Hayatım çok kötü ilerliyor?

benim 4 yaşından beri travmalarim ve psikolojik sorunlarım var herkes beni gülerek taniyo arada overthink geliyo ama kimse benim psikolojimin bozuk olduğunu fark etmiyor küçüklükten beri zorbalandım okulda felan kendimi asla koruyamadım çok sessizdim evde de aile sorunları yaşardım kimse ile çok samimi olamadım ve büyüdüğümde de bu travmaları atlatamadım resmen hergün bı sorun yüzünden ağlıyorum okulumu dondurdum seneye baslarım diye bir işte çalışıp harçlık toplarım dedim ama olmuyo hangi işe girsem bunalıyorum yapamıyorum ordan hemen çıkmak istiyorum bugün de sevmediğim bir işe göndericeklerdi sadece bir hafta çalıştım ve bunalmaya başladım diğer işyerlerinde böyle değildi ama bıktım hayattan herşeyden derdimi tek buraya aktarabiliyorum beni daha rahat anlayan kimse yok sorunlarla başa çıkamıyorum harçlığımı toplayamıyorum dün üst dudağım aniden şişti krem sür felan geçer dediler bugünde böyle sadece biraz inmiş bu halde beni işe göndermeye çalışıyorlar stresten dudağımın şiştiğini bı ben bı Allah biliyor önceden gözüm de titriyordu fakat annem nazar değmiş sana felan dedi aslında o da stresten di kimse anlamadı ya da anlamak istemedi kardeşim bile bı küçük rahatsızlığı yüzünden psikoloğa gidip ilaç alıyor benimle asla uğraşmak istemiyorlar bu zoruma gidiyor tek tedavimi yapamıyorum bayrama kadar harçlık toplayacaktım kendime bu streste nasıl yaşıyacağım bilmiyorum ne yapmam gerek yardım edin
Hayatım çok kötü ilerliyor?