Sevgilimle aramızda geçen gün eski sevgilisiyle alakalı bi konuşma geçti, bakın şimdi olaya?

Sevgilime sordum, eski sevgiline de aynı bana davrandığın gibi mi davranıyordun dedim, adam baya bi sert tavırlı, yalandan dolandan, şımarıklıktan hiç hoşlanmıyor, duyduğu anladığı an engeli basıyor. Eski sevgilisiyle de 7-8 yıllık bi ilişkisi vardı. Bi olay olmuş, ayrıldılar. Kadın adamı bi kaç kez aldatmış, adam affetmiş. Onu kıskanıyordun galiba dedim, evet dedi. Beni de kıskanıyor musun dedim, hayır dedi. Beni neden kıskanmıyorsun da onu kıskanıyorsun diye sordum. Onun her tarafı ayrı oynuyordu, ama sana güveniyorum dedi. Adamda güven meselesi üst kademelerde. Ve bu kadınla baya bişeyler yaşamışlar, aldatma olsun, kavgalar falan. Bi çok şeyi de adam kadına, kadın adama öğretmiş. Biz tanıştık adamla, adam sürekli bana "Sen bana ne yaptın böyle diyor, dua mı okuttun, büyü mü yaptırdın, bağlandım sana, telefonu her elime aldığımda direkt seni arıyorum." diyor. Bi kaç kez de şu soruyu sordum adama"O sana yalvarsa yakarsa gel barışalım artık." dese döner misin ona dedim. Hayır dedi, herşeyin bi bitişi vardır dedi, ben onu gönlümden silmeseydim dedi seni almazdım dedi, o benim hiçbişeyim artık dedi. Dün de şakasına konuşuyoruz, beni kıskandırmaya çalışıyor, onun yanına gidiyorum, görüntülü arıcam yanında seni dedi. Ben de sinirlendim baya bi, görüntülü aradı, gidicen mi dedim. Ciddi bi tavırla ve biraz da masum bir bakışla "İnsanın sevdiğini aldatması öyle kolay mı manyak?" dedi. Manyak demesi aramızda her zaman öyle konuşuruz. Sizce bu adam gerçekten seviyor mu, değer veriyor mu? (Lütfen ciddi cevaplar bekliyorum, LÜTFEN)
Güncellemeler
1 yıl
Ona bağırırdım, ama sana kıyamıyorum dedi. Epilepsi hastasıyım, yanında nöbet de geçirdim bi kaç kez, hastalığımdan dolayı üstüme baya bi düşüyor, kıyamıyorum sana diyor. Ben sana hem anne hem baba hem eş hem dost hem sevgili olurum diyor. Annemle babam ayrı olduğu için ben bebekken ayrılmışlar, o da biliyor, sana şefkat gösteriyorum, sevgi de besliyorum diyor. Gittiğim her yerden yaptığım her işten haberdar olmak istiyor.
Sevgilimle aramızda geçen gün eski sevgilisiyle alakalı bi konuşma geçti, bakın şimdi olaya?