Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

Yaşadığımız yerde 1500 liradan aşağıya kiralık ev yok, bizim de 3 evimiz var, birinde biz oturuyoruz ikisi de kirada. Birisi bizim alt kat, 3+1 yeni ve çok geniş müstakil bahçeli ev, buraya 850 lira kira alıyorlar. Diğeri 2+1 yeni, asansörlü bir apartman dairesi buraya da 600 lira kira alıyorlar. Babam emekli ucu ucuna geçiniyoruz diyebilirim, öyle bir sürü evin var bolluk içindesin diye bir şey yok, gerçektende öyleyiz, çünkü ailem başka insanlara karşı çok iyi kalpli, o insan nasıl geçinecek diye düşünüyor, hatta babam keşke daha ucuza verseydik dediğini de duydum. Fakat konu bana gelince elleri o kadar sıkı ki, benim hastalığımın ilacını devlet karşılamıyor 76 liraya hap alacaktım geçen, almamak için o kadar laf söylediler o kadar kıvrandılar ki, annemin denediği kalmadı bi hap aldırdım diye, neredeyse beni dövecekti. Kıyafet falan zaten hiç almıyorum, sosyal hayatım da yok başka hiçbir para da harcatmıyorum yani. Kendi çocuğuna bu kadar acımasız davranıp elaleme acıyan bir aileye de kendimi düzlüğe çıkardıktan sonra yüzlerine bile bakmamayı düşünüyorum
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?