Toplamda 3 tane hakkımız olmuş olsun, hadi her şey serbest... yaz bakalım 👍👍👍
İsteklerimiz yazinca gerçeklesirmiş derler😎😎
İsteklerimiz yazinca gerçeklesirmiş derler😎😎
Aklıma bir fıkra geldi. Vakti zamanında Amerika'da bir çiflikten kaçan 7 siyahi köle, çölde giderken birisi bir şişe bulmuş. Şişeyi kayaya fırlatmış, içerisinden bir cin çıkmış. Cin; beni kurtardınız, her birinizin bir dilek hakkı var. Şişeyi kıran siyahi; "beni beyaz bir adama dönüştür" demiş, dileği olmuş. "Artık kurtuldum, bu kölelikten" demiş, diğerleri heyecanla, aynı şeyi istemiş, beyaza dönüşenler kahkaha atıyormuş ama içlerinden en küçük olanı, her beyaza dönüşen siyahide, daha çok gülüyormuş, nihayet sıra ona gelmiş. Cin; "sen ne istiyorsun?" diye sorduğunda, kahakaha atarak "bunların hepsini eski haline çevir demiş. Bende tüm estetik yaptıranları "eski haline çevir" derdim🤣🤣
Cevap
19Cevap
Hastalıkları yok etmek, Villa, Dedemi isterim bir de
Dünya barışı ahsh :D Keyifli geceler..
Mutlu yapardım kendimi
Ben yine vizyonsuzluk örneği gösterip hayalimdeki evi ve arabayı sihirle hayata geçirirdim.
Bir dileğim olsun kimsenin çaresiz kalmamasını dilerdim nasıl olacağını konuşursak altından kalkamayız.
Zararlı virüs ve bakterileri yok ederdim. Gerçek para basan makina yapardım. Geçmişe ve geleceğe gidip atalarımı ve torunlarımı görürdüm.
Kar yağdırırdım 😃
Dünyanın dengesinin dengesizliği bizi de etkiliyor Aralık sonu geldi biz hala sıcak havalardayız 😎
Sokaktaki bütün canlıları yer yurt sahibi yapardım, huzur evleri açardım, ve mümkünse şimdiki iktidarı değiştirirdim

Tamamen bunu istiyorum 😁
Hiç bir şey yapmam. her şey olması gerektiği gibi. ya da kıyameti koparmak iyi olabilirdi
herkes zengin olsun
tüm hastalıklar son bulsun
dünyada iyilik hakim olsun
Zor durumda olan insanlara yardım ederim sağlık mutluluk huzur dilerim başkada istemem
Ablamı geri getirirdim
Anneme babama kardeşime sağlık mutluluk verirdim
Zenginlik
3 dileğin 3 de Dubai de ki gökdelen yüksekliğinde ve ağırlığın da para dilerdim para için herşeyi yapan kişilere tasman takardim
Bütün ne kadar para varsa ülkede hesabima atardım ülkenin tek ve en zengini olurdum sonra yabancı ülkelere gider ordada aynısını yapardım dünyanın en zengini olurdum 😂😂😂
Sevdiklerinle sağlıklı bir hayat
her ay 1 milyon Euro kazanç
tüm dünya da adaletin sağlanması :))
İlki sınırsın istek dileme hakkımın açılması
İkincisi sınırsız dilek hakkı
Üçüncüyü sonra düşüncem
Para öncelikli olur.
Sonra kullanmak üzere saklayayım.
Para , 500 yıl yaşam ve düşünce okuma
Sınırsız dilek hakkı dilerdim
3 kişiyi domaltırdım domalık gezsinler mng
seni komik çocuk simdi git abilere pipini göster
@İsimsizprensesss neden? abiler neden sen değilde abiler çok ilginç
flaneurx bana mesaj atmasını dilerdim :)
Dünyayı gezerdim
doğrudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?