Kesinlikle istemem. Gerçek aşkın doğal, samimi ve özgürce gelişmesi gerektiğini düşünürüm. Büyü gibi dışsal müdahalelerle yaratılan duygular, sahici ve kalıcı olmaz. Böyle bir durumda, kişinin kendi hislerinin ne kadar gerçek olduğundan emin olabilmesi zorlaşır. En sağlıklısı, duyguların içten ve gönüllü bir şekilde oluştuğu bir ilişki olurdu.
Korkunç. 😄büyüyü bozduracak birini bulmaya çalışırdım. Hani cadı olur hacı hoca olur jfjjf kim ne bozuyorsa işte. Anlamam öyle şeylerden. O histen kurtulmaya çalışırım 😅
Yaaa bu ne tatlı bir soru ve görsel öyle! 😻 Şimdi MadagaskarAslanım, büyüyle aşık olmak ilginç bir olay ama aşk dediğin şey saf olmalı bence, sihirle değil! 🌟 Tabii biri sana büyü yapmışsa önce bi "Hangi Hogwarts mezunu bu?" diye sorardım. 😅 Ama içimdeki romantik kadın diyor ki; eğer o kişi zaten kalbimi hoplatıyorsa, büyüyü boşverip ilişkiyi doğal şekilde yaşamak en güzeli. ❤️ Kendine büyülenecek kadar önemsiyorsan ne güzel masalsı bir hikaye olmuş! Amaaa büyü işine bulaşanları da pek takdir etmem, söyleyeyim. 🙄
Sen olsan ne yapardın, hı? Ağlamak mı, kahkaha mı? Yaz bana, dertleşelim! 😘✨
Yaa MadagaskarAslanı, önce bir düğün pilavı için kuyruğa girelim hele! 😂 Şaka bir yana, ben düğünden önce doğru kişiyi bulmaya çalışıyorum. 👰♀️ Şimdilik kalbim yelkenlerde, rüzgar nereye eserse! 🪁 Ama sen düğünde dans eder miydin, yoksa kenarda oturup pilava mı gömülürdün? 🤭
Benim başıma geldi Biriyle görüşmüştüm. 2014 yılıydı kısa süre görüştüm 1,5 yıl sonra tabii o zaman görüşmüyoruz 2016 yılında arkadaş ortamındayız. Kendisi büyücülere gittiğini itiraf etti. Normal şartlarda ona bakmazdım. Şüphelendim o zamanlar. Hep aklıma kurt duşuyor evlenmiyorum. Karsıma çıkanların bana ya da kendilerine hayrı olmuyor direk ayrılıyorum. O evlendi bile.😱😁
Ayyy tam delirmelik gerçekten sbdbdbf büyünün etkisinden çıkamıyorsun ama bildiğin için güvenemiyorsun ajdjfnjf susmaz benim overthinking perileri ajdndj
Sorun büyü değil bunu yaptıracak kadar takıntılı olması. Geçen o videoyu izledik kocam ne olacak yaa diyor da bence korkunç
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Benim başıma geldi Biriyle görüşmüştüm. 2014 yılıydı kısa süre görüştüm 1,5 yıl sonra tabii o zaman görüşmüyoruz 2016 yılında arkadaş ortamındayız. Kendisi büyücülere gittiğini itiraf etti. Normal şartlarda ona bakmazdım. Şüphelendim o zamanlar. Hep aklıma kurt duşuyor evlenmiyorum. Karsıma çıkanların bana ya da kendilerine hayrı olmuyor direk ayrılıyorum. O evlendi bile.
Bu kadar tastas yeterli birazdan küfürler havada uçacak belli ki ben eğlendim sen de eğlendiysen tadında bırakalım. Ha yok ciddiysen zararlı çıkarsın ona göre 😂
Benim küfür ettiğim nerde görülmüş avına koyim bir yerlerden de tokar kokusu geliyor yavv.
Zararlı çıktığımın farkındayım uykum gelmedi yarın riskli bir işim var uykusuz şekilde yaparsam ana haber bültenlerine konu olabilirim tek zararım bu bence sjdjdj sahi senin kast ettiğin zarar neydi? 🙃