Soru fenomenlik içindir, benimle alakalı değildir. Teşekkürler sjdg

Soru fenomenlik içindir, benimle alakalı değildir. Teşekkürler sjdg

Öncelikle kimsenin giyimi beni alakadar etmez hemen zıplamasın kimse, ben birini sevmişsen genelde düzgün tarz giyinmesini ögrendikten sonra ileriye taşırım. Öyle açık seçik tarza giyimine asla izin vermem. İkincisi de diyorlar ya biz kendimiz için acık mini falan giyiyoruz kimse için değil katiyen yalan geliyor bana ilgi seviyorlar diye yorumluyorum cevabım belli evet karışırım
Herkesin anlayışı farklı. Benim sınırım bacak kısalığında etek veya türevi bir kıyafette, diz üstü 3-4 parmak falan mesela ki diz üstüne kaçıyorsa çok önemli bir durum değilse benim yanımda giymesi daha uygun benim için falan fistan
Kimisinin bu sınır mini etek. Benim sınırım bu. Sevgiyi de bununla ölçemeyiz tabii ama hiç ama hiç karışmıyorsa net sevmiyordur bunun garantisini verebilirim.
Mağaramda mutluyum.
Sevmekle alakası yok aşırı absürt bir giyim tarzı yoksa yani ortama göre giyinimine dikkat etmiyorsa uyarabilir ama diğer türlü benim giyinişimi biliyordun zaten şimdi mi sorun oldu yani kaldı ki teşhir boyutunda olmadığı sürece kiyafete karışilmasını da doğru bulmuyorum bana karışamaz orası ayrı tabi
Eğer sevgilisinin ortamına göre giyindiğini düşünüyorsa karışmayabilir ama herhangi bir şeyde hiç kıskanmıyorsa o ilişkide bir sorun vardır. Sorgulanması gerekir.
Umarım bir an önce fenomen olursun eskisi gibi. Ben oldum aşk ilişkileri fenomeni daha yeni darısı sana fındığim🌸🤍
Hayırlı olsun çiçeğim. Bakalım bana teklif ne zaman gelecek ❤️
Sağol güzelim🌸
Gelir mutlaka soruların görüşlerin güzel illaki olur💛
Cevap
21Cevap
Bunun sevgiyle bir alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben
bence güveniyordur. sevdiğim kadın karışmam ben özgür bırakırım
Adam gibi adam 😎💯
O senin güzelliğin 😎🌸
🤭❤️
🙈 <3
Sevgisini kıyafete yapacağı kısıtlamalar belirleyecek ise sevmesin zaten. Böyle şeyler bana çok tuhaf geliyor. 💅🏻
Bu işin sınırları var eğer sınırları aşıyorsa karışırım her şeyin bir üslubu var seven kıskanır her yerini herkesin gördüğü bir kadın benim özelim olamaz
Kızlar erkek kalmadı diyor buna izin vermeyen erkekleri üzdünüz kızlar piyasa yumuşak adamlarla doldu
Akıllı kadın sevgilisi varken ne giyip ne giymeyeceğini bilir. Akıllı olmayan kadınla da benim işim olmaz. Çizgimiz belli.
O değil de kıyafetine karışmam gerekecek kadar ne giydiğini bilmeyen bir kadını ben zaten sevmiyorumdur
Bence alakasız ben erkek olsam karışmazdım ya da düşüncemi söylerdim bir insanı değiştirmek yapacağım bir şey değil
Cıpıldak giyinmesine bişey demiyosa fazla rahattır. Ben de karışmam da cıpıl cıpıl da dolaşmasın yani
kiyafetine karismak ne alaka herkes ozgurdur ya ozgurlugunu elinden alarak mi seviyor oluyor
Bir hatun nerede ne giyeceğini bilmiyorsa o hatun sevgili yapmasın bi zahmet 👍
Erkeklerin geneli kıyafete karışır , karışmayan sevmiyordur
Sevmiyordur seven kıskanır çünkü kıyafetine karışır başkasına baktirtmaz sevdiğini
Karışacak kıyafet giymiyor olabilir sevgilisi de çok açık giyiniyorsa karışmali güzel kardeşim mı bu
Sevgilisine güveniyordur. Kendisine karşı da özgüveni vardır
Erkeği bilmem de kizin güzel kardeşim sevdigi net😀
Güzel kardeşim ne l. an 😅g. avatt o 😐
ben o kisiyi nasil tanidiysam oyledir aciksa acik kapaliysa kapali ama tabi usturuplu giyinmek gerkir baska kisilere baska mana da meze olmasina kasiriim
Net sevmiyor SEVEN kıskanır
Oyyyy yerimm aşkım seni teşekkür ederim 🌹
Oyyy yiycem kızlar siizziiii o sizin gyzlekuginiZzzzz
belki seviyordur ama aşık değildir net. Bende diyordum işte neden karışayım ne istiyorsa giyer güveniyorum ben ona ama o işler öyle olmuyormuş
Karışmasın ben sevmem. Sevmek kıyafet disiplini değil.
Öyle erkek alagavvattır sevmiyorsada swrrefsizdir
Seviyor ama belkide zevkini beğeniyor
Sevmiyodur tabikide
değer vermiyordur bence
Seviyordur ve tam şu şekil oluyor
Sevmiyordur. Aşırıya kaçanlarda
yetiştirilme tarzıyla alakalı
Sevmiyordur, eski hesabına noldu tanrıça
Üzdü
Seviyodur. Ben karışmam.
Daha çok seviyordur
Ben özgür bırakıyorum