Açıkcası fikrinize ihtiyacım var. Arkadaşlar ben 1.5 senelik evliyim çocuğum yok , aynı binada oturduğum eltim var o da 8 senelik evli ama bu ailenin içinde de uzun zamandır var.
benim öyle değil. Neyse eltimin biri 6 biri 4 yaşında iki oğlu var. Eltimin eşi normalde kahvehane dükkanı işletiyor fakat ek gelir olsun diye bir küçük dükkan daha açtılar bu sefer tavuk pilavcı dükkanı açtı.
neyse şimdi dükkan açılalı da 2 hafta kadar olmuştur.
eltim de bugün saat 20.00 gib ses kaydı atmış. Napıyosun işte ben dükkandayım canın sıkılırsa gelmek istersen dükkana beklerim bana arkadaş olursun demiş.
şimdi mantıken eşim evdeyken zaten gitmem. Neden gideyim. Neyse eşim mesaideydi bugün bende anneme geçtim orada yemek yedim.
o sırada da yemek yiyordum ilk başta gelmem demiştim sonradan uğrarım dedim.
20.30 a doğru çıktım oraya gittim ama eltimle çocukları dükkandan çıkıyorlardı. Eşi duracaktı artık.
neyse eşi de ben oradayken eşine böyle dedi “ sen yarın pazara gitcek misin” eltim de hemen “
“evet , gidicem gitmem lazım” falan dedi.
nedense eşinin bunu bana duyurmaya çalıştığını hissettim. Eltimin akşam dükkana çağırmasını da anlamadım açıkcası. Canım sıkılınca neden oraya gelmek isteyeyim dedim kendi kendime..
eşimin mesaide olduğunu biliyor olabilir belki ondan böyle demiştir diye düşündüm sonra çünkü oğlu gelmişti bugün bende “amcan mesaide”falan demiştim..
ya bilmiyorum ben böyle şeylerde bana bulaşılsın istemiyorum. Bir de eltim her fırsatta çocuklarını bana itelemek istiyor.
eşi de dedi ya yarın pazara gitcek misin diye hani şey düşündüm kesin yarın çocuklardan birini ya da ikisini bana bırakcak diye..
hani bıraksın nolcak demeyin. Onlar benimle oyun oynamak istiyor ayrıca bu birkaç kere olan bir şey de değil.
ben bu arada gün içinde dükkana falan uğramıyorum zaten öyle çok gezen tozan biri de değilim. Uğramıyorum yani.. gider gelirsem böyle beklentiye girerler diye de istemiyorum açıkcası.. sonrasında orada iş yapan konumuna gelmek istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Hikayende verdiğin detaylara bakınca, alt metinlerdeki hislerini çok net anlıyoruz; bir yandan "acaba beklenti mi yaratıyorum" diye düşünüyorsun, bir yandan da istemediğin bir düzene girme endişesi taşıyorsun. Aslında bu, herkesin kendi sınırlarını doğru çizmesiyle ilgili bir durum. Bazen insanlar iyi niyetle paylaşımda bulunuyor ama bu sana ağırlık hissettirebilir. İç güdülerine güven: İstemediğin bir şeyin, kendine ya da düzenine zarar vermesine izin verme. İletişim sağlıklı olursa herkes birbirinin sınırını daha kolay anlar. 😊