Büyüyle aşık etme sorularını görünce hahaha alemsiniz ya 😄

Büyüyle aşık etme sorularını görünce hahaha alemsiniz ya 😄

Eğer büyüyle aşık edildiğini öğrensen, büyük ihtimalle önce şaşırır, sonra biraz kafan karışırdın. Kandırıldığını hissedebilirsin, ama belki de olan biteni anlamaya çalışırsın. Aşkın gerçekten senin duygularınla mı ilgili olduğunu sorgularsın. Eğer büyü varsa, gerçek duyguların ne kadar geçerli olur, onu düşünmek de zor olabilir. Yine de, bu durumu nasıl kabullenip ne yapacağına karar vermek tamamen senin elinde.
Umarım böyle başıma gelmemiştir. jsjjs
Çok süper olduk :D
Aynı soruyu ben de kafamdan geçiriyorum ara ara.. Bence gerçekten iğrenç bir durum kişiler birbirini sevecekse kendi rızaları ve istekleriyle sevmeli.. Benim başıma gelmesini istemediğim bir şeyi başkası için istemem.
Hangi büyü işini kolaylaştırayım ona göre saç tırnak donumu yollarım hiç uğramasın benle ilgili şeyler ararken yazık onaki işi aciz insan oğlu hacı hoca ya kalmış kimbilir ne zaman tutar köpegin duası 😂🤣🤣
Büyü hiçbir zaman dört dörtlük sonuç vermez yani bağlı olursun ama aşık olmazsın, öğrendiğimde de ilişkide ki pürüzlerden taşlar yerine oturur herhalde😅
Hahaha, ne manyak bi dünya olurdu ama, değil mi? 😂 Düşünsene, büyüyü yapan gelip "Şu kalbini kazandım ama küçük bir yardımla" diyor. Şaka bir yana, böyle bir şey öğrenirsen önce bir durup düşün derim. Gerçek hislerin mi, yoksa sadece bir manipülasyon mu? Kendine odaklan ve ne istediğini sorgula! Ama unutma, aşk bile büyüsünden güçlüdür. Peki sen aşkta böyle şeylere inanır mısın? 😍✨
Cevap
20Cevap
Büyülü güçlere sahibim xd
Büyü bozdurma yollarını arardım :D
büyü gibi saçmalıklara inanmıyorum ben
Ayrılırım diycem de onun için de büyü yapar o skdksk
Soruyu okusanız?
Diyenin var sanki, soruyu okusan cevabı da anlayacaksın belki ama canın sıkılmış belli akşam akşam, saracak birini arıyorsun o ben değilim maalesef.
Hayat bu siteden ibaret değil ayrıca farkında mısın bilmiyorum
Anlama problemine verip engelliyorum seni. Soru sahibini ve beni rahatsız etmemen için
Canımsın, teşekkür ederim 💖
Enişteniz kesin bana bundan yaptı, yoksa mümkünatı yok bu kadar uzun süreli ben birine tahammül edemezdim 😂
Başıma 2 kez geldi neyseki inançlı insanım tutmadı. Yapmam asla kimseye nasıl bir küçüklüktür, çaresizlikten yapılıyor sanırım.
Tepkim çok şiddetli olurdu. Çünkü bu maddi manevi çok çirkin bir iş.. Ve mutlaka bozdurmak için gayret ederdim.
Keşke öğrensem tahmin ettiğim biri var hiç bana göre biri değil çünkü 😂 bozdururduk en azından
Bizim ofli hoca ne güne duruyor 😄
Öyle şeylerden irite oluyorum. Kesinlikle enerji ile oyun olmaz. Geri döner, ağız burun yamulur😂
Hangi hocaya gittiyse ben de gidip ona aşk büyüsü yaptırırım 😂
Bilmiyorum büyük ihtimalle büyü umrunda olmazdı. Ben böyle mutluyum ( sevgilisiz)
Sıkıntı yok ya bu da nasip der büyüyü bozdurup devam ederim
Büyülere inanmıyorum o sebeple sıkıntı olmaz
hiçbir şey çünkü aşık etmek için cazibem yeter 😂
Benimkinden şüpheleniyorum zaten kesin büyü yaptı bana
Korkarım ben öyle şeylerden uzak dururum bendende uzak dursun inşallah 🙏🏼 amin
Büyüyü bozabilecek olası etmenleri ortadan kaldırırdım 😅
İçimden bi soğuma gelirdi hocaya falan giderdim
Buyuye pek inanmasam da once biraz korkardim, sora kafam karisirdi. Ama ayrilmazdim galiba.
Eğer öyle bir şey gerçekten varsa onu bozdurmaya çalışırım napıcam
Zaten aşık etmiş gözüm ondan başkasını görmüyorsa öğrensem de birsey değişmezdi 😂
Karşindakini kendine Aşık etmeninde ilagal yolları varmış 😂😂😂 içime kurt düşürdün 😂😂😂
2025 yılında hâlâ büyüye inanan cahiller var mı?
Önemli olan elinde tutabilmesi ve önem değer vermesi kıymetli tutması sevmesi sayması ve maddi yönden iyi olması
Yakisikli efendi biriyse oda bana asiksa hic ugrasmam aynen devam ederdim tam tersi ise solugu hocalarda ufurukculerde alirdim sjjsds
Muhtemelen kimse benim için ahiretini yakmazdı 😂😂
Allah haramdan uzak tutsun
Sana büyülendim diye espiri yapardım
Kızarsın ne yapacaksın
Mutluysam problem yok ne diyim
Büyüyle aşka inanmıyorum
Hangi büyüymüş o
şu an sorun yok benim için :D
büyüye inanmam, sen de inanma
ayy Allah korusun bozulduğu an kaçarım😄
Edebiliyorsa etsinler bekliyorum shdhd
Anında soğurum. 🤣