Benim konuştuğum hoşlandığım kişilerden olmuyor hiçbir şekilde hep kandırıyorlar oynuyorlar ya da cinsellik amaçlı yaklaşıyorlar reeldan bakan çok ama grlen yok sosyal medyadanda artık yazan kimseye pas vermiyorum kolay kolay çünkü hiçbir erkeğe güvenim kalmadı kesin buda aynı çıkar diye direk eliyorum görücü usulüne sıcak bakmıyorum ama sanırım son çare onu isticem içim almıyor ama en son mecbur öyle olacak sanırım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBizde aynı şekide size güvenmiyoruz geneliniz 4/4lük erkek arayışında kendisini bulunmaz hint kumaşı zannedenler var. en ufak insani bir kusurunda bundan olmaz tavırlarına giriyorsunuz, erkek yapsın erkek baksın onu alsın bunu alsın, kendisine 5 kuruş hayrı dokunmazken herşeyi erkekten beklesin yani son zamanlarda erkeklerin yalnızlığı tercih etme oranı bayağı bir yükselişte siz ne istediğinizi bilmezken biz erkekler ne yapalım
dipnot;hayat size her zaman güzellikler sunmaz aklınızda bulunsun evlenmek şart değilse sizin için ve tam anlamıyla istediğiniz insanı bulamadıysanız evlenmeyin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBenim 2 ablam bir abim var. Büyük ablam sevgisiyle evlendi 2012 yılında. Abim de sevgilisiyle evlendi 2017 yılında. İkisi de 4 yıllık sevgilileriyle evlendiler. Diğer ablam da 2021 yılında görücü usulü evlendi. O da 5 ay içerisinde evlendi. Yaşı da 25 di bu arada. Öyle evlenme heveslisi hiç değildi. Şimdi baktığım zaman huyu huyuna olan bir tek o var. Çünkü evlenmeden önce dürüst bir şekilde ikisi de akıllarındaki bütün soruları birbirlerine sordular. Ben de görücü usulü evlenmeyi düşünüyorum işin aslı. Görücü usulünün bir katkısı da çocuğun çevresine onun nasıl biri olduğunu sormanın ayıp olmaması. Eğer çocuk dürüst değilse en azından çevresinden anlıyorsun. Ama her gelenle de görüşüceksin diye bir şart yok. Sadece ıyi bir gözlemci olursan doğru kişiyi bulursun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende de aynı durum var ve 1 saat sonra görücü gelecek ama senin aksine ben evlenmek istemiyorum ama zorla görücü getiriyorlar zorla tanışmak konuşmak zorunda kalıyorum yük olmamak için uniye gitmedim ama keşke gitseydim de bunlar zor duruma girseydi diyorum şu an ciddi ilişki kimseyle yapmıyorum kimseyle de evlenmek istemiyorum birikim yapıp işletme açmayı düşünüyorum ama ona da izin veren yok istemeye istemeye gelecek kişiyi bekliyorum şu an. Aynı eve girmeden bilemezsin kesinlikle bende çok gördüm tanıdığımı sanıp tanımadığım kişileri ayrıca evlenenleri vs hakkında hayırlısı olsun balım
07 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim canım seninde ama eğer istemiyorsan görüşmek tanışmak istemiyolar diyebilirsin ailene bende üni okumadım ama istemiyorum dediğimde bişey demiyolar ailem bana seni zorla evlendiremezler hangi devirdeyiz üniv okumadın diye istediğin sevdiğin biriyle evlenmeye hakkın yokmu
- 1 yıl
Üni kazanmak bu devirde zor değil ki neden gidemedin? Her şehirde bir üni var ve millet en azından 2 yıllık bir üni kazanıyor. Ben iyi bir devlet okulunda 4 yıllık bir bölüm kazanıp bitirdim. Bari kendi şehrinde olan bi üniden bir bölüm kazanıp git.
Soran1 yılValla ben doğru düzgün çalışmıyorum çalışmadan giriyorum bişeylerden kacıs yolu olarak sınava giricem diyorum her yıl ve iki yıllık bile tutmuyor anlam veremedim
Soran1 yılBu sene tekrar giricem 4 . girişim olucak napıcam bilmiyorum iki yıllık bile tutmuyor hayret ediyorum o kadar salagim sanırım
- 1 yıl
Hayır ama verimli ders çalışmıyorsun sanırım kendine güven
Soran1 yılBiraz öyle bosluyorum erteliyorum hemen sıkılıyorum çalışsamda bunu nasıl asicam
- 1 yıl
Kendine güvenip aylarca sıkılmadan çalışmayı bilmek lazım. Hiç çalışmazsan kazanamazsın. Her dersten bir sürü konu var. Konuların çoğu çalışmadan yapılamıyor
Gizli Üye(30-35)1 yılDönem sorunlu bir dönem ve sanal çok sağlıklı değil
sanalda iki doğru insan bile karşılaşsa…. Sanal dünya … yapay toprakta doğru tohumlar çiçek açmadığı gibş… sanalda doğru şey çıkmaz….
niyetin güzel… kendinle ilgilen topluma faydalı bir birey iyi insan olmaya bak kendiliğinden olacaktır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılsizin kararınızdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHakkında hayırlısı olsun. Şipşak evlen diye kimse demiyor sonuçta, görücü usulünde de tanışma süreci olur. Nişanlılık süresi olur, o sürede de tanırsın yani az çok en azından kaba taslak. Aynı eve girmeden asla belli olmaz, geçim olup olamayacağı. Bu sevgililik durumunda da geçerli. Gün sonunda herkes kendi ailesinin evine gidiyor veya kendi evine evde nasıl biri bilemezsin.
22 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama tanıyorum sanıp aslında tanıyamadigini görmek daha kötü bişey
Cevap sahibi1 yılHayatın kendisi risk, herseyi tartip hareket etmezsen de yol alamazsın. Olabilecek şeyleri gözden geçirdikten sonra ya nasip deyip atlamak gerekiyor bazen.
Yoksa yerinde sayıyorsun, güvende mi oluyorsun evet ama işte biyolojik ve duygusal dürtüler sizi bu duruma itiyor ki bu soruyu soruyorsunuz. Teşbihte kusur olmaz."iki ucu necasetli değnek."
1 yılBenim de hiç güvenim kalmadı. Üstüne çevremde evliliğe bakış açımı olumsuz etkileyen evlilikler var. Kadın evlenince tasma takıp erkeğin eline veriyor. Zavallılar. Gördükçe sinirim tavan yapıyor. Şu an için böyle mutluyum. Ha gerçekten saygılı, hem bana hem kendine güveni olan birisi çıkarsa tabiki evlenmek, aile kurmak çok isterim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılErkeklere güvenim kalmadı diyip gorucu usulu mantıklı mı diyorsun, gorucu usulunde kız mı geliyor nxjxndkd
21 Yorumla
Soran1 yılHayır aslında otomatik düzeltme yapmış KS başlık o değildi sfdvgjgj görücü usulü tanisicam en son diye sormuştum ben sgcbghgj
1 yılGörücü usulü de güvenilir değil. Aile görücü geliyor bir de bakıyorum ki oğlunun başka sevgilisi var. Artık kimseye güvenmiyorum.
017 Yorumla
Soran1 yılCiddimisin? Bu ailelerinde anlamam madem oğlunun sevgilisi var niye elin kızının başınıda yakıyosunuz alsaniza kızı oğluna
Soran1 yılAslında kimseye güvenilmiyorki artık çok zor napıcaz bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
- 1 yıl
Evet maalesef. Kadınlar oğullarına danışmadan görücü geliyorlar. Bir de bakıyorum ki instagram biosunda tarih yazıyor oğlanın veya sevgilisiyle sarmaş dolaş fotoğraf koyuyor. Bu yuzden görücü istemiyorum, kendim bulup evleneceğim.
Soran1 yılBenimde oldu oğluna danışmadan beni istedi bı sorduk soruşturduk bizim memleketliler zaten istemedikleri kız kalmamış annemin arkadaşının kızını bile istemişler bırakın ugrasilmaz onlarla dediler bunlara kimse kız vermemiş oğlanın sanırım psikolojik sorunları var
- 1 yıl
Öyledir görücü sıkıntı, yaşadım ve gördüm.
Soran1 yılKendim bulsam konuşsamda olmuyor çürük elma denk geliyor hep napayım ben napıcagimi şaşırdım kaldım
- 1 yıl
Evet aslında bu da bir ikilem. Maalesef zaman olumsuzluklarla dolu
- 1 yıl
Ben de senin gibiyim 🥺 İnşallah birini buluruz, aslında görücü usulü kötü değil ama işte insanlar bi tuhaf. Oğlu kabul etmeden görücü gelmek nedir ya?
- 1 yıl
@Hahaha2020 Maalesef görücü usulü çöp, kendim de bulamıyorum. Allah yardımcımız olsun.
Soran1 yılSorma kendi kafalarına göre aileme biz kız arıyoruz sizde kız var mı demişler anasıyla babası çocuğun haberi yok bide fotosunu yollamışlar anneme bakın diye bizde o ara annemde bana sormadan benim Fotomu göndermiş sonraları çocuk iyi değilmiş öğrendik öğrenince annem benim kızım istemiyor konuştuğu var bu işler artık eskisi gibi değil demis kadın ben oğlana bile göstermedim kızın fotosunu demis bide üstüne sfffbfhh saka gibi
- 1 yıl
Ay ne aptal insanlar ya. Benim annemi de kadin aradi, ben reddettim tabi. Ben reddedince kadın bu sefer de "Benim oğlum uzun boylu kız istiyor zaten" demis 😂
- 1 yıl
@Finanscikizzz Amin. Sizin için en güzel dileklerimle. Yalnız bugün yürürken şunu farkettim. Ne mükemmel iş var ne mükemmel eş.
- 1 yıl
@Hahaha2020 İsim olsa es konusunu da hallederim ama yok
Soran1 yılİyi hadi ordan gitsin uzun boylu kız bulsun o zaman bende ölüp bitmiyorum deseydin
- 1 yıl
@Finanscikizzz İş konusu da gençler için ayrı bir muamma ve zorluk
- 1 yıl
Zaten oğlan instagram biosuna tarih yazmis kesin sevgilisi var yfooyfocyoycyov
- 1 yıl
@Hahaha2020 Of evet ya 🥺🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasın görücü usulünde de tanışıp konusuyosun zaten huyu hoşuna gitmezse evlenmiyorsun
04 Yorumla
Soran1 yılEvet ama evlenme görücü usulü gerçek yüzünü göstermez ancak evlenince diyolar baksana
- 1 yıl
Yok yaa ne alakası var benim kactane tanıdığım var görücü usulü evlendiler bı sorun yok sevgili olarak tanışıp evlenen bı abim var 6 sene cikmislar evlendiler 2 3 sene sonra ayrıldılar aynı eve girmeden taniyamiyorsun zaten kimseyi sen mantığını kullan konuşurken iyi takip et sana uygun birisimi ona göre karara ver
Soran1 yılZaten anlamıyorum yıllarca tanıyorum sandığın kişiyi bile tanımadığını fark ediyorsun
- 1 yıl
Aynı eve girmeden belli olmuyor gerçekten bana da öyle diyorlardı inanmiyordum evlendim ozamn anladim
Gizli Üye(30-35)1 yılBence görücü usulu en iyisi 👍
Konuşup anlaşırsan devam edersin nişan nikah düğün vs vs olmazsa uğurlar olsun der yoluna işine bakarsın.
10 YorumlaGörücü usulünde kızlarla mı konuşcan evlencen
09 Yorumla
Soran1 yılNe alakası var? Ayrıca başlık otomatik düzeltmiş KS benim sorduğum başlık farklıydı
- 1 yıl
Kanka mantıksız çünkü dediğin ŞLSMDAFSŞLFDS
Bak şimdi seks meraklısı bir erkek düşün, görücüye çıksa, işine gelir zaten artık çatır çutur rahat rahat yapabilir ve bu onun yine seks meraklısı birisi olduğunu değiştirmeyecek yani :d
birkaç ay sabreder sonra sınırsız bam bam
Mantık yok yani isteğinde :D
Soran1 yılNe diyorsun ya böylemi anlatilir bari konusmanda hayır olsa kardeşim ben ilişki yürütmeyi sevgili olmayı beceremiyorum tamammi görücü usulü birileri aracılığı ile oluyor ya tanıyor kişiler o yüzden daha güvenilir geldi ama boş ver aracılarada güvenecek halim kalmadı ne bok yicem bilmiyorum
Soran1 yılBen ne halt yiyim onu söyle o yare
Soran1 yılO zaman*
- 1 yıl
Yapmaya devam edecen keenks
Deneyeceksin fakat anlam bağlamadan ilerleyeceksin. Erkeği ilk 6 ay boyunca teste tabii tutabilirsin. Onun dışında yanlış anlama ama giyim tarzın fazla açıksa, gelecek olan erkeklerin neye geldiğini de anlatmama gerek yok. Giyim tarzı biz erkeklerin seçimlerinde de rol oynuyor ister istemez ve amacı o tarz olanlarında genelde ne tarz kızları tercih ettiğini anlatmama gerek yok.
Hal hareket, tavırlarına çeki düzen vererek, daha mesafeli, ciddi ve yerine göre yumuşayabilen birisi olursan. Sınırların olduğunu farkederlerse o şerefsizler, ona göre zaten falso verirler ve işte geç yazarlar, görmezden gelirler, ince düşünmezler falan fistan
Hani ben inanmıyorumda bu arada o şerefsizleri farketmediğinize. Kadınlar işlerine gelince her şeyi anladığını, kadınlar hisseder diyerek kendilerini yücelttiğini biliyoruz. Kimse de kalkıp bana potansiyel olarak gelecek vaadetmeyen bir erkeği farketmediğini anlatamaz yani :d
İlk aylarda belli oluyor. Dolayısıyla senin için ve senin durumun için ayrı olarak söylediklerimi de göz önüne alarak, ilk 6 ay bağlanma derim. Öyle icabeten seni seviyorum canım cicimler falan söyle, ilgini belli et sevgini gösterde, dikkatli ol.
Bu dediklerim normal olan ilişki türü değil hatta en nefret ettiğimdir. Fakat bu kadar çok yara aldıysan eğer, artık kendin için daha temkinli yaklaşman gerek.
Soran1 yılAçık giyinmiyorum ve mesafeli ciddi sınırları olan biriyim tam dediğin gibi ama ona rağmen niyeti takılmak olan tipler yazıyor istek atıyor hep pas vermiyorum arada düzgün birileri varsa onlarda kaynadi muhtemelen kendimi tamamen kapattım böyle koruyabilicegimi zannediyorum ne kadar doğru veya mantıklı hiç bilmiyorum gerçekten
Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Genellikle eğer birbirini sevecek ise bir insanlar gerçekten kişilik yapısından çok emin olmalılar
00 Yorumla
1 yılAilen tanıyor yamuk yapamaz ama geçmişi önemli ne yaşadığını bilemeyiz maalesef
07 Yorumla
Soran1 yılAilem tanımıyorki hep birilerinin önermesi mahallede kimseyi tanımaz konuşmaz etmeyiz biz ailecek bi yerlere gitmeyiz
Soran1 yılSosyal değiliz yani ailece
- 1 yıl
Birini bulursan şanslı olcak belli ki
Soran1 yılBen nasıl güveneyim komşu öneriyor birini olmadık tipi çıkıyor senden büyük çıkıyor nasıl olduğunu bilmiyorsun bu kötülük yapmak değilmi nasıl olsa sana iyi der iyi çıkmaz
Soran1 yılNe ona güveniyorum ne kendim konuştuğuma tanışmak konuşmak isteyene bu saflıkla çok zor işim hep kandıracaklar gibi
- 1 yıl
Müsade varsa bir şey demek istiyorum burdan değil ama
Soran1 yılKöyden birileri çıktı ipsiz sapsız evi arabası yok annesi beni begenmemis kızı isteyen çok diyo babaaanesi kim istiyomus o kızı demiş babannemde onu isteyen çok size vermezler onu demiş annesi laf etmiş oğlanın falan filan öyle sryler işte
görücü usulü en tehlikelisi kesinlikle sevdiğinle evlen illaki seveceğin biri çıkacaktır
056 Yorumla
Soran1 yılNeden tehlikeli sevdiğinle çokmu oluyor sanki
Soran1 yılAyrıca görücü usulüde evlenince görmüyorsun yüzünü sonuçta
Soran1 yılHaklısın bu yüzden zaten kim görücü gelirse reddediyorum konuşmak bile istemeden direk hemde hatta en son isteyenlerdede çocuk psikolojisi bozuk çıktı aileside istemedik kız bırakmamış kimse vermemiş hatta bide o kadar yapısiklar bırakmıyorlar insanı annem konuştuğu var benim kızımın demiste öyle zar zor
Soran1 yılKısacası ne buldugumdan kendi konuştuğumdan oluyor nede bulunandan
Soran1 yılHiçbirine güvenmiyorum
Soran1 yılAilem hep dedi iyi biri olsalardı bize kadar düşmezlerdi bize degmezdi bin tane insan kapardi onları bize gelene kadar diyeb
Soran1 yılAnnem hep bunu diyo iyi olsalardı bizden önce kapan olurdu zaten diyo haklıda ailecek zerre şansımız yok bana bizim şansımız var mı ki senin olsun diyolar
Soran1 yılAnnem hep böyle olumsuz bilmiyorum bize iyisi denk gelmez evi arabası olan bizi bulmaz hep böyle
Soran1 yılHep benim karşıma iyi birinin cikmicagini düşünüyor
Soran1 yılYok yapamiyorum otomatikman herkes aynı düşüncesi oluştu direk yol veriyorum işi bilerek ilerletmek istemiyorum korkuyorum aldatirlar kandırırlar gözüm açık diye diye napıcam bu gidişle bilmiyorum
Soran1 yılGözüm açık değil diye olucakti
Soran1 yılHaklısın ama işte o öyle deyince mecbur bende iyi biri beni bulmaz bana düzgün denk gelmez diyorum kendimce
Soran1 yılŞehirde yaşıyorum köyde yaşayan birinden farkım yok bi yer bilmiyorum etmiyorum gezmiyorum tozmuyorum tabi evcimen biriyim evdeyim hep biri buluşmak isteyince direk reddediyorum çünkü buluşmak istese gidicegim yeri bilmiyorum ya da benim buraya gel burada buluşalım diyebilicegim bi yer yok
Soran1 yılBak mesela 24 yaşındayım asla cafeye gitmedim cafede bile buluşmak istese bilemem gidicegim yeri diye buluşmak istemiyorum böyle olunca erkekler kesiyo tabi iletişimi annemde hep bi yer bilmiyorum diye başıma bişey gelir bi yere götürürler alıp kandırıp diye korkuyor hep
Soran1 yılErkeklerin böyle birini isteyeceğini hiç sanmıyorum tabi karşıdaki kişiye bu durumu bahsetmiyorum işte hep olmaz erken diye bahane uyduruyorum erkekler böyle kızla zaman kaybetmez bence gezen tozan kızlarla oluyorlar hep
Soran1 yılYani bi yer bilmiyo etmiyo gezmemis etmemiş kim ister benim gibi birini ya sıkıcı bulurlar istemezler bence
Soran1 yılAma benim durum farklı her yere ailemle gidiyorum kocaman oldum hastaneye bile tek başıma gitmedim daha ömrümde sence isterlermi? Ailem sevgilim olsa ailesinin evine tanışmaya gitmeme bile izin vermez geleceğin gidicegin yolu bilmezsin etmezsin ailesi getirmez etmez diyolar tek başıma gidebildiğim tek yer okul şimdiye kadar
Soran1 yılDüşün yani başka kızların gözü açık öyle giden çok kız var yok değil yapıyolar evet ama sen tek başına bir yere gitmedin gelemezsin bişey olur diye hep böyle yapıyorlar
Soran1 yılBugün o konu açıldı annem yine bunları dedi gez toz et dışarı çık ilerde napıcan diyolar benim böyle olmama sebep olup bide üstüne
- 1 yıl
anlaşılan baya muhafaza edilmişsin bu da seni içine kapanık yapmış doğal olarak ama bunu yavaş yavaş aşman lazım çünkü çok normal değil. ailenin de seni bu duruma sokup sonra da şikayet etmesi baya bi trajik :) bence sen arkadaşlarınla başlayarak bu dışarı çıkma oturma işini kır biraz ondan sonra da ilişkini geliştirmeye bak
Soran1 yılGeçmişteki iliskimde bile ailesi sevgilime hep sen gidiyorsun o gelmicekmi hiç demişler annemde onlar evlerine git tanışın edin istemiştir öyle birini istemişlerdir dedi
Soran1 yılYok arkadaşım kimseyi hayatıma almıyorum arkadas olarakta kimseye güvenmiyorum sevgili olarakta herkesle iletişimimi kestim ya da onlar kesiyolar zaten
Soran1 yılGüvendiğim kimse yok işte diyorum insanlara güvenmiyorum artık arkadaşlık bile kurmam çünkü güvenmiyorum arkadaşının sevgilisine kocasına sevgilisinin arkadaşına göz diken kız erkek dolu ortalık
Soran1 yılBen bunlardan yara almamak için hiçbir kimseyle arkadaşlık kurmuyorum zaten ters agresif birisiyim kolay kolay arkadaşlık kurmam kursam bile tartışma çıkarırım çabuk kırarım karşımdakini bide hiç şakaya gelemeyen bir yapıya sahibim
Soran1 yılYa düşün bı ara konuştuğum bi çocuk vardı ama bununla buluşmadim güvenipte iyi ki buluşmamisim ilişkide önce şifresini istedim vermedi ısrarla ardından bi arkadaşımdan rica ettim istek atsın bakalım napıcak diye istek attı saaatler sonra bu kabul etti kız yazdı nasılsın vs sevgilin var mı diye sor bakalım napıcak dedim sordu kız arada oluyor dedi böyle bi cevap olabilirmi? Tabj kız ardından peki teşekkürler iyi akşamlar diyip engelledi bunu ben buna attım ssleri hesapta sormadım direk bitti yazıp bunun bahanesi biz iciyoduk arkadaşlarla bu kız birden yazdı cevap vermek konuşmak istemedim ben onu arkadaşıma ayarlicaktim saçma sapan bahaneler işte aklınca tabi affetmedim inanmadım bi süre konuştuk ama olmadı değişmedi yani ben tabi tersledim dönmedimde bu bırakmadı bi süre uğrasti sonuç olmuyor bu kandırmak değilde ne beni neden oyaladin madem en başta konuştum aldatırsan affetmem diye oysa bende öyle şeyler olmaz demişti bide
Soran1 yılYani biraz zor oldu ama oldu sonuçta ondan sonrada iletişimde olduk çünkü bırakmadı beni zor oldu biraz
Soran1 yılSonuç bıraktım en sonunda toksik bi duruma gelmişti artık birbirimize saygısız davranıyoduk iyice
Soran1 yılEvet kurtuldum biraz zor olsada her yerden engelledim iletişimi kestim oda zaten bıraktı o aralar çok fazla tartıştık bişeyden dolayı yoksa yine bırakmazdı sanmıyorum
Soran1 yılBen kararlıydım engeli kaldırıp bidaha konuşmamaya oda sanırım en son pes etti bidaha dönmeyeceğimi anlayınca dönecegime emindi önceden çünkü
- 1 yıl
Aynı şeyleri yaşamışiz
Soran1 yılMecbur birakicakti çünkü bana sadık kalmadı hayatındayken sadık kalıcakti öyle şeyler yapmicakti o zaman o gitmeyeceğimden emindi ama bi gitmedim iki gitmedim üçüncüde gidiş o gidiş yapacak bişey yok başkasını buluyolar zaten senin yasını tutmuyolar
- 1 yıl
Niye kolay olmasın bende kolay olmaz sanıyordum baya kolay oldu adam takıntılı biri değilmiş meğer buna şükretmem mi lazım bütün hayallerimi yıktı geçti
- 1 yıl
Bir insan takıntılı olmayıp nasıl takıntılı adam rolü yapar pes dedim doğrusu
Soran1 yılBenimki 1 yıl sonra başkasını bulmuş şimdi o kızda g*tüne tekmeyi bastı biraz eğlencesine karı kıza düşkün biriydi ben diğer kızların yanında ciddi evlenmelik vs kalıyordum sanırım
Soran1 yılSen ne diyorsun o kadar hakaret ettim yine bırakmiyodu hiçbişey olmamis hala sevgiliymisiz gibi bebeğim bitanem falan diyodu sanırım hiç bırakmayacak dedim ama başkasını bulana kadarmış meğer
- 1 yıl
Sonuçta bulmuş bir başkasını erkek milleti böyle işte birini bulunca aklına bile gelmezsin sende sanırsın ki gitmiş bir meyhanede dertli dertli bu kızı nasıl kaybettim diye düşünüyor
- 1 yıl
Bu tarz kişilerin beyni olduğuna şüpheliyim artık bence sadece o organları var
Soran1 yılDefolsun gitsin ya beni sevseydi öyle bişey yapmazdi benim için kızları takipten çıkmaz bulduğu kız içinde çıkmıştır
Soran1 yılOnlara verirsen dünyanın en iyisi sensin vermezsen en kötüsü gerçekten çok p*slikler verenlere de k*şar yollu derler
Soran1 yılOda ayrı bi muamma
- 1 yıl
Vermemek en iyisi bak sende bir şey kaybetmemiş olursun onlar da avuçlarini yalar defolup giderler ne de olsa öpüşsen bile yollusun onların gözünde o zaman ciddi düşünmez bu kızı bu kadar kolay öpebildiysem kimbilir kimlere kimlere dudaklarını opturmustur diye düşünürler
- 1 yıl
Erkekler bir ilah değil onları bu kadar ilahlaştirmayin basit düşünceli varlıklar
Soran1 yılHaklısın versende vermesende gidiyolar sonuçta
1 yılKesinlikle görücü usulü evlenme sevdiğin biriyle evlen
05 Yorumla
Soran1 yılSevdiğim biri yok artık olmuyo olsada aldatıyorlar benim bu konuda şansım yok sıfır napiyim
Soran1 yılDaha güzelini daha iyisini görene kadar erkeklerin ilgisi
- 1 yıl
Karşında ki kişiyle severek evlenirsen o evlilik başka bir hal alır ama bilmediğin biriyle evlenirsen sıradan ve monotonlasmis bir hal alir
Soran1 yılAma en uzun evliliklerin görücü usulü olduğu söyleniyor araştırmalarda ona ne diyorsun
- 1 yıl
O eskiden öyleymiş şuanda öyle bir durum yok örnek verecek olursak birini isteyerek hoslanarak mi sevismek istersin bundan zevk alırsın ya da normal sıradan biriyle mi bu şekilde düşün birlikte yapacağın herşeyi
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmek zorunda değilsin. Sevdiğinle evlenmek , onla anlaşmak ailesine sabretmek bile zorken görücü usulü birine sabretmek çok zordur. Gerek var mı? Mesleğin varsa ye iç keyfine bak.
22 Yorumla- 1 yıl
Mesleğim olsa dünyadaki tek erkek sinek bile umrumda olmayacak zaten ya zaten kendileri gelip yatacak kapımda paralı kadın diye 😀
Cevap sahibi1 yıl@Küp_şeker97 valla benim şimdiki aklım olsa gerekirse limon satarım yine de kimseye muhtaç olmam.
Görücü usulüde tanışıyorsun bakıyorsun vs bir anda kimse evlen demiyor ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Biz test sürüşü yapmadan kız almıyoruz.
Görücü usulü out, gömücü usulü in ✌️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAracı güvenilir biriyse görücü usulü tanışmak iyidir
Ha bir arkadaşın götürdüğü ortamda tanıştırmis ha güvenilir bi büyüğün
Görücü usulünde pat diye evlenmek falan yok yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılPeygamber oğlu geliyor galiba görücü olunca
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı. Nereye kadar öyle gidecek ki? Herkes bir değil arkadaşim
00 Yorumla
1 yılBence çoğu kişi doğru insanı seçemiyor bir denemek lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHangi şehirde yaşıyordun? Belki biz geliriz görücüye.
00 Yorumla
1 yılGörücü usulü tabiki evlenilebilir neden olmasın. Eş dost seni tanıdığı biriyle tanıştırır eğer anlaşırsanız gayette olabilir. Ama kendi tanıdığına güvenmiyorsan başkasının tanıdığına nasıl güveneceksin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiç evlenmemek daha dogru bence hayat yeterince zor zaten
00 Yorumla
1 yılGörücü usulü sürpriz yumurtaya benzer. İçinden ne çıkacağını bilemezsin. Böyle hayatı bir karar için kumar gibi biraz tabiki herkesin kendi seçimi
00 Yorumla
1 yılMaalesef bende de durumlar aynı güvensizlik, umarım kariyerimin zirvesinde hayalimdeki kişiyle denk gelirim başka yolum kalmadı tanışma gruplarından da fayda yok gibi 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenirken annesini iyi tanı şeytan çıkiyor lar sonradan evlenme pişmanlık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEgitimli kulturlu bir insanim ciddi dusunuyorum. 28 yaşindayim. Uygun bulursaniz tanişmak isterim.
00 Yorumla
1 yılEn ummadığın zamanda doğru kişi çıkar karşına. Görücü usülü mü kaldı bu devirde evlenme daha iyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşınız kaç? Neden bu kadar erkek istiyorsunuz hayatınız da demek ki inzivaya çekilip biraz kendinizi düzeltme zamanınız gelmiş o yüzden hep böyle insanları çekiyorsunuz
02 Yorumla
Soran1 yıl24 3 yıldır inzivadayım zaten kimse yok herkesi reddediyorum daha napiyim bilmiyorum bi duvar ördüm kendime resmen
Cevap sahibi1 yılO zaman biraz çaba gösteren tanı hemen reddetme mesleğinizi falan da elinize aldıysanız kendi kendinize yalnızken mutluysanız artık siz hazırsınız demektir
Bence denemelisin tabii bu he gördüm oldu değil tabii zaten birbirinizi tanıyacak zamanınız olacak
00 YorumlaGörücü usulü gelen çoğu erkekte her haltı yeyip geliyor kardeş maalesef.
02 Yorumla- 1 yıl
Her haltı yememiş birini ararsanız evde kalırsınız
Soran1 yılNapalım kendi tanıştıklarım konuştuklarım olmuyor farkettim bide ortamci tipler yazıyor ediyor çapkın tipler ben istemiyorum öyle orası burası ayrı oynayan tipleri o yüzden buna yöneldim
1 yılEn güzeli görücü usuluymus, insan yaş aldıkça daha ii anlamakta.
00 Yorumla
1 yılGüvenin kalmadıysa hiç görüşme niye hem güvenmeyip hemde umut ediyorsun biriyle tanışmaya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 912 cevap paylaştı.
1 yılCinsellik yaşandı mı hiç
08 Yorumla
Soran1 yılHayır
Soran1 yılSadece ilk sevgilimle öpüştüm o başka kimseyle olmadı sonra
- 1 yıl
O zaman kolay bulursun
Soran1 yılUmarım
Soran1 yılHayırlısı bakalım
- 1 yıl
Yaş kaçtı
Soran1 yıl24.
- 1 yıl
Çok değişmiş
1 yılErkekler neden böyle ya
01 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
1 yılDahs 23 yaşındasin. Ne bu. Acele
08 Yorumla
Soran1 yıl24 ?
- 1 yıl
Acele etme görücü usulü uzak dur
Soran1 yılNeden peki
- 1 yıl
Görücü usulü ile tanışsan. Onun nasıl biri olduğunu bilemezsin ve gerçek yüzünü asla göstermez evlenince gösterir oda artık zor
- 1 yıl
@Masal16363 katılıyorum sana görücü usulü çok dezavantajlı. Fakat görücü usulü tanışıp en az bir yıla yakın bir birini tanıma aşaması olursa? Bu süre zarfında fikirleri de olgunlaşabilir
Soran1 yılNeden öyle düşünüyorsun insanlar tanıyorum sandığı sevgililerini eşlerini bile yıllarca tanıyamıyorlar ama
Soran1 yılBen bulduklarımı çok tanıdığımı sandım ama tanıyamamisim
- 1 yıl
Onlar sana gerçek yüzünü ve niyetlerini gösterdiler ve kaybettiler senin iyiliğin için diyorum yoksa bana ne
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Niye senin bulduklarında ne oluyor 😂
012 Yorumla
Soran1 yılAldatıyorlar kandırıyorlar daha ne diyim hiçbir şekilde şansım yok
Soran1 yılBiraz şansım olsaydı şimdiye çoktan evlenmiş yuvamı kurmuş olurdum karşıma adam gibi biri çıkmış olurdu
Soran1 yılBendeki bu şansla ben bulacagimi hiç düşünmüyorum
Soran1 yılArtık kimseyi hayatıma almıyorum konuşmak isteyenleri hep reddediyorum ilerletmiyorum konuşmayı çok binevi kendimi koruyorum
Soran1 yıl3 yıldır kimse yok hayatımda insan beğenir hoşlanır buluşmak ister ınstagramdan bile olsa bende yok hiçbir şekilde bu istek
Soran1 yılKarşıdaki saf canım görüyor nasıl olsa anlamaz öğrenmez sanıyor ve aldatıyor işte olan bu
oda erkek o da erkek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılCok saçmasın
03 Yorumla
Soran1 yılSebep niye saçma oluyorum
Soran1 yılGörücü usulü evlilik saçmami binlerce insan var bu şekilde evlenen
Soran1 yılAsıl kendi sevdiginle evlenmek saçma kusura bakma severek evlenip aldatılan boşanan milyon tane çift var
Gizli Üye(25-29)1 yılorada da değişen bir şey yok
00 Yorumla
1 yılZorla olmadığı sürece neden olmasın
00 Yorumla
1 yılsanki o çok mu normal bir şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılDenenebilir
00 Yorumla
1 yılYaş kaç
00 Yorumla
1 yılEn iyisi
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılAynen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKızla sevgili olmak daha güzel
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?