Güncellemeler
1 yıl
Sizce abisi bilerek mi aradı. Yoksa gerçekten bilmeyerek mi aradı? Kız doğulu, kürt. Abisi telefonuna bakma ihtimali var o yüzden. Buna göre cevab verin. Ama yinede kürt kızlarında, böyle, abiye söyleme durumları oluyor. Eski sevgilim de kürttü, abisi yoktu, dayısına söylemişti, 😆😅 ayrıldıktan sonra bizim akrabanın mahalledeki düğüne gelmişti. Dayısını getirdi. Bana gösterdi dayısına. Dayısıda maço biriydi , dayak yiycem sandım. 😅😆😄 Allah'tan hiç konuşmadı benle. Bana gözdağı verdi
Güncellemeler
1 yıl
Hakkatten bir an ümitlenmiştim. Boduzlama yürüdüm kıza, burada aldığım gazla. Herkes konuş, konuş, diyip durdu. Bende konuştum, çok soğuktu. Mesajlaştık geç yazmalar ve soğuk. En sonunda da, sorduğum soruya cevab vermeyip, uyucam kardeşim iyi geceler demesi, olayı bitirdi. Ankette bişey olmaz ondan boşveri tıklayan bir kişiyi tebrik ediyorum. Doğru bildi. Bişey olmazmış. Sallamak lazımmış. Artık önüme bakıcam. Sosyalleşcem. Arkadaş edincem. Kız ve erkek. Normal arkadaşlarım olsun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abisine seni anlatıp göstermiş, o saftirik de fotona bakarken aramış. Olay bu. Ricalar, mutluluklar.
İnşallah öyledir. Bende öyle düşündüm. Aklıma bu geldi.
Yinede kız soğuk bana karşı, ağırdan alıyor. Mesela ogün onu aramıştım açmadı. Sonra yanına geldiğimde, beni aramışsın dedi. Bende bi mazeret uydurdum. Bu yüzden aradım. Şunu sorcaktım falan dedim. Kızla hiç mesajlaşmadık. Napsam mesaj atsam mı? Öylesine mi mesaj atiyim yoksa bi mazeretle mi mesaj atiyim. Mazeretim de var hakbuki. Ama yanına gidince yüzüne söylemek istiyorum. Sohbet konusu yapcam.
Yoldayım, sonra cevap verebilirim. Uzun yazmışsın.
Kısaca. Yavaşdan mı yürüyim kıza. Yoksa direk açıliyim mi? Bugün çok az mesajlaştık, fazla telefona bakmıyor. Yüzyüze gördüm yine soğuk davrandı
İçinden nasıl geliyorsa öylə yap.
İçimden yürümek geliyor. Tatil günü onunla gezmek geliyor ama soğuk davranınca. Bende vazgeçiyorum gibi. Hani sicak olsa, o bana adım atsa bende ona adım atacağım. O geri adım atınca bende istemeden geri adım atıyorum ama yine de ilgimi belli ettim bugün. Kız nazlı galiba adıda nazlı kendi de 😊
Bişey sorcam. Bu kızı 2 aydır tanıyorum da, daha çıkmadık, hafifden ilgimi belli ediyorum. Bu kız, ben tatil yaparken, çalışacak, iş çıkışı, onu bırakmayı istesem kabul eder mi? Teklif ediyim mi böyle bişey? İşyerimizin yakınından geçiyorum senide bırakiyim diyim mi?
Ben bu kıza ilk, dışarda buluşma mı teklif ediyim, yoksa evine arabayla bırakmayı mı teklif ediyim?
Evet. Öyle sormuştum ama az önce mesajlaşırken bişey oldu. Önce mesajlarıma geç cevab verip, görmezden geldi, sonrada hadi ben yatıcam iyi geceler kardeş dedi. Yani tamamen bana set çekti. Tamamen bana karşı boş... Bana karşı Bişey hissetmediği açıkca ortada. Bende yoluma bakcam artık. Onunla bidaha konuşmam, yüzüne bakmam hatta. Çok soğudum. Böylesi iyi oldu, en azından niyetini öğrendim. Öbür türlü hep ikilemdeydim. Zoru mu oynuyor falan diyordum ama duygusu yokmuş. Neyse bizden olmazmış. Yoluma bakıcam artık. Onuda bi istiyor, bir istemiyor gibiyim ama kararsız kaldım
Bu soru neden cinsel kategorude bir ikincisi ne bekliyorsun bence adım at hoslandi isen
Yemin ederim ben aşk ilişkileri kategorisine aldım. Hatta soruyu sorarken cinsellik önerdi. Ben aşk ilişkilerine çevirdim. Sonra yeniden kendisi cinsellik kategorisine aldı. Anlamadım neden böyle. Kafayı yedi burası. Cinsellikle kafayı bozanlar yüzünden 😅😆
Mesajla mı adım atiyim yoksa yüzyüze mi? Kızla hiç mesajlaşmıyoruz
Hem mesajla hemde yüzyüze konuştuk sohbet gibi. Derken bana set çekti. Bişey hissetmiyor. Ümidimi kaybettim. Önüme bakıcam artık. Çünkü hem mesajda soruma cevab vermeyip, hemde uyucam kardeş demesi. Kardeş olarak gördüğü anlamına gelir. İş bitmiştir
En dogrusu mesaj atik lonusman amasyada
Mesaj attım. Sizlerin verdiği gazla yürüdüm. Neticede kaybettim. Bi cacık olmaz o kızdan. Başka seçeneklere bakıcam