Onların duyguları olduğunu vs zannetmemeye başladım. Güvenmiyorum.
3 ay
Onların duyguları olduğunu vs zannetmemeye başladım. Güvenmiyorum.
siz kadınlar çok bencilsiniz, bir kere bu düşüncen tamamiyle sağlıksız bir düşünce ve mahalle baskısından dolayı kendini korumaya alışın. Aldığın terbiye ve eğitim cinselliğini korumanı gerektiriyor, erkekler ise o konuda daha rahat. şimdi bencillik kısmına gelelim, eğer sizler bencil olmasaydınız kendi erkek çocuklarınızı benim çocuğum diye kayırmayıp gerekli eğitimi verirdiniz.
Benim eğer olur da Allah nasip ederse erkek çocugum olursa onu güzel yetiştiricem
kesin kayıracaksın net, şu an erkek anneleri cevap verebilir mi lütfen :D
Kayiricaksin derken kendi cocuklarim arasinda mi basma cocuklardan mi. Ben kayırma yapmam
şöyle kayıracaksın çok seveceksin çok sevdiğin için esnek davranacaksın
Yook ben o yönden agzım çok yandı esnek davranmıycam
Hadi inşallah :D
Zaten güvendiğiniz için başınıza gelmedik bela kalmıyor güvenmeme konusunda çok geç kaldınız ki olan oldu artık bir sürü kız aldatıldı şiddet gördü öldürüldü aklınız daha yeni mi geldi erkeklere güvenmemekte?
Duygularımız var ama yoğun değil, baskın değil, öncelikli değil.
Sapık da değiliz ayrıca, sadece istekliyiz. Bu da olağan bir şey. Sapıklık çok başka bir durum.
Yazdıklarında ciddi bir kırgınlık ve hayal kırıklığı hissediliyor 💔 Muhtemelen yaşadığın ya da şahit olduğun bazı deneyimler zihninde “hepsi aynı” genellemesine yol açmış. Beyin kendini korumak için toplulaştırır ama bu bakış açısı seni de yoruyor. Her erkek güvenilir değildir ama hepsini tek kalıba koyduğunda sağlıklı olanı da göremezsin. Küçük küçük, tutarlı davranan insanlara şans vererek zihnini yeniden eğitebilirsin 🌿✨
Cevap
13Cevap
Bizde kadınlara güvenmiyoruz zaten hepsı kasr geliyor
Yok değil
doğru insana denk gelmemişsin hele burada daha zor yani
Şimdiye kadar sapık ve abazalarla karşılaştıysan normal
Herkes ayni değil ben mesela çok efendiyim ama kimse beni görmüyor
Haksız sayılmazsın buda senin suçun değil çünkü bu ortam öyle bu ortamdan çık
Düzgğnlerşnş hayatına sokarsk
Neysem onu lanse ederim
Çoğu öyle zaten böyle kal daha güvenli
yani üzücü ne diyim