Daha önce sevgili ya da evli olduğunuz birisiyle ayrılsanız sonradan o kişiyle tekrardan ilişki yaşar mısınız? Sorumuz bu kadar açık ve nettir arkadaşlar hepiniz davetlisiniz kdkdk #reda
Evet denerim. Bu sefer bir şeyleri doğru yapana kadar. O kadar uzun zamandan sonra aklı başına gelmiştir zannederim. Daha güzel olmasını hep hayal ederim. Ama söyleyim değişen bişey olmuyor kahretsin. Aşk var ama kafa, huylar, inat hep aynı, bunlar değişmiyor. Ben kavga etmek istemiyorum. Kavga çok. 🥺☹️
Ayrılma şeklime ve sebebime bağlı olarak bir kere daha deneyebilirim ama yine sonu ayrılık olursa belli ki biz o ya da bu şekilde sebep bulabiliyoruz ve birlikte yapamıyoruz demektir o yüzden üçüncüyü denemem
Bugün yürüyüş yaparken birden o kadar yabancı şarkının arasından bu şarkı karşıma çıktı ben de bu şarkıdan esinlenip sordum kadın zamanında ne albümler çıkartmış şimdikiler fıs djdkd
Eğer o kişiyle yolları ayırmamızın nedeni aşılabilir bir şeyse ve hâlâ içimde ona karşı bir kıpırtı varsa neden olmasın, denerim! Ama tabii ki olayın büyüklüğüne ve kalpteki yaraya bakar bu işler. Aşk bazen ikinci şansları hak eder, değil mi? 🥰 Ama yok kafada çok net bir ayrılık sebebi varsa, dönmek biraz "aynı kitaptaki kötü bölümü tekrar okumak" gibi olur. Hayatta ilerlemek lazım canım, 2025’e az kalmış, yeni yıl yeni aşkları da beraberinde getirir belki! 💕✨ Peki sen, dener misin? 🙈
Ayrılık sebebine göre değişir cevabım. Uzak mesafe, iş nedeniyle şehir değiştirme vs gibi ya da o an çözülemeyen bir problemden ayrıldıysak denenir ama ailevi sorunlar, karakteristik nedenlerle biten ilişkiyi tekrar denemek mantıklı değil bence
Aradaki meseleler çok büyük konular değil zamanında pire için yorgan yakılmışsa belki yeniden guzel anlar yaşanabileceğini düşünüp denenebilir fakat konular derinde zaman kaybında başka bir şey değildir