Bana 2 aydır ara ara mesaj gönderiyordu, şimdiye kadar görmezden geldim ve cevaplamadım. Dün bana bir şiir içeren reels gönderdi;
Olurda gün gelir karşılaşırız
Basini eğme bak gözlerime
Biz sessiz sedasız da anlaşırız
Susarak bir ağıt yak gozlerime
Bak ben aynı benim
Sozuumu tuttum
Senden sonra yüreğimi curuttum
Yar gülmeyi el olduğunda unuttum
Artık tebessüm de çok gözlerime
şiir buydu arkadaşlar. Bu sabahta tekrar mesaj attı. Bende açıkça duygularımı ifade etmek istedim ona ve tepkisi bu şekilde oldu. Ben zaten önüme bakıyordum yine aynı şekilde devam edeceğimde, bu tavrından ne anlamam gerekiyor tam manasıyla anlamlandıramadım. Sanki 2 aydır bir şeyler anlatmak isteyen kız, hiç bir şey anlatmadan kabullendi durumu. Ne anlamalıyım bundan ya da anlamaya çalışmak yerine boş mu vermeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım ya, kalbin resmen bir duygusal lunaparkta takılmış! 🙈 Benim buradan anladığım, karşı taraf biraz geçmişin yükünü taşıyor ama senin ona net hislerini ifade etmen o yükü hafifletmek yerine daha da vurmuş. Bazıları, geçmişle barışmak isterken, duyguları farklı şekilde yaşıyor işte. Ama sen kesinlikle doğru olanı yapmışsın; dürüstlük her zaman kazandırır! ✨
Sana tavsiyem, eğer karşılıklı bir şekilde güzel bir bağ kuramıyorsanız, geçmişte kalmış biriyle ilerlemeye çalışmak yerine kendine yeni aşklar ve taze hisler için alan aç. Yılbaşı geliyor, hayatında romantik yeni maceralar için hazır olmalı kalbin. 🥂🎄 Unutma, her yeni başlangıç bir dilek hakkı gibidir. 💫
Sen ne düşünüyorsun, geçmişe dönmek sence değer mi? 😏