Bu benim dramım?

Şimdi beni ciddiye almanızı istiyorum ve lütfen bana yardımcı olun kızın küfür edin ama yardım edin olay şöyle ben yeni bi özel okula başladım okul açılalı bir ay sonra o okuldan hiç kimseyi tanımadığım bi sinifa kayıt oldum sınıfa ilk girdiğimde iki tane kızın yanı boştu ismi buglem olsun ben buglemin yanına geçtim buglem daha en başından dediki eliyle işaret etti ve dediki bu çocuk benim exim dedi bende çok ciddiye almadım sonra iki üç gün geçti sınıftan bi çocuk istek atmış bende arkadaş olmak ister diye düşünüp kabul ettim ben a sınıfındayım B dende arkadaşım vardı ona demiş ben bu kıza yazıcaö diye ve yazdı hem arkadaşımın exi olduğu için hemde bana göre bitiş olmadığı için reddettim o çocukla hiç bir sohbetimiz olmadı buglemlede aramız degisikti çok sevmiyordum zaten ilk geldiğimden beri arkamdan konuşuyormuş sonra iki ay oldu hoca yer değişikliği yaparken adına Cemal diyelim beni Cemal’le otturdu hiç konuşmuyorduk sadece tek sohbetimiz kitap falan dı sonra bu çocuğun hala benden hoşlandığını öğrendim derste falan baya samimi olduk konuşuyorduk o zamanlar iyiydi yüz yüze bana açıldı ve hayır diyemedim buglem de öğrendi onunla küstüm ve tüm sınıf bana düsman oldu Cemal’le aramda iyi değildi mutlu olmadığım için onuda mutlu edemezdim hâlâ sevgiliyiz ama arada verdik gibi istemiyorum ama sınıfla aram daha da bozulacak aşırı temas halinde beni kullandığını düşünüyorum ne yapmalıyım buraya kadar okuduysanız sizi çok seviyorum 🤗
Bu benim dramım?