Size büyü yapılsa ne yapardınız?

Ya saçmalama öyle bir şey yok diyebilirsiniz bende böyle düşünüyordum taa ki şahit olana kadar dedem ve babaannem beni ve annemi oldum olası sevmezler ve istemezler arkamızdan neler neler yaptılar bir sebepten dolayı dedemlerde kalmak zorundaydım geçen akşam yemek pişirdi babannem ocağın üstündeydi neyse dedem geldi böyle beni görmedi tersindeyim yemeklere baktı çorba tenceresini açtı cebinden çıkarttığı bir şeyi döktü karıştırdı bende şahit oldum bu ne falan deyince yok etti bir anda döktüğü şişeyi kanıtlayamadım bir şey yemedim o yemeklerden onlar da yemedi şaka gibi ya bunlar cinci büyücü sürekli konuştukları bir hoca varmış bir keresinde de ben bizim evde misafir odasında onlar kaldıktan sonra vazonun içerisinde kağıda yazılı bir şeyler bulmuştum gerçekten bıktım ya sürekli hocalara gidip bunları yaptırıyorlar gerçekten son günlerde kendimi yorgun bitkin hissediyorum nasıl korunucam böyle insanlardan uzak da duramıyorum babam inanmıyor yaptıkları şeylere korunma duası falan okuycam galiba bıktım ya
Size büyü yapılsa ne yapardınız?