daha yeni tam olarak bunu söyleyen birine denk geldim. gerçekten bu insanlar nasıl bir kafa yaşıyor anlamıyorum. kendisini kısıtlamayan bir erkekle beraber olamazmış hanımefendi. çok yazık..
Açık giyinen sevgilisini kıskanmayan erkek sevmiyor mudur?
Bir gün sevgilim gece çıkmak istiyorum clup e gideceğim dedi. Üzerinde bayağı bir mini tulum vardı. Ok dedim.
Arkadaşlarla gideceğiz demişti, sonra arkadaşları vazgeçmiş tek gideceğim dedi ok dedim.
İstediğinde ara, bakarım telefona dedi, ilk saatlerde cevap verdi ama sonra vermemeye başladı. Neden acmiyorsun dedim. Arkadaş bulmuş onlarla takılıyormus resim attı bir kadınla.
Saat 3 te evde olurum demişti. cikmiyor musun dedim. Taksi bekliyorum dedi ama dibinden erkek sesi geliyordu.
10 dk sonra görüntülü aradım önce meşgule attı. 2 dk sonra aradı. Tek misin takside göster taksiyi dedim. Göstermedi. Aradım şarjım bitiyor dedi mesajda ( 2 telefonu vardır ve asla sarjsiz çıkmaz) ekran ss at dedim atmadı. Eve geçince yaz bende geleceğim dedim cevap yok. Sonra o tanıştığım arkadaşlar bırakıyor dedi ve bir resim attı (barda tanıştığıni söylediğim kadın ve bir erkek) Saat 3.5 oldu ve hala gitmemisti. Konum istedim attı (gelemeyeceğimi düşünerek) ama evinden çok farklı bir yer. Adrese gittim aradım ve geldim dedim. Şaşırıp nerdesin dedi. Konumda olduğumu söyleyince geliyorum bekle dedi.
Hayır arkadaşlarınla takılalim sen gelme ben geliyorum dedim. Saçmalama falan diyor bu. Şöyle dedim. Bina numarasını söyledi. Girişte karşıladı, hadi gidelim falan diyor. Yok dedim beraber takilacagiz. İçeri girdim. Sadece bı tane adam. Diğerleri nerde dedim. Onlar gitti, bizde birer bira içelim sonra arkadaş bırakacaktı evime vs diye anlattı (adamdan gık çıkmıyor)
Adama neden susuyorsun konuşsana falan dedim, tık yok. Bizimkine ben gidiyorum geliyor musun dedim. Hadi gidelim dedi.
Hala sirinlik vs derdinde.
Evine götürdüm. Fahişeye yaraşır şekilde becerdim. Sonra tartıştık, ağladı etti, pişmanım falan. Telefonunu istedim, ilk vermedi ama sonra alıp kurcalayinca bu n az 5 adamla gece ixin konuştuğunu gördüm.
Şimdi ben kıskanç ve kötü olan taraf miyim?
Kendini iyi hissettiği için bulundugu ortama göre daha dekolteli kıyafetler tercih eden, bu zihniyete sadece çakıp geçilecek kadın olarak mi bakmalı erkekler?
Millet kusura bakmayın ama basma kalıp sözlerle saçmalıyorsunuz olayın özgürlükle kölelikle ne alakası var bunu ancak olayın içinden bir örnekle anlarsınız Herkez bir kere farkında ülkede abaza sürüsü var bu bir gerçek ortam böyleyken size diyorum beyler iyi düşünün Sevdiğiniz kız ağır dekolteli kıyafetler giyip dolaşıyorsa etrafdaki erkeklerde sulana sulana bakıyorsa (ki sizde erkek olarak bu bakışların ardında yatan cinsel içerikli rezil düşünceleri biliyorsunuz) buna nasıl tepkisiz kalınır kıskanılmaz Ulan Bu BİLDİĞİN GENİŞLİK ya GENİŞLİK bunu modernist çağdaş olmak gibi sözlerle çarpıtmayın yok eğitim miş gelişmişlikmiş Genişlik genişlik Cidden anlamıyorum ya ben bunu görüpde sallamayıp nasıl yürümeye devam ederim anlamıyorum Seven Adam kıskanır birisi sevdiğin kıza laf atsa susmassın heralde burdaki fark bakışlarıyla atıyor zaten o lafı sadece dile getirmiyor o kadar bende susup öyle geçip gidicem Ulan Ben Gavatmıyım şaşıyorum bu kafaya ya neyse beni ilgilendirmez kardeşim ben çarşafa girsin demiyorum ama biraz derli toplu olsun sıcaksa banda sıcak bende terliyorum ama don aklet sokakda gezmiyorum kardeşim seviyorsam kıskanırım umrumdada olur asıl umursamıyorsam karismiyorum demektir genişliğinize gavatlığınıza bahane kılıf aramayın
İşte öyle tipler de sonradan kocasının kendisine şiddet uygulamasından şikayetçi oluyor. Kendi istekleri başlarına iş açıyor. Bir erkeğin kadına müdahalesi ne demek? O insanın benliği yok mu? Erkekler çok zeki, her şeyi biliyorlar da, kadınlar kendi akıllarını kullanamayacak kadar kıt canlılar mı? Eğer bir erkek eşinin ya da sevgilisinin istediği gibi giyinmesine karışacaksa, onunla birlikte olmasın. Kimsenin kimseye müdahale hakkı yoktur. Sadece fikrimi söyleyebilir. Ben çok uzun yıllardır evliyim. Hiç bir zaman eşimin ne giyeceğine ya da ne yapması gerektiğine karışmadım. O kadar saygısız olmadım. O benim sevdiğim ve değer verdiğim insandır. Her kararını onaylamasam da saygı duymayı bilmişimdir.
Ben kıskanmayan bir erkeğim. 25 yaşına geldim. Bu saatten sonra liseli bebeler gibi ilişki yaşayamam. Biraz olgun bir ilişki yaşamak istiyorum. Bu ilişkide de kıskanmaya yer yok. Her iki taraf da nasıl davranması gerektiğini gayet iyi bilmeli ilişkide. Birbirini yormamali taraflar. Çok duydum gawat lafını ama asla öyle biri değilim. Kıskanmak özgüveni olmayan insanların ilişkilerde sığındığı limandır daima. Ben o limana sığınmam asla. Tipim çok yakışıklı olmasa da ilişki konusunda özgüvenim var. Şunu unutmayın sizi aldatacak kadın veya erkek her şekilde aldatır. Kendinize güvenin yapana yol verin. Yapmayana da değer verin.
kıskançlık karakter bozukluğudur özgüven eksikliğidir sonra da karşısındaki bireye güvenme ikilemidirr bu yüzden kıskançlık psikolojik travmalardırr giyim gibi basit bir konuda kısıtlayan kıskanan erkek sevmiyordur asıll ki saygı göstermiyorr kısıtlamak ne demek yaa kim kimin kölesii mecburiyet mi varr saçma sapan bir anlayış medeniyetsizlikk biz 2 yıldır sevgiliyiz açık da giyinsem karışmazz bana güvenir kendine güvenirr
2 tane mağara adamı eksilemiş abazandırlar kesinlikle kendileri başkasının sevgilisine eşine ağızları sulana sulana baktıkları için herkesi aynı sanıyorlar yazıkk
Aptlsnz svgilisini eşini o şekl kıskanmayan zaten zerre seviyordur kullanmak için vs vs başka şeyler için birlkde oluyor sizde bu kafa olduğu sürece bunlara layıksınız
Alakası yok ya kıskançlık karakter meselesi kimisi kıskanıyodur ama boğuyodur çok sıkıyodur hastalık derecesidir bu sevgi değildir kimisi derki kıskanmıyorum istediğini giyebilirsin ben sana güveniyorum ben seni korururm der kıskanç olmak seviyor demek değil kimisi hastalık da olabilir ama aşırı genişse sizinle ilgili hiç bir şeyi sormuyosa çok rahat bırakıyorsa bu sevmiyodur yani belli kriterleri var sevginin tek kriteri kıskançlık değildir
Kıskanırım gayet normal her insan sevdiğini kıskanır, ama açık kıyafet giydiği için değil, aksine giydiği kıyafetiyle güzelliğine güzellik katmış olur, ve ona daha daha aşık olmuş olurum, sevdiğimiz yok ki bunları söyleyelim seviceğim, aşık olacağım kadına 😞
Aman olmasın kız boşver. Kendini kısıtlasada o zaman "Ayyhh ben bir türlü özgür olamicak mıyım ne bu herşeyimi kısıtlıyo bu adam ya" der öyle insanları memnun etmek eşittir imkansızlık. Erkeklerde bayılıyordu ay şu kısıtlanma isteyen kadını çok sevmeye başladım hemen evlenmeliyiz diyordu. Sanki dünyada başka kadın kalmadı sap kalsın o zaman böylelerinede anca o yakışır zaten.
Kıskançlık hastalıklı bir düşünce biçimidir, sevmekle ilgisi yoktur. Kimse kimsenin tapulu malı veya mülkü değil. Bırakın herkes ne istiyorsa giysin. Duruma veya yerine göre uygun bulmuyorsanız düşüncenizi belirtirsiniz, o kadar. Arıza çıkartmaya gerek yok. Kıskanılmayı, kendisine karışılmasını isteyen veya buna izin veren kadın da zihnen yetişkin değildir.
Namusunu korumak için, meşru sınırlar içinde uyarmak kıskançlık sayılmaz. Kıskançlığı ayıp bir şey gibi gösterenler deyyustur Deyyus ne demektir. Karısının ya da kendisine çok yakın bir kadının namussuzluğuna, erkeklerle düşüp kalkmasına göz yuman, aldırmayan kimse
Kadın özgür iradesini bir erkeğin ellerine teslim etmek istiyorsa ona hiçbir şey söyleyemeyiz. Ama çelişkisini de yüzüne vurmak gerek. Sevgilisi kıskansın diye mi açık giyiniyor kendini iyi hissettiği için mi? Kendini iyi hissettiği için giyiniyorsa niye kısıtlanmaya ihtiyaç duyuyor? Çok saçma bir döngü. Erkek seviyorsa sevgilisinin kıyafetiyle değil kalbiyle ilgilenir.
Kendi düşüncem olarak, çok sevdiğim ve gelecek düşündüğüm kişiye karışırım. Bir başkasının sevgilime kötü bir gözle bakmasını istemem. Çok seviyosam masumca severim. Kendim masumca severken, başkasının kötü gözle bakmasını asla istemem. He birçok erkek zaman geçsin sevgili yapayım diye kızlarla takıldığı için karışmıyor olabilir. Aynı şekilde olsam ben de karışmam. Zaman ve zevk geçsin diye olacaksa sap kalmayı tercih ederim. Not ytd. Benim yazıma göre hareket etmeyin.. Ben böyle biriyim teşekkürler. Sırf bunu yazmak için üye oldum
Aslında seviyordur belki de.. Herkesin yetistirilis tarzı hayata bakış açısı aynı değil bence sıkmayan karışmayan birisi candır içimizdeki Anadolu çocuğundan kurtulamasak da bazen.. Ama şunu deyim birini gerçekten sevmeye başladığımda aşırı olmadığı surece karışmasını da çok problem etmem yeterki benim yanımda olsun
Ne alakası var, yanındaki kadının şık olmasını seviyodur, bide bazı şeyleri aşmıştır, bilirki bişey onunsa ne olursa olsun onundur, onun değilse ne yaparsa yapsın onun olmıcaktır
Sevgili olmadan önce giyim tarzı hoşuma gitmiyorsa arkadaş olmaya devam ederim ancak onu öyle kabul edebiliyorsam sevgili olunca da karışma hakkım yok. Karışmalı/karışırım diyenlerle birlikte olmayın pls
kıyafetime karışan sevgili hayatımdan çıkmak istiyordur, kendisi dışarıda açık giyinen kızlara ''göz hakkı agaa'' diyip baktığından, bana da bakılacağını düşünüyordur.
Ben dominant erkeklerden hoşlanıyorum sevgilim beni biraz da olsa kısıtlamalı tâbii kıskanmıyor diye de sevmiyor olamaz ama bence kıskanılması gerekiyor abartmadan
tartışma sebebi benim olan kadının bu kadar açık olmasını istemem tek sebebi erkekler öküz gibi bakıp birde hayal kuruyorlar öldüresim geliyor onları biri birşey dediği an kavga sebebi sonrası karakol tutamam kendimi
yani sırf kendinizi kontrol edemediğiniz için, sevgiliniz olan insanın bunu sizin yerinize yapmasını istersiniz? Bu olgun bir davranış biçimi açıkçası değil. Ayrıca bakan elbette var, hele ki ülkemizde, genç ve küçük bir kız olduğum halde elli yaşındaki dayılar bakıyorlsr. Bu onların hastalıklı olmasından kaynaklıdır, kadın sırf etrafı hadsiz insanlarla dolu olduğundan kendini kısıtlamak zorunda değildir ama eğer mümkünse bakan sapık ve pedofili bireyler, gözlerini yerlerinden çıkarabilirler.
@üzübtülüyüm peki bu yazdığını empati yap yanında ki erkeği herkes istiyor diyicem ama kadınlarda farklı bi anlayış var gibi herkesin istediği biri seninse bundan zevk duyuyor tabi erkek ileri gitmedikçe
ben güvendiğim insanla birlikte olurum, yarın bir gün ona buna kaçar mı korkusu nokta kadar üzerime dokunmaz. Ayrıca kendime de güvenirim, özgüvenim yüksektir, ben çirkinim, ben yetersizim düşünceleri yüzünden terk etmesinden korkarak kısıtlamam. Kendi problemim yüzünden kısıtlamış olmam da zaten yanlış ve rahatsız edici bir davranış olur ve bunun farkındalığı içinde olan partnerim önce benimle konuşur, düzelmiyorsam da ilişkiyi keser. Kimseyi kısıtlama hakkım yok, herkes benim sevgilimi istiyor diye zevk falan da duymam, ben aşıksam eğer o his yeter.
@üzübtülüyüm gidecek diye değl yazdıklarım gidene dur demem zaten güvenle alakalı da değil insanların başıklarını hiç sevmiyorum ne için baktıgını bilmem sinirlendiriyor zaten beni acayip sakin biriyim ama bir insanın bunu yapması kırmızı çizgim benim içinde düşünerek giyinmesi gerekiyor diye düşünürüm
Açık giyinyo diye kıskanmaması sevmiyo demek değildir bence ama kişiden kişiye göre değişir yani biri kıskanmıyorsa sevmiyor demek olabilir bir başkası için de tam tersi olabilir