5 ay önce bir erkek geldi çalıştığım eczaneye antibiyotik alıcaktı dövmesi enfeksiyon kapmıştı biranda Türk olup olmadığımı sordu sonra adımı sonra bu şehirde kalıyomusun vs bir baktım fbtan bana arkadaşlık teklifi göndermiş kabul ettim işte kusura bakma haddimi aştım biranda öyle şeyler sordum ama çok güzelsin vs yani tanımak istedi beni ben sadece teşekkür ettim ve sustum o resmimi beğendi 1 gün sonra ben cevap vermeyince tekrar yazdı Türkiye’nin neresindensin vs ama ben cevap vermedim çünkü havalı bir tip kas geliştirme sporu yapıyor ve dövmeli sosyal medyada kendisini göstermeyi seviyor ve ben o tarz erkeklerden genelde hoşlanmıyorum yani araba plakasında bile soyismi yazıyor havalı/ kendini beğenmiş bir tarzı olsada gayet saygıli konuşmuştu benimle. Neyse…. Bu insanla sürekli karşılaşmaya başladım tesadüfen ama hiç yüzümü kaldırmadım yanlış anlamasın diye onu gördüğümde. FB hesabına bakmıştım birşeyler yazmıştı yanlışlıkla like attım tlf elimden kaydı 😓 sonra hemen görüp bana arkadaşlık teklifi gönderdi tekrar çıkarmıştım arkadaşlıktanda ben bu yeni teklifi reddettim şimdi 5 ay sonra yine bana şöyle yazdı; bişey sorabilirmiyim? Seni artık sürekli görmeye başladım maşallah güzel bir kızsın ve çok tatlı görünüyorsun adetim değildir önüme gelene yazmak eğer bir ilişkin yoksa seni bir kahve içmeye davet etmek isterim. Ben cevap vermedim vermeyi düşünmüyorum çünkü söylediğim gibi o tip/tarz erkekler bana göre değil normalde şimdi sormak istediğim
gerçekten istiyorsa tekrar yazar mı veya gelir mi çalıştığım yere? Erkekler ve kızlar ne diyorsunuz? Özellikle erkekler?
teşekkürler 😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer