Konu aşk meşk değil, iş ya da başka bir durum mesela..

Birkaç kez başarısız olduysam elimden gelen her şeyi yapmışımdır zaten. Elimden gelen her şeyi yaptıysam da daha fazla zorlamam. Defalarca hayal kırıklığına uğramanın anlamı yok. Olmuyorsa olmuyordur yani. Bunu kabullenip hayatımızı ona göre şekillendirmemiz gerek.
Ben şu hayatta asla hiç birşeyden umudumu kesmem hemen vazgeçmem yani bu konuda oldukça istekli ve ısrarcıyımdır istediğim şey olana kadar savaşırım asla pes etmem öyle bir düşünce yoktur bende mesaj burada eskiden fenomendim bir çok kez sildim geri geldim hep etiketlerimi almak için uğraştım alamasam da çabalarım vazgeçmek yazmaz benim kitabımda ama umarım bu sefer alabilirim pes etmicem çünkü alana kadar uğraşcam umarım alırım da kaç kez silip geri geldim
amaç aynı olsa bile başka yollar denerim. Misal geçen bir proje çizdim kaba taslak haliyle türk profesör kesinlikle mümkün değil dedi. Ancak daha sonra amerikalı bir profesör mükemmel dedi. İşte sonuçlar bu kadar fark ediyor.
Bazı şeylerin olmayacağını olmayana kadar anlamıyorum. Denemeye devam ediyorum. Birde denemeden kaybedeceğime deneyerek kaybederim diye diye kaybetmekte hobi oldu anasını satıyım 😅 Bu kısır döngü devam ediyor
Cevap
22Cevap
Ne olduğuna bağlı hevesim kırılırsa denemeyebilirim. Hırslanırsam ise denemekten vazgeçmeyebilirim. Kararlı ve bir o kadar kararsızım o anki durumuma göre çok değişir bu :D
Aşk değilse denerim. O şeyi ne kadar istediğime bağlı benim açımdan. İstiyorsam ne kadar düşsem de kaybeden olsam da alana kadar devam ederim.
Bir çok kez başarısız oldum.. Örnek vermem gerekirse bisiklete binmek konusunda kaç kere düştüm kaç kere yara bere oldu dizlerim ellerim.. Ya da motosiklet merakım vardı bir dönem ve kaç kere ufak çaplı kazalar atlattım.. Merak ediyordum.. Yapmasam ölürdüm ve sonunda başardım.. Ya da işe ilk başladığım zaman hastanede o zamanlar her şeyi yarı buçuk yapabiliyordum.. Vazgeçmedim, becerene kadar devam ettim.. Hırs ve bazı konularda merak var bende.. İnsani ilişkilerde de bu böyle oldu.. Herkes çelme takmak derdinde oluyor, düşüyorsun sonra kalkmayı öğreniyorsun.. Yaralarını kendin sarıyorsun.. Keyifli günler..
Tarih sahnesinde başarı dolu olarak adlandırdığımız birçok insan yaptığı başarılı elde ettiği şeylerin hepsini yüzlerce binlerce kez denemiş insanlardır bu yüzden o an başarısız olan şey değil vazgeçmek insana kaybettirir
Denerim.. Bıkmam usanmam baktım olmuyor denerken keyif almaya çalışırım.. Anca deneme keyif vermiyorsa bana bir şey katmıyorsa.. Zamanımı boşa alıyorsa o zaman bırakırım :)
Sonuna kadar denerim💪 . Yöntem değiştirerek denerim. Konu hakkında farklı kişilerden fikir alır yine denerim eğer hedeflediysem ✌️🤟
Cant STOP wont STOP ✌️🤟
Haklisın💪
Konu işle ilgiliyse zorlarim pes etmem olana kadar devam ederim hırslı olduğum için şu an güzel bir pozisyondayım
Eğer kafaya taktıysam ve çok istiyorsam başarıncaya kadar denerim. Bir de eğlenmem, sevmem ve yararlı olması gerek..
Denediğim oldu. Başardım. Başaramadıklarımda oldu. Üzülmedim o kadar
farklı yollardan evet
çözümü bulmayorsam çözüm yollarımı değiştirir öyle denerim
Farklı yolları deneyerek evet.
Aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek aptallıktır çünkü.
Yaşama konusunda başarısız oluyorum. Hayatta kalmak için tüm şartları zorluyorum.
iş ya da akademik bir konuysa tekrar tekrar denemeye devam ederim.
Hayat bana hatalarımdan ders almayı ve asla doğru bildiklerim konusunda pes etmemeyi öğretti.
çok inadım, tuttugumu kopartırım, pes etmek diye bir şey yok bende
Tekrar tekrar denemek mutlu ediyorsa sonucu hüsranla da bitse en azından çok denedim derim içimde ukde kalmaz
tekrar ve tekrar denerim..
olması önemli değil, benim ne kadar emek verdiğim önemli..
Kafaya taktığım an sonunda ne olursa olsun vazgeçmem, ama olmayacağını gördüğüm an artık vazgeçmek gerektiğini anlarım. Ve usulca oradan uzaklaşırım zamanla da vazgeçmiş olurum.
Denerim ama üzerinden epey zaman geçip bu süre içerisinde tekrar motive olmam gerekiyor
Duruma göre değişir.
Bazen de pes etmek gerekir.
Sevilmeyeceğim gerçeğiyle pek çok kez yüzleştim. Yalnızlığa alıştım ve tüm kadınlara hayalindeki erkekle mutluluklar diledim.
Bu kadar ümitsiz, beklemediği zaman güzel şeyler buluyor insani
Yeter ki sen kendini sev ve hayattan umudunu kesme. Gönlüne göre olsun inşallah
Desteğiniz için teşekkürler. Ben black pill öğretisini kabullendim en kötü ihtimale bile hazırım dediğiniz olursa ne alâ... Esen kalın...
İstediğimi elde edene kadar denerim. Elde etmedende vazgeçmem.
Deniyorum yapana kadar sonra oluyor
Sevdiğim bir şeyse ölümüne kadar denerim
Denemem çabuk vazgeçerim
Yapabileceğime inanıyorsam sonuna kadar giderim.
Evet her gün kupon yapıp tek maçtan yatıyorum
Hevesim kırılıp ondan soğuyana kadar denerim
Ruh halime göre evet ve hayır
Taktik değiştirir denerim
Başarılı olana dek devam ederim..
Pes etmeyi sevmiyorum, başarana kadar devam.
Denerim
Degecekse denerim.
Evet denerim
Tekrar tekrar denerim pes etmem kolay kolay
Denerim
Evet denerim
Denerim
Denemekten Vazgeçmem kuru incirim
Fark etmişsindir 😅
Denerim
ne olduğuna bağlı
Yapmam