Gençler benim konuştuğum biri var ben bu çocukla 2 gün konuştum baktım hemen sevgiliymisiz gibi konuştu bu beni rahatsız etti ve bir daha hiç konuşmadım yani daha doğrusu 2 aydır hiç konusmadik neyse 2 gün önce durumuma yanıt verdi öyle konuştuk geri aynı hareketi tekrar yaptı ama bu sefer çıkma teklifi etti hele de benim herkese karşı güvensiz olduğumu biliyorken bir de uzun uzun belirtmisken neyse bunla tartıştık biz bana dediği şey işte" annem beni bir aşk için terk etti sonra ablam da aynısını yaptı bütün kadınlara hatta herkese guvensizim o yüzden hiç kız arkadaşım bile olmadı süreci yönetemedim ve acemiligime ya da duygusal boşluğuna geldi özür dilerim "dedi aynı böyle dedi ama bilmiyorum bana saçma geliyor benim annem ya da babam beni böyle terk etmediler yanımdalar ama hayatıma aldığım insanlar benim güvenimi kalbimi paramparça ettikleri için o kadar güvensiz ve kuruntuluyim ki ben onun yaşadıklarını yasamadan ilişki için acele etmiyorum ge böyle yapmiyorken o benden daha güvensiz olmaliyken hemen 2 günde tanıdığı insan çıkma teklifi etmesi bana saçma geliyor kafamı karıştırıyor dedikleri bile bahane gibi bilmiyorum napacagim of🥺🥺🥺🥺böyle bir şey yaşayan insan ilişki konusunda benim gibi davranmaz mi daha temkinli ve uzun uzun tanıdıktan sonra ilişkiye atılması gerek değil mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Böyle
https://voca.ro/1lmTZVO1JY8o
Bu ne alakagggg
Ne alaka derken
Ee girdim ses kaydet diyor neden attin kig bunug
Ses attım dinle diye ama sende çıkmıyordur bilemedim belki de telefon açmıyordur senin bende açılıyor
Ha öyle mi bilmiyorum açmayı denemedim birazdan bakarım tekrar
Evet linkli kopyala öyle adrese yapıştır istersen bende dedim kötü bir şey mi yaptım
Yok ya kayıt baslatilamadi diyor açılmadı ses
Allah allah dur tekrar deniyim
https://voca.ro/1gDnHTLCwcht
Tamam dinledim şu an ama dediğiniz de doğru olabilir tabi de ne bilim benim annem ablam aşk için beni babamı terk etti deyip herkese guvensizim o yüzden sevgilim bile olmadı hiç deyip 2 gündür tanıdığı bir insana sevgili olalım demesi saçma geliyor mantıksız geliyor sadece bilemiyorum ya
Takipleşelim istersen
Sadece başını okudum ama yok tüm kadınlara güvensizim diyorsa sg gitsin sen psikolog değilsin onu tedavi edeceksin. 2 aydır aklı nerdeymiş. Lütfen bu tür kişilere mesafeli olun dramada üstlerine yok mübarek
Haklısın sanırım kuruntu yapmıyorum içimdeki sesi dinlemeliyim
İçindeki ses herzaman doğruyu söyler keşke zamanında bende içimdeki sese kulak verseydim.
Peki içimdeki sesi kuruntuyla karistiriyor olabilir miyim
Asla bir şey seni rahatsız ediyorsa içine sinmiyorsa bunda bir işaret vardır. Ne zaman bir şey içime sinmediyse o olaydan düzgün bir şey çıkmadı ve en başında içime sinmeyen şeyleri anlattığımda herkes bana kuruntu yapıyorsun demişti sonu ne mi oldu hüsran
Haklısın ama tecrübe olarak yaşadın öyle düşün şu an böyle bir şey olsa asla o eskiyi hatayı yapmazsin o yüzden sıkma canını boş ver
Her şeyin iyi yanından bakmaya çalış iyi ki olmuş de ve ben eskisi gibi birdaha kanmamam kimseye nasil adım atacağımı biliyorum artık de
Kendimi artık daha güçlü hissediyorum ondan yaşadıklarıma pişman değilim beni ben yapan şeylerin tümü. Seninde hakkında hayırlısı olması dileğiyle. Sadece bu kişiden daha iyisini bulabilirsin bence sil gitsin sana söylediklerinin içinde seninde kafana yatmayan şeyler var. Çelişkiler zamanla daha çok artartacak.
Hatırladım seni. çocukla demek sonunda gorustun o sizin sınıftaki kisimi? Bide anlat bakalım neler oldu
Hayır bu o bahsettiğim değil sınıftaki değil
E kim bu? Ve çocuk sana cinsel mi yaklasti
Ya işte anlattığım gibi o çocukla önceden de konuştuk sonra geri kestik konuşmayı geçen de geri konuştuk gerisi orada anlattığım gibi cinsel yaklasmiyor ama ilişki için acele ediyor ben rahatsız olduğum halde ve en sevmediğim sürekli fotoğraf atmamı istiyor kendi yüzümü yani ben uykusuzum diyorum illa at diyor ne bilim beni tanımaya yönelik değil de hemen sevgili oluyim derdinde gibi üstelik ben herkese karşı guvensizim ve oda güvensiz sözde ama hiç öyle davranmıyor bana bahane mi yapıyor bilmiyorum kafam kazan gibi ya işte orada anlattığım. gibi hepsi
İlaiki için acele ediyro derken? Yani sevgili mi hemen olalım diyor bide aynen seni kandırmaya çalışıyor guvensizim vs demesi bahane
Evet okuduğuna emin misin sevgilik diyorum canım:)
Cinsellige de gelebilirdi ama işte ben mesafemi korudugum için onu demeye yüz bulamamistir
Ya hayır güvensiz olabilir ben de öyleyim ama hemen ilişkiye atılmıyorum bu hem bunları yaşadım hiç sevgilim olmadı guvensizim diyor hem de hemen bana çıkma teklifi ediyor
Anladimda işte onun niyeti cinsellik anladın mı. bugün her halinle resmini istiyor çekinmeden yarın hemen başka bişey isticek emin okl
Emin ol Cok sevgilisi olmustur
Yani evet hadi insan hoşlandığı insanı görmek ister ama dakka başı istemez ki hem de bu kadar kadınlar tarafından yaralanan terk edilen biri 2 gün de birine nasil çıkma teklifi ediyor sanki kendini acindirip olayi düzeltmeye çalışıyorum gibi
Beni babam terk etse bir kadın için ben bütün erkeklere güvensiz olur ve ilişki için acele etmem asla öyle olması gerek değil mi böyle yaralanan bir insan 2 günde nasil sevgili olalım diyor
Kesinlikle haklısın. acindirma yapıp senden nude filan bile isticek emin ol
Biliyorum
Sana tavsiyem bırak onu başka kızlarla olmayinca sana geri gelmiş ve kesinlikle kullanacak seni duygularını kullanip
Ben zaten konuşmayı kestim sadece hislerim doğru mu yoksa hislerimi kuruntuyla mi karistiyorum onu merak ettiğim için yazdım fikir almak için
Kanka ciddi seven erkek 2 ay sonra bekleyip yazmaz yani.. belliki seni kullanmak istiyor bosve tonu
Onu
Haklısın öyle yapiyorum zaten
Peki o sizin sınıftaki çocuğa ne oldu? Onunla hiç bulusmadinmi
Ay oda ayrı bir hikaye şerefsizin teki ya aman
Anlatsana hatta takip at mesajla anlat dinlerim
Çok uzun ben disardayim ama takip atayım eve geçince anlatırım o zaman
Ok
kendine benzet..
🧐🧐🧐🧐
anlamadın mı
Evett
by