Bu durumda, ne anlamalıyım. Siz ne anladınız bu olaydan?

Işyerinde hoşlandığım bir kız var. Genç , güzel, minyon tipli, benim gibi. Anadan doğma bekar.

Bende 33 yaşında , minyon tipli, bekar hiç evlenmemiş biriyim.

Neyse. Ben bunu işyerinde haftada 3-4 defa görüyorum. Gayet namuslu, temiz, dürüst bir kız. Olduğunu düşünüyorum. 2 ayı geçti bizim işte çalışalı. 24 saat konuşcam vaktimiz olmuyor. Görev yerlerimiz ayrı oluyor. Gün içinde maksimum 5-10 dakka ayak üstü konuşacak fırsat bulabiliyoruz. Molalara ayrı çıkıyoruz.

Neyse ben buna ilk başta, normal, arkadaşca yaklaştım, daha sonra ilgimi hem davranışımla, hemde güzel gülüyorsun gibi iltifatlar ederek belli ettim. Biraz çekti kendini, ağırdan aldı sanki. Ama öyle sert bir geri çekilme değil. Hem zaten sert çekilse ümidimi yitirip, yoluma bakardım. Neyse ki, tam ümidimi kesecekken. Birden gecenin 1 inde beni watsaptan aradı. Bende mesaj attım noldu diye, Abi'm yanlışlıkla seni aradı dedi 😅 abisi 25 yaşında ki kızın telefonunu neden kurcalar anlamadım. Neyse mesaj attım ona. Abin telefonuna bakıyor muydu yazdım. Abisi ses attı bana. Watsaptan. Pardon yanlışlıkla aradım. Profil resmin dikkatimi çekti, bakiyim derken, yanlışlıkla elim deymiş dedi. 😄 siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? 25 yaşında, işinde gücünde, vardiyeli çalışan, yeri gelir gece vardiyesinde çalışıyor. Abisi telefonuna bakıyor.

Benim aklıma gelen şey bence. Bilerek abisine beni gösterdi, abiside yanlışlıkla aradı ya da bilerek aradı. Bana öyle dedi. Bilmiyorum ümitlendim sanki biraz. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ümit var sanki. Davranışlarınla belli etmeye devam et
Ümit var. Mesaj at konuş biraz
Ümitlenme, bişey olmaz ondan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Sizce abisi bilerek mi aradı. Yoksa gerçekten bilmeyerek mi aradı? Kız doğulu, kürt. Abisi telefonuna bakma ihtimali var o yüzden. Buna göre cevab verin. Ama yinede kürt kızlarında, böyle, abiye söyleme durumları oluyor. Eski sevgilim de kürttü, abisi yoktu, dayısına söylemişti, 😆😅 ayrıldıktan sonra bizim akrabanın mahalledeki düğüne gelmişti. Dayısını getirdi. Bana gösterdi dayısına. Dayısıda maço biriydi , dayak yiycem sandım. 😅😆😄 Allah'tan hiç konuşmadı benle. Bana gözdağı verdi
Güncellemeler
1 yıl
Hakkatten bir an ümitlenmiştim. Boduzlama yürüdüm kıza, burada aldığım gazla. Herkes konuş, konuş, diyip durdu. Bende konuştum, çok soğuktu. Mesajlaştık geç yazmalar ve soğuk. En sonunda da, sorduğum soruya cevab vermeyip, uyucam kardeşim iyi geceler demesi, olayı bitirdi. Ankette bişey olmaz ondan boşveri tıklayan bir kişiyi tebrik ediyorum. Doğru bildi. Bişey olmazmış. Sallamak lazımmış. Artık önüme bakıcam. Sosyalleşcem. Arkadaş edincem. Kız ve erkek. Normal arkadaşlarım olsun.
Bu durumda, ne anlamalıyım. Siz ne anladınız bu olaydan?