Hayatım çıkmaza girdi?

Annemle babam ayrıldı, 3 sene önce hayatmz berbat bir hal aldı. 3 senedir bulaşmadıgm yanlış kalmadı. Doğru düzgün bir yerde çalışamadım. Çünkü özgürlüğün tadını alıp geziyordum devamlı. En sonunda dedem olacak adam 21 yıldır yaşadığım şehirden bizi alıp başka bir şehire getirdi annemle. Anneannem dedem ve bekar olan teyzemle aynı evde yaşamaya başladık. Ama fazla sürmedi. Çünkü herseye karışıyorlardı. Yediğim lokmalara kadar. Sigara içmeme dahi. Bunaldim kavga etmeye başladık. Ve bu yerleştiğimz şehirde dayım sayılı zenginlerden, dedemde öyle. Dayımla yengem boşanmslar. Ve yengem evden ayrılmış. Boşanma sebepleri ise yengemin kardeşi yani dayımın baldızıyms. Dayımla ikisinin ilişkisi varmış. Yengem anlattı ve boşanalı 2 yıl olmuş. Dayım o kadınla baldiziyla ortak olmuş kocaman şirketi var ama bize yardımcı olmuyo. Kadın gözünü boyamış. Dedemler annemle bizi evden kovdu eşyalarımızı vermiyorlar. Kıyafetlerimi ayakkabılarımî atmislar. Bizde eski yengemin yanında kalıyoruz şu an. Fakat o da evli bir adamla imam nikahiyla. Adam alkolik. Çalışmyo. Yengem ona bakıyo. Biz napcz? Ortafa kaldık annemle. Babamdan bir fayda yok. 12 yaşında erkek kardeşim var onuda göstermiyor bana !! :(
Hayatım çıkmaza girdi?