Ben tr kızlarının bu tür romantik hareketlere kapalı olduklarını düşünüyorum, dusunulmeyi ve kadınsı hissetmeyi seviyorlar fakat daha barbar yöntemlerle kendilerini müdahale edilmesinden kisitlanilmaktan hoşlandıklarıni düşünüyorum. Anı olsun diye doğum gününde mektup yazıp çiçek gönderen birisinden ziyade ocak başına gittiğinde etek boyu yüzünden azar işitmeyi tercih edeceklerini düşünüyorum.
Evet tabi ki öyle bu konuda ben biraz da yeni neslin maskulenligi biraz daha farklı algıladıgini düşünüyorum o yüzden de böyle negatif sonuçlarla karşılaşıyoruz. İlişkiler bir yerde insanın tatili gibi olmalı yormamali, huzur vermeli insan dinlenebilmeli ama günümüzde ilişkiler neredeyse sadece şiddete dönüşüyor, bla bla bla ne bilim ya tuhaf işte
Ya o var bir de mesela kendi içlerinde çok ayrısip yeni yeni metalar oluşturuyorlar mesela artık bir çok kiz birbirine benziyor ya da bir çok erkek birbirine benziyor çünkü medyayla yeni bir güzellik algısı oluşturuyorlar. Çok nostaljik olacak ama serpil çakmak, Türkan soray gibi kendine has güzellikleri olan kadınları görmek neredeyse mümkün değil şu zamanda erkekler içinde böyle çünkü her şey basma kalıp oldu neyse ya ben çok konuştum yine ahahahaha
Evett bu da yine medyanın etkisi zaten ama şöyle de bi gerçek var günümüzde türk gencinin de sosyal medya dışında bi yaşam alanı kalmadı maddi manevi... yani mecbur etkilenicek herkes
Bu dişil enerji nazlanma, eril enerji kadının peşinde koşma olayıysa evet bizde yok. Yine de ne bileyim, naz yapmam ve kadını şımartmayı severim. Verme ihtimali olmasa bile yürürüm. Erillik bu değildir kanımca, bu daha çok hovardalık oluyor sanırım. Bilemiyorum
Katılıyorum. Öyle erkekler gördüm ki, kız daha flortken ayrılmak istediğinde bebe gibi aglayanı mı dersin, "gitme kendimi öldürürüm" diyeni mi dersin, karı kıza bakıp yanında göz yaşı dökerek "yanlış anladın" diyeni mi dersin...
Erkeklerin böyle jestler yapması gerektiğini düşünmüyorum. Yani neden yapayım ki? Değer verdiğim biri olmadığı sürece yerimden bile kalkmam. Değer veriyorsam orası ayrı tabi.