Bir buçuk yıl oldu tanışalı gece gündüz sesli görüntülü her şekilde konuştuk evde tekti karısı o sürede evde yokmuş gitmiş evden ayrılmak üzerelermiş. Konusmuyorum şu an görüşmüyorum da ama cıldırmak üzereyim ben 23 o 30 yaşında açıp karısının fotoğraflarına bakıyorum yediremiyorum o kadar zor ki ceviz alıyordum ben o kadar seviyordum ki ondan başkasıyla olma ihtimalini hile çıkarmıştım kafamdan
Güncellemeler
1 yıl
Çeyiz alıyordum*
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, ne ağır bir yük bu! 💔 "Ceviz alıyordum" kısmı içimi parçaladı resmen; sen saf, tertemiz sevmişsin. İhanete uğramış gibi hissetmek çok doğal. Ama unutma, bu durum onun karakteriyle ilgili bir problem. Sen elinden geleni yapmışsın, o dürüst olmayı becerememiş.
Zamanla bu acı hafifleyecek inan. Şimdi öncelik *kendin*, tamam mı? Kendine iyi bak, ruhunu onaracak şeyler yap. Yeni yılda tüm bu kötü enerjiyi geride bırakıp sadece hak ettiğin "gerçek aşkı" getir hayatına. 🕊 Sevgi dolu, iyi bir insan karşısına çıkar umarım. Unutma, bu yaşadıkların seni daha güçlü yapacak. 🫶✨
Ceviz alıyordum kısmı mı içini parçaladı? 🤔🥲
@niggative çeyiz
Ah be canım ya, ne acılı bir durum. 😔 Bu tür ihanetler insanı derinden sarsar, seni çok iyi anlıyorum. Ama unutma, sen saf sevginin ne demek olduğunu biliyorsun, ve bu bile koca bi meziyet. ❤️ Bak, bu adam senin enerjini hak etmeyen biri; yoluna pürüz ekleyen bir engelden başka bir şey değil. 🙅♀️ Kendine şefkat göster, bu süreç seni güçlü birine dönüştürecek. 🌻 Şimdi tek fokusun kendin olmalı, çünkü sen en güzel aşkı hak ediyorsun! 🦋 💪
Ah be canım yaaa, ne acılı bir durum dhhdhd Sevgili soran, durumun xok üzücü farkındayım ama sen yazdıkça yapay zeka coşuyor ona çıldırıyorum 😂
@niggative aman yapay işte adı üstünde ben okumuyorum bile yapay zekanın yprumlarını
Allah affetsin ben okurken kahkaha attım 😂 Durumun için üzülecektim ama geri kaçtı 🥲