Anlattigima bakarak ne düşünüyorsunuz yardımcı olun lütfen?

Gençler benim konuştuğum biri var ben bu çocukla 2 gün konuştum baktım hemen sevgiliymisiz gibi konuştu bu beni rahatsız etti ve bir daha hiç konuşmadım yani daha doğrusu 2 aydır hiç konusmadik neyse 2 gün önce durumuma yanıt verdi öyle konuştuk geri aynı hareketi tekrar yaptı ama bu sefer çıkma teklifi etti hele de benim herkese karşı güvensiz olduğumu biliyorken bir de uzun uzun belirtmisken neyse bunla tartıştık biz bana dediği şey işte" annem beni bir aşk için terk etti sonra ablam da aynısını yaptı bütün kadınlara hatta herkese guvensizim o yüzden hiç kız arkadaşım bile olmadı süreci yönetemedim ve acemiligime ya da duygusal boşluğuna geldi özür dilerim "dedi aynı böyle dedi ama bilmiyorum bana saçma geliyor benim annem ya da babam beni böyle terk etmediler yanımdalar ama hayatıma aldığım insanlar benim güvenimi kalbimi paramparça ettikleri için o kadar güvensiz ve kuruntuluyim ki ben onun yaşadıklarını yasamadan ilişki için acele etmiyorum ge böyle yapmiyorken o benden daha güvensiz olmaliyken hemen 2 günde tanıdığı insan çıkma teklifi etmesi bana saçma geliyor kafamı karıştırıyor dedikleri bile bahane gibi bilmiyorum napacagim of🥺🥺🥺🥺böyle bir şey yaşayan insan ilişki konusunda benim gibi davranmaz mi daha temkinli ve uzun uzun tanıdıktan sonra ilişkiye atılması gerek değil mi?
Anlattigima bakarak ne düşünüyorsunuz yardımcı olun lütfen?