Selamss,
Belki sevgilisi çok güzel giyiniyordur. Karışmak istemiyordur.
Karışmaması sevmediği anlamına mı gelir?

Selamss,
Belki sevgilisi çok güzel giyiniyordur. Karışmak istemiyordur.
Karışmaması sevmediği anlamına mı gelir?

Merhaba,
Hayır, alakası yok! 😅
Kişilik ve karakter meselesi, zevkler ve renkler demişler! 😅
Şahsen benim hayatıma girecek kadın, görseldeki gibi giyemez! 😅
Tenis güzel, işletmesini de yapmıştım, ancak kılık kıyafet hiç hoş değil!
Her şeyime ters! 😅
Ben eşime bikini bile giydirmem ya da mayo, giydirmem! 😅
Karışmayan erkek oje sürüyordur
Hayır hayır hiç alakası yok. Sevgilisinin nerde ne giyeceğini gayet iyi bildiğini biliyordur. Biraz karışık bir cümle oldu ama anlaşılmıştır diye düşünüyorum. 😂
Belki de sadece sevgilisinin seçimlerine saygı duyan mantıklı biridir ve sevgilisi de kendini bilen doğru giyinen biridir
Di diii
Cevap
17Cevap
Sevdikleri gözünün önünde olsun istiyordur :))
Hayır alakası yok bence
Hiç kimse kimsenin kıyafetine karışma hakkına sahip değil benim gözümde. Sonuçta tanışırken de aynı giyim tarzına sahip olunuyor ve beğenilip bu şekilde kabul ediliyor. İlişkiye başladıktan sonra değişen ne?
Mini etekle beğenip, mini etek giydirmeyip, dışarda mini etek giyen kızlara bakmak ne derece doğru bilemedimm
Kişiye göre değişiyor ya herkesin hayat standardı ve yaşam şekli farklı. Kimisi karışmıyor sevmiyor der, kimisi karışıyor yobaz der. Ben saldım bu mevzuları. Ne giyersen giy ama ben sana bakmalarındsn rahatsız olursam, ben de kendime baktırım bunu bil der geçerim.
Alakası yok. İlla bu yargıya göre sevmiyor diyemeyiz. Davranışları önemli. Sevgilisine saygı duyuyordur. Giydiklerini beğeniyordur vs vs.
Ancak özgüvensiz bir erkek, kız arkadaşının ne giydiğine karışır, karışmaya çalışır. Kız arkadaşına karışıyorsa zaten başka kızda o giyime, görünüşe mutlaka bakıyordur... Öylesinden kaçarak uzaklaşmak gerekir.
İnsan sevdiğini kıskanır kadın sadece helaline açılmalıdır yarı. ciplak. goyinip geziyorlar sonra erkekler onlara bakıyor dusluyor bunu nasıl kaldırabilir bir koca veya sevgili.
Ula karışsa çağ dışı karışmasa sevmiyor kesin aldatıyor derler bu kadınları memnun etmek çok zor
Walla keşke şu mini ve dekolte gibi boş şeylerle ilgi bağımlısı olmayan normal bir kız olsa da karışmasak awq
İlla açacaklar bacağı da göğsü de sırtı da awq
Ben kasmıyorum artık usta, kriterlerim şu, uyarsa devam uymazsa okay diyip geçerim, kimseyi de değiştirmeye niyetim yok.
Soruna gelecek olursak da, kadın nerede ne giyeceğini biliyordur karışmıyor olabilir. Ama hiç karışmayan da ne bileyim sevmiyordur bence aga
Seviyordur ama fazla açık giyinmesine de karışmazsa yuh derim ben bile tepki gösteririm
Giyime karışmak ile sevmenin bir alakası yok bence. Giyimini beğensemde beğenmesemde karışmam çünkü o kendine yakıştırmıştır. Bana bir şey söylemek düşmez.
Ne alaka ag? Eğitimsizlik ve davarligin belirtisi. Cok acayip giyinse bile karşılamaz sadece uyarır istemediğini belirtir
Görseldeki kız gibi poposuna bakan erkekleri kıskanmayacaksa afedersin o hem g"vat hem de sevmiyor anlamına gelir.
Sevgilin dedim nedir ya ben kendime uygun olan birisi ile olurum.
Bana zıtsa zaten onunla işim olmaz
Seviyordur artı o sevgili olmaya değer bir erkektir bence.
Kimse kimsenin giyim kusamina karisamaz herkesin akli var fikri var
Kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok özellikle erkeklerin hiç hakkı yok 💅
Alakası yok. Özgüveni olan erkek sevgilisine karşı çok müdahaleci olmaz. Zaten kızın gözü dışarıda ise buna ne yapsa engel olamaz
O kadar genislemedik, her seyin dozu var.
Kıskanıyordur , kıskanmayan da sevmeyen
Hiç alakası yok ben karışmam mesela bayada açık giyinen biri. Ama bu sevmediğim anlamına gelmiyor
Karışanlar özgüvensiz
Herkes nasıl giyeceğini bilir
Yo aksine güveniyodur
Erkek dediğin karışır sahiplenir
Sadece bununla degerlendirilemez.
Yok illa dağ ayısı olacak kamyon su gözümde güzel kardeşim
karışmayanına denk gelmedik henüz
illa bir şey söylerim
Siyah yakışmış, karşmama gerek yok 😎
Saçma
Yo sorun yok bence
Güveniyordum.