFarklı yaşlar aynı soru yeter ya. Geçmişte verilmiş cevaplara bak aynı soruyu milyonuncu kez soracağına. Şunları da öne taşımayı bırakın artık gına geldi.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılHayir hicde gec degil unutmaki hayatta hic birsey icin gec degildir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
1 yılSen evliliği bırak önce cinsel deneyim elde etmeye çalış. Ondan sonraki amacım sevgililik olsun. Evliliğe daha çoook var. Basamakları birden çıkmaya çalışırsan hep olduğun yerde sayarsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılNe geçi daha yolun başındasin bende geç kalmış hissediyorum daha 22 olucam ama henüz erken yani
02 Yorumla
Soran1 yılYine de etrafta mutlu insanları görünce bi yalnız hissediyorum
- 1 yıl
Bende hissediyorum maalesef o his nedir bilirim benim neyim eksik diyorsun
Elbette geç değil. Hatta çağımız koşullarına göre henüz yolun başı diyebiliriz. 25/35 arası geç denilemez.
10 YorumlaDur yav daha yeni başlıyor hayat ne geçi asıl şimdi zamanı yavaş yavaş mutluluk bulacaktır seni sadece bekle
00 Yorumla
1 yılGeç değil, aksine insan sarrafı modundasın, seçicisin, her şeye kanmayacak yapıdasın... Umarım mutluluk seninle olur...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBence 32 olmaktansa çok geç lafını kullanmayın ama tam zamanları bana kalırsa. Bir de bu işler bizim istediğimiz gibi olmuyor tâbi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır niye geç olsun ki yok mu çevrende hoşlandığın biri?
02 Yorumla
Soran1 yılYok maalesef. Hepsi kadın düşmanlığı yapıyor bir noktada değer vermiyorlar bile. En azından biraz çabaladıklarını bile hissedemiyorum
- 1 yıl
boş ver onları sen kendine bak, güzelliğine , giyimine önem ver.
1 yılHala ilişkiye girmediysen sorun ama evlenmek için erken bu yaşlarda hayatını yaşa öyle bakirelik falan düşünme
04 Yorumla- 1 yıl
Berbat bir tavsiye
- 1 yıl
Çok iyi bir tavsiye sen bakir kalıp beyaz atlı prensesini bekle ilişkiye girmek için aasdaadad
- 1 yıl
Sende kullanılıp kullanılıp eski bebe
- 1 yıl
Ben değerliyim senin gibi peçete değil
Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. 40 ında 50 sinde aşkı mutluluğu bulan yaşayan var sen neye göre kime göre geç kaldığını düşünüyorsun bu. Hayatını yaşa zaman en değerli mücevher
00 Yorumla
1 yılEvət, o kadar geç kalmışsın ki yani çok yaşlısın (!)
01 Yorumla
Soran1 yılNe bileyim herkes mutlu bir ben kalmışım gibi hissediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yıl80 yaşında evlenen de var. Evlenmek başarı değil. Her şry zamanında güzel
10 Yorumla
1 yılGenç yaşta güzelliklerin hepsini tadabilmek çok önemlidir iyisini veya kötüsünü katmadan söylüyorum benim görüşüm bu şekilde genç yaşta çoğu şeyin tadına varabilmek bence çok güzel bir duygu
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHiç bir şey için geç değildir. Başladığın her iş erkendir.
10 Yorumla30 kadar egitim hayat senin için ondan sonra başlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla bende 33 yaşındayım. 25 yaşında birine yürüdüm, hoşlandım. İşyerindeydi. Hiç evlenmemiş. Reddetti beni. Bütün kızlardan soğudum. Aşk mutluluk getirmiyor, daha çok üzüntü getiriyor
00 YorumlaEvet çok geç tabi ki bir de en büyük sorun insanlar nasıl tanışmayı bekliyor 😀
00 Yorumla
1 yılAşkın yaşı olmaz nasipse önünuzde daha çok fazla uzun zaman dilimi olucak hiçbir şey için geç değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de 2 ay sonra 25 olacağım şu ana kadar hiç aşık olmadım dolayısıyla bir ilişkim de olmadı. Ama şunu farkettim bu benim hikayem ve her hikaye kendi hızında güzel. :)
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru dediniz
1 yılhayır gayet normal bir yaş daha düşük yaşlarda zaten pek ciddiyet olmuyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben ocak da 23 yaşıma gireceğim benim hiç olmadı 🤷♂️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Nice yaslara sağlıklı ve mutlu hiçbir yaş mutlu olmak için geç değildir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. hiçbir şey için geç değildir, herşeyin yeri ve zamanı vardır, yeter ki sen iste
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılHiç bir şey için geç değil yeter ki sen vazgeçme hedefinden
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılYok bea daha yolun başındasın hiçbir şey için geç değil.
00 Yorumla
1 yılGeç kalmadın tabii ki. Yaşım 38 umutla bekliyorum...
04 Yorumla- 1 yıl
@MBlackiron neyi bekliyorsun kral bu yaşta
- 1 yıl
@_RuleMaker_ Sadece birazcık sevmeyi.
- 1 yıl
Kadın sevmenin sonu her zaman hüsran, kedi köpek sev daha iyi, kadına bağlandığın an zokayı yutuyorsun
- 1 yıl
@_RuleMaker_ öyle ama evlenmek için de sevmek lazım.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılhayır ya , hazır hissediyorsan evlenirsin aksi taktirde zarar verir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. 34 yaşındayım, bir tane bile sevgilim olmadı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılBence geç değil. Ya ben ne yapayım? Yaşım oldu 34.
08 Yorumla
Soran1 yılYaşını göstermiyon iyisin sen bulursun birinii
- 1 yıl
İşte sorun orada. Kimisi de beni ufak görüp istemeyenler de oluyor.
Soran1 yılBu güzel bişi oysa ki. Neyse ben de çirkin ördek yavrusu olduğum için yalnızım. Tek fark hikaye sonunda kuğu olmuyorum
- 1 yıl
Senin yine bence bir şansın olabilir. Ancak erkek olarak bana pas veren biri kolay kolay olmaz.
- 1 yıl
Ufak gösterdiğim için aslında mutluyum. Ama gel gör ki, bir cacık olmuyor. 😃
Soran1 yılUfak göstermek nimet yaa
Soran1 yılBen sana yürürüm. Mevlana gibiysen dndndnx
- 1 yıl
İstersen koşabilirsin de. 😃😅
Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. Değişir kişisine göre erken evlenmekte sorun bazen bazende iyidir içini rahat tut nasibini bekle
00 Yorumla
1 yılBende öyleyim. Olmayınca olmuyo. Bunu dert etme. Sende mi ocak 99 lusun
00 Yorumla
1 yıl1 yılda bile her şey değişebilir bazen iyi ki bu yaşımda olsun dediğin şeylerle mucizelerle karşılaşabilirsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Geerçek aşk mı kaldı Allah aşkına duygu kalmamış kardeşlik bitmiş siz aşk diyorsunuz
20 Yorumla
1 yılBu karamsarlıkla 40 da ölürsünfjfjjf
12 Yorumla
Soran1 yılSosyal baskı beni de vurdu sanırım dbbxnx
- 1 yıl
Eski kafalı insanlardan uzak dur onlar kendi zamanın da kalmış 15 te evlenmişler artık evlilik yaşı 30 olmuş.
1 yıldaha var ama zaman geçiyor elini çabuk tut
14 Yorumla
Soran1 yılYok ki kimse :')
- 1 yıl
aa nasıl yok sen hele çık gizliden :D
Soran1 yılFotoğrafım yok profilde çıksam bile fark etmez
- 1 yıl
sen hele çık bakalımm :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bakıyorum söyle bı kendime yok yok erken senin :)
12 Yorumla
Soran1 yılSenin de erken ya 30larda her erkek en iyisidir. Bulursun sen
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hiç bir zaman o geç kalmaz... Sen aradığını ne zaman bulursan zamanı o zamandır ama 26 yaş bu iş için de en akıllıca karar verilecek yaştır.
00 YorumlaAynen yeni cagın ask adı cinsellik sana asık olup ölüp bitecek bır erkek geleceğini mı zannediyorsun herkesin derdi yatağa atmak olmuş
30 YorumlaSaçmalama önce işini paranı kazan aşk geçici hevestir
10 YorumlaAşk için geç değil ama evlilik için geç artık
00 Yorumla
1 yılYanlış insan ile evlenip mutsuz bir evlilik yapmaktansa doğru insan ile evlenerek mutlu bir evlilik yapabilirsin , her şey zamanında gelir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen kendini geliştirmeye odaklan daha iyi olmaya odaklan her şey senin ayağına gelecekü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBunun yaşı yok... Ben 38 im hala bekarım...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAsk dan çok ssk primini dusun ileri de ask dan çok o isine yarayacak 😂😂
00 Yorumla
1 yılSenin kaporta değişmiştir geç tabii. Anca bulursan kendin gibisinj bulursun yoksa fazla hayal kurma 😉
09 Yorumla
Soran1 yılNasıl? Anlamadım
- 1 yıl
Yani yaşın geçtiği için alıcın muhtemelen az olur diyorum anca kendin gibisini bulursun diye düşünüyorum
Soran1 yıl20lerinde birisini mi bulurum yani? Fark etmez tabii neden olmasın
- 1 yıl
Sen beni hiç anlamadın 🙂 20 lerindeki hiç almaz. Yasitin veya daha üstü olur ama yasin fazla olduğu için işin zor bence. O yüzden geçmisini onemsemicek gvt birini veya saf birini bulman gerekicek bence
Soran1 yıl? Bir geçmişim yok ne dediğini anlamıyorum ki ben 20lerimdeyim
- 1 yıl
Ya ayran gönüllü kucaktan kucağa atlamadıysan şansın daha yüksek tabii 26 olsanda ama yaş önemli bi faktör yinede
Soran1 yılTeknik olarak sevenim yok sessiz olduğum için.
- 1 yıl
Bende sessizim ama yeri geldiğinde konuşmak gerekir ki kendini ezdirmeyesin
- 1 yıl
Ama sevenim yok diyede kendini kapatma iyi arkadaş edinmeye bak
- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası