Bu olayı nasıl yorumluyorsunuz?

Sabah evden duşumu alıp traşımı olup siyah bir kot pantolon, üstüne kırmızı logolu bir Ltb tişört, lacivert bir Tommy Hilfiger mont ve gri bir Adidas ayakkabı giyerek, kendimce son derece karizmatik görünmeye çalışarak çıkıp kafeye piyasa yapmaya gittim. Biraz önce de kafeye gittim ve içeride 8-10 kişilik bir grup halinde oturan, 18 yaşlarında kızlar gördüm. Sonra siparişimi alıp kızlara yakın bir masaya oturdum ve uzun bir süre, ara ara kızlara baktım. Ben masaya oturduğum anda benim onlara olan ilgimi anladılar, çünkü bir anda hepsinin havasının değiştiğini hissettim. Sonra ara ara kızlara bakmaya başladım, hatta bir ara bir grup kız dışarı çıktı ve 2 kız kaldı ve o kızlardan birine dikkatli bir şekilde baktım. Sonra diğer kızlar geri döndü. Uzun bir süre hiç tepki vermediler. Sanırım o arada kasadaki çalısanlardan biri kızlara seslenerek " Rahatsız ediyor mu? " dedi, ama yine sanırım kızlar da hiçbir şey demedi. En sonunda bir kız bana normal bir üslupla " Pardon " diye seslendi, ben de tedirgin bir yüz ifadesiyle " Buyrun " dedim. Kız bana yine normal bir yüzifadesiyle " Niye bakıyorsun? " dedi, ben de hafif şaşkın bir yüz ifadesiyle hafif gülümseyerek " Bakmıyorum " dedim. Kız " Bakıyorsun, hepimiz gördük " dedi. Ben de " Kusura bakmayın, özür dilerim " dedim ve tekrar önüme, telefonuma bakarak oturmaya devam ettim. Sonra benimle ilgili bir şey mi konuştular bilmiyorum, ama masadaki kızlar hep birlikte gülmeye başladı. Bir süre sonra da kafeden çıktım. Bu olayı nasıl yorumluyorsunuz?
Bu olayı nasıl yorumluyorsunuz?